Вова, навіть не намагайся щось підписувати з Путіним

Нас знову лякають очікуваною тет-а-тет зустріччю Зеленського і Путіна. Що Нуланд недаремно до Москви літала, і великі дяді вже за спиною України домовилися. Лишився тільки формальний підпис нашого найвеличнішого, щоб фокус вдався. Єдиний, безумовний і гарантований спосіб злетіти з посади Президента швидше, ніж вимовиш фразу «формула Штайнмаєра», – це підписати щось із путіним. Якщо він ризикне поїхати до Москви і щось там підписувати, назад може не повертатися. У Ростов, Сибір, на Камчатку – куди завгодно, тільки не в Україну. І не має значення, чи розуміє це Зеленський чи ні, наважиться чи ні. Ступив крок у тому напрямку – все, тебе нема. Доведено Януковичем.

Читати далі

Если бы не Минские соглашения и наша Армия…

Если бы в сентябре 14-го хитрый жук Порошенко не принудил все заинтересованные стороны подписать пресловутые “минские соглашения”, и кремль полноценно ввел свои давно сконцентрированные у наших границ армии, скорее всего, на всей территории Украины сегодня шла бы партизанская война. Отбиваться от мордора у нас тогда не было ни физических, ни моральных, ни финансово-материальных ресурсов. Спасибо, конечно, умному Пороху. Но что такое соглашения? Ничто. Бумажка. Кто бы их выполнял, если бы не наша тогдашняя добровольно-регулярная армия. Да, голая-босая и плохо вооружённая, но злая и готовая умирать за свою Батьківщину. За эту чёртову Батьківщину, такую глупую и до чёртиков любимую. З її соняшниками та безкрайнім небом…

Читати далі

Патріоти одного дня

Дивлюся на повідомлення ЗЕкоманди і її прибічників і тисячний раз переконуюся, лицемірство і безпринципність – їхня головна зброя. Президент Зеленський розколовся на програмний текст, де він з усіх боків вилизує ветеранів АТО/ООС, розповідає солодкі казочки, як багато робить влада для них тощо й тощо. Дивовижна заява від особи, яка лише тиждень тому направляла куплену тітушню проти тих самих ветеранів АТО/ООС за гроші, яких так бракує ЗСУ – там не вистачає 7,1 мільярдів грн. Зате нині!.. Завтра почнеться все наново. Проти ветеранів знову кидатимуть тітушок, бойових генералів катуватимуть ґратами, а зі ЗМІ і від “позитивних блогерів” тектимуть нові й нові потоки брехні. Сьогодні вони лише номер відпрацьовують.

Читати далі

14.10.2014. За Порошенка було краще

14 октября за семь лет прочно вошло в нашу жизнь. Новую торжественную дату учредил своим указом Президент Пётр Порошенко. Само понятие – Защитник Украины – с началом российской агрессии приобрело совершенно новый, зримый, осязаемый и живой смысл. Новая власть, которая демонстративно презирает Армию, ненавидит патриотов и боится ветеранов, не рискнула дразнить украинцев, хотя определённые призывы вернуть “двадцать третье” среди зекоманды и её друзей звучали. Вместо этого она пытается по максимуму выхолостить праздник, превратить его в новый “день мужика”.

Читати далі

Петро Порошенко у програмі «Таємниці війни» на 5 каналі 14.10.2021 (фото, відео)

У програмі «Таємниці війни» на 5 каналі лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко розповів, про що він говорив під час численних поїздок на фронт із бійцями. «Дуже важливо, що цей діалог мав бути чесний і довірливий. Там не може бути ніякого пафосу, ніяких відосиків, ніяких постановок. Там, на фронті, люди дуже швидко відчувають фальш. Ти мав вирішувати певні прості, але необхідні проблеми людей, які знаходяться на фронті. І тому було дуже важливо запустити речову реформу, реформу армійського харчування, медичну реформу. У нас же не було аптечок, не було кровозупиняючих засобів. У нас не було автомобілів евакуації з передньої лінії. Не було нічого», – згадує п’ятий Президент.

Читати далі

«Ми завжди на захисті України» – Порошенко на перших тактичних зборах ГО «Res_Publika. Брати по зброї» (фото, відео)

У таборі «Скажені птахи» відбулися перші тактичні збори ГО «Res_Publika. Брати по зброї». Громадська організація об’єднує ветеранів війни проти російської агресії. На тактичні збори прибув п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Символічно 14 жовтня у День Захисників і Захисниць України на збори приїхали більше 300 учасників з різних регіонів нашої держави. Команди змагалися на смузі розвідника, демонстрували навички тактичної медицини, мінну безпеку та повітряну розвідку. Ветерани війни з Росією дали урочисту клятву народу України.

Читати далі

З Днем Тих, на кому все тримається!

Дорогі наші герої! Сьогодні ми щиро дякуємо кожному з вас за захист цілісності й незалежності нашої країни, за наше мирне життя. Дякуємо усім, хто за покликом душі й честі професії став поруч із військовими у боротьбі за країну — медикам, капеланам, журналістам, волонтерам. Адже кожен із вас захищає Україну на своєму фронті. Вітаємо зі святом героїзму, єдності і сили! Нехай Пресвята Богородиця захищає вас і нашу Україну. Слава Україні! Героям слава!

Читати далі

Петро Порошенко з ветеранами та активістами вшанував пам’ять полеглих захисників України (фото, відео)

«Вони віддали життя за Україну — найкращі її сини і дочки. Завдяки їх героїзму і самопожертві український народ є і буде. Це завдяки українським військовим була зупинена російська агресія, яка так зухвало почалася. Це завдяки їм Київ, Дніпро, Львів, сотні наших міст і десятки тисяч сіл та селищ мають можливість жити мирним життям», – Петро Порошенко. Родині загиблого морпіха Ярослава Журавля вручили громадську нагороду Знак народної пошани «Слава України». Донька загиблого героя Ярослава Журавель цього року стала ліцеїсткою Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Ярослава говорить, що хоче, як і батько, служити у морській піхоті. Дівчинка протягом всього навчання отримуватиме іменну стипендію від Фонду Порошенка.

Читати далі

Новости из США. 11-12 октября 2021 года

Палата Представителей приняла законопроект, позволяющий поднять государственный долг США на $480 миллиардов до 3 декабря 2021 года. Таким образом, проблема дефолта отложена до начала декабря.

Читати далі

Опозиція вимагає відповідей від Генеральної прокурорки (фото, відео)

13 жовтня 2021 р. група опозиційних депутатів «ЄвроСолідарності» та «Голосу» прийшла до Офісу Генпрокурора, вимагаючи невідкладної зустрічі з Генпрокуроркою. Народних депутатів цікавили декілька надзвичайно важливих питань для України, на які немає реакції з боку правоохоронних та слідчих органів, вищого керівництва держави. Мова йдеться про розслідування «вагнергейту», про можливу державну зраду та про відсутність будь-яких слідчих дій більше 14 місяців. Депутати наголосили, що вимагає пояснень для суспільства і міжнародний скандал навколо документів Pandora Papers та інформація про відмивання грошей, виведених олігархом Коломойським з ПриватБанку через офшори Зеленського.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Главою Парламентської Асамблеї ОБСЄ Маргаретою Седерфельт (фото)

Порошенко докладно обговорив з очільницею ПА ОБСЄ безпекову ситуацію на окупованому Донбасі. Сторони висловили рішуче засудження рішення РФ заблокувати продовження мандату спостережної місії ОБСЄ на російських пунктах пропуску через українсько-російський державний кордон («Гукове» та «Донецьк»). Сторони обговорили виклики у сфері демократії в Україні, проблеми забезпечення верховенства права, судової реформи, забезпечення свободи ЗМІ та стійкості інститутів держави, передусім у контексті загроз парламентаризму в Україні.

Читати далі