Все тільки починається

Психологи-криміналісти кажуть, що у злочинців є певні комплекси, які штовхають їх на визначені закономірності поведінки. Оце всі “повернення на місце злочину”, “спонтанні самовикриття”, “бажання бути пійманим” і подібне. І вони вельми допомагають розслідуванню. Чомусь про це згадується, коли бачиш реакцію Зеленського на найбільш кричущі скандали останнього часу. Він просто вражає.

Читати далі

Місія ОБСЄ призупинила моніторинг на сході України

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ призупинила операції на сході України з міркувань безпеки на тлі протестів, які проходять в окупованому Донецьку. У суботу, 16 жовтня, близько 200 проросійських демонстрантів вийшли на зустріч зі спостерігачами ОБСЄ, вимагаючи звільнення офіцера самопроголошеної ЛНР, якого було затримано минулого тижня. Місія вже стикалася з протестами, що були організовані підтримуваними Москвою сепаратистами, але цього разу демонстранти заблокували вхід до готелю, де базуються спостерігачі.

Читати далі

Держдеп США: російський перепис у Криму – підрив суверенітету України

Державний департамент США засудив проведення Росією перепису населення на території тимчасово окупованого Криму і міста Севастополя. Про це йдеться в заяві речника Держдепу Неда Прайса, поширеній 16 жовтня. Це перший всеросійський перепис із моменту окупації Криму; попередній відбувався у 2010 році.

Читати далі

Босх вертится в гробу, плачет и воет от зависти

Я не для того леденел в душе от ужасов Бергамо, чтобы теперь отказаться от них с помощью двух уколов. Не троньте мои святыни! – бьются в истерике миллионы антиваксов. Мы не для того лелеяли свои страхи и фобии, чтобы вы разрушили их своей непонятной наукой! Старина Дарвин улыбается и машет, а пандемия идиотии собирает урожай невротиков. Видимо, забодать ковид не выйдет – придется ждать, пока он не станет эндемиком, таким же обыденным, как грипп или простуда.

Читати далі

17.10.2016. За Порошенка було краще

В этот день Пётр Порошенко вручил бойцам Нацгвардии 55 новеньких квартир. Всего же в 2016-м собственную жилплощадь получили 318 нацгвардейцев. Бойцов ВСУ обеспечивали жильём по отдельной программе и отдельной смете. Они в том же 2016-м получили 1040 квартир. Едва ли кто-то из украинских лидеров сделал для «людей с ружьём» хоть половину того, что было сделано в 2014-2019, начиная с питания и заканчивая вооружениями. Режим, дорвавшийся до власти в 2019-м, начал с того, что присвоил себе все достижения предшественников. Достроил готовые на 70-90% дома для бойцов, повесил на них табличку «Президентская программа Велике будивництво» и хвастался.

Читати далі