Вы считаете нужно выйти на Майдан? А вы готовы выйти на Майдан?

Вам нужны пожары в центре Киева? Убитые и покалеченные? Зачем? Чтобы что? Да ведь половина из вас не придет. Не тот накал. Не те эмоции. “Давайте что-то другое. Не такое как это. А мы подождём”. Давайте посчитаем. Этот пост лайкнут, как минимум, тысяча френдов. Вы можете гарантировать, что с вами выйдут сто человек? Соберём сто тысяч? Чтобы без условностей? Без «ты порохобот… а ты был за билецого… юлю… или тягнибока?». Не знаете? Вот и я не знаю… Когда будем готовы провести такие демонстративные действия, чтобы ермак обкакался, а путин начал икать, скажите… Я готов! Бо у меня нет второй Украины.

Читати далі

В Україні Зеленського журналістам варто знати своє місце

Або ти на шашликах у Зеленського хіхікаєш, або тебе б’ють, знущаються і конфіскують техніку. Звикайте, друзі. Це не голова державного банку вас бив. Це саме майбутнє вас било. Воно тепер таке. Команда Зеленського – не команда Януковича. Це не ті люди, що можуть когось змусити та залякати. Вони не змушують голів державних банків вдавати з себе донів корлеонів. Вони лише толерують таку їхню поведінку, лише прикривають – і цього виявляється достатньо. Не треба змушувати – достатньо просто дозволити. Отже, треба не дозволяти. Треба поступово ставати трішки менш ввічливими і трішки менш толерантними. 

Читати далі

Опубліковано відео з ліквідації бойовиків біля Григорівки (фото, відео)

Імовірно операція була проведена у 2019 році. Не повідомляється, яка сила займалася ліквідацією бойовиків. Подія відбулася неподалік села Григорівка, у Бойківському районі Донецької області. Село знаходиться під окупацією сил Росії. Подібна операція проводилася у лютому 2021 року у районі Горлівки. Тоді також безпілотник фіксував схожі вибухи серед бойовиків.

Читати далі

Український криголам James Clark Ross прибув до Одеси (фото, відео)

Флагман українського науково-дослідного флоту – криголам «James Clark Ross» – вже в Одесі. Під синьо-жовтим прапором він прибув у одеський морський порт сьогодні, 5 жовтня 2021 року. Наступні тижні триватиме дооформлення необхідних документів і технічна інвентаризація судна. Потому відбудеться офіційне представлення криголаму для медіа та буде оголошено його нову назву. Також планується час для екскурсійного відвідування судна.

Читати далі

Вони впоралися з усім за два роки

Величезні гроші легко красти, коли всі органи контролю в твоїх руках і всі власні злочини ти розслідуєш сам. І «маленька витівка» з дерибаном краденого через офшор – просто показник ступеня їх готовності до «великих справ» зі старту. Просто козли в вашому городі, яких покликали на город за бажанням більшості. Влада, якій зійшли з рук явні і тяжкі злочини, завжди втрачає гальма і переходить у режим вседозволеності. Після накопичення достатнього багажу злочинів і гріхів у неї залишається єдиний вихід – самозбереження. Тобто тримати владу настільки довго, наскільки можливо. Тому що з втратою влади настає відповідальність. Тому буде все. Вони будуть захищати свої «завоювання» і гроші.

Читати далі

Привіт, диктатуро…

Сьогодні слуги відсторонили №1 свого виборчого списку Разумкова, аби поставити на 200% свого Стефанчука. Питання тут точно не в прізвищах. Він і Стефанчук – архітектори режиму Зеленського. Сьогодні ВР разом з усієї країною зробила черговий крок до прірви. В ситуації, коли грубе попрання національного законодавства в стінах самої Верховної Ради в угоду політично-кадровим рішенням стає нормою, варто очікувати від правлячої монобільшості будь-яких подальших волюнтаристських кроків. Сьогоднішній виклик кинутий, без перебільшення, самим основам української демократії, конституційному устрою і верховенству права в нашій країні!

Читати далі

05.10.2018. За Порошенка було краще

В этот день Украина и Грузия подписали соглашение о въезде по биометрическим ID-карточкам. То есть отныне украинцы получили возможность посещать страну Святого Георгия сроком до 90 дней по внутренним документам. Отношения с Грузией для Украины всегда были чем-то большим, чем формальная международная политика. Украинцам и грузинам судьбой было суждено стать ближайшими союзниками. И сохранять хорошие отношения с нашими естественными союзниками по Черноморскому региону – обязанность любого руководства Украины. Расскажите об этом руководству нынешнему, которое ради пары процентов избирательного рейтинга пускает эти отношения под откос.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 05.10.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. У префектурі Мамбере-Кадеі на заході ЦАР через атаку повстанців загинули троє найманців ПВК «Вагнер», двоє важко поранені. Президент Азербайджану І. Алієв заявив: Азербайджан відкидає звинувачення, що звучать на його адресу, про притягнення ізраїльських сил в регіони, які розташовані поблизу його кордону з Іраном, і вимагає доказів.

Читати далі