Чергова імітація діяльності для прикриття зради національних інтересів

Загроза втрати Україною свого статусу транзитера російських енергоносіїв через будівництво газогону «Північний потік-2» виникла не вчора. І лише тоді, коли він фактично завершений, президент вирішив зімітувати діяльність. Він створив робочу групу на чолі з А. Єрмаком для підготовки пропозицій щодо «заходів із запобігання та мінімізації негативних наслідків для держави у зв’язку із будівництвом магістральних газопроводів в обхід України». Усе це наштовхує на думку, що головною і єдиною метою створення робочої групи є наділення глави президентської канцелярії новими повноваженнями.

Читати далі

Окончание эпохи бедности и силовые структуры Украины

Таран позавчера: “На увеличение денежного обеспечения нет денег”. Странно – МВФ деньги завели, американцы помощь озвучили, а их нет. Подняли вопрос на СБНО. Но если проект бюджета не пересмотрят, то на нет и суда нет. Может стоит урезать осетра с вертолетами МИ-2 как охотниками на дронов, если нет средств на зарплаты? Риторический вопрос…

Читати далі

У Туреччині затримали озброєних росіян (фото)

У Туреччині, за декількома адресами в містах Стамбулі та Анталії, затримали озброєних росіян під час успішної спільної спецоперації турецької поліції та розвідки країни. Озброєна група з 6 осіб з російськими паспортами підозрюється у шпигунстві та підготовці збройного нападу. За даними турецьких силовиків, затримані готували збройний напад в Стамбулі та збирали конфіденційну інформацію з метою політичного або військового шпигунства.

Читати далі

До України прибула безпекова допомога від США (фото, відео)

Окрім раніше погодженого обсягу у 250 млн доларів, Україна отримує від американських партнерів медичне майно, озброєння, необхідні боєприпаси, високоточне озброєння та засоби радіолокаційного спостереження ще на  60 млн доларів. Вантажі надходять декількома партіями, одна з яких прибула сьогодні, 10 жовтня, до Міжнародного аеропорту “Бориспіль”. Загалом, починаючи із 2014 року Україна отримала матеріально-технічної підтримки від США на загальну суму понад 2 млрд доларів.

Читати далі

10.10.2018. За Порошенка було краще

В Страсбурге, где прошло заседание Парламентской Ассамблеи Совета Европы, этот день выдался горячим. Активная позиция украинской делегации, в которой огромную роль играли депутаты от БПП и будущие лидеры «Европейской Солидарности», и грамотная работа с иностранными партнёрами не позволили Российской Федерации вернуть себе место в этом органе. А вернули россиян в Евроассамблею меньше чем через год – летом 2019-го. Безо всяких требований и условий. И по странному совпадению (тут был сарказм, конечно же) страну в это время возглавил совсем другой человек, который не скрывал своего восхищения Путиным.

Читати далі