КБ «Луч» не отримало від Міноборони жодних замовлень на ПТРК на 2022 рік (фото, відео)

Це вперше, коли з 2014 року українське оборонне відомство станом на жовтень не замовило нові комплекси. Дії Головнокомандувача і його «слуг» у Верховній раді та Кабінеті міністрів свідчать про те, що вони таки планують закінчити у 2022 році війну з РФ капітуляцією України. Політика влади у сфері забезпечення ЗСУ свідчить про явний саботаж і межує зі зрадою національних інтересів. Влада не тільки не виплачує військовим гарантовані державою кошти, але й залишає їх беззбройними, руйнуючи підприємства оборонного комплексу і скасовуючи державні замовлення на різні види озброєння.

Читати далі

Нинішній владний саботаж було дуже легко прогнозувати ще до виборів-2019

За день до доленосних виборів я написав пост, в якому перерахував напрямки, де відбудеться саботаж за нової влади. Прочитайте й можете самі перерахувати пункти, які справдилися. Дещо не справдилося через спротив суспільства. Але заяви про воду і світло в Крим зелені роблять регулярно. А дещо зробили й зверху прогнозів, як от імпорт електроенергії з рашки. Все це було дуже легко прогнозувати, бо з новою владою проросійських шісток в кабінети завжди заходить агентура. А агентура завжди знає, куди бити.

Читати далі

До СБУ та ОГПУ подано заяви про злочини Зеленського та його оточення (відео)

Депутати «ЄвроСолідарності» подали до Офісу Генпрокурора дві заяви про злочини оточення президента Зеленського. Йдеться про матеріали розслідування Pandora Papers щодо ймовірного відмивання коштів, вкрадених у вкладників ПриватБанку, через офшори «Кварталу 95». А також про підозрілий кредит на 60 млн доларів, який державний «Укрексімбанк» видав підприємцю з тимчасово окупованої території України, яка контролюється російськими бойовиками. Генерал СБУ, депутат Київради від «ЄвроСолідарності» Віктор Кононенко подав до СБУ повідомлення про злочин, скоєний президентом Зеленським. Йдеться про те, що Зеленський повідомив білоруському диктатору Лукашенку секретну інформацію про найманців з ПВК «Вагнера».

Читати далі

Маленькая падла и большой звиздец

Толик стоит, отодвинув завешивающее вход грязное синее одеяло, и в одной руке держит свой АК, а в другой – почему-то расчёску. Нет, не стоит – он постоянно дёргается, не может успокоиться. Он вдруг начинает орать, и все вздрагивают – и Лис, валяющийся на наре и переписывающийся с женой, и Вася, замерший на своей койке с плитоноской на коленях. Мы вдруг понимаем, что находимся в одном мерзком, сером и грязном помещении с сумасшедшим, с безумной тварью, вооружённой автоматом, маленькие пульки из которого прошьют тёплого и мягкого меня насквозь за доли секунды…

Читати далі

Байки для безпам’ятних

10 жовтня в аеропорт «Бориспіль» прибула одна з партій безпекової допомоги для України від США. У пресслужбі Міноборони зазначили, що вантажі прибули нібито за результатами домовленостей, досягнутих під час візиту президента Зеленського до США. Таким чином у МО намагаються приписати Зеленському неіснуючі заслуги. Між тим, про надання Україні пакету додаткової допомоги було оголошено ще до візиту Зеленського до США. Тобто ця допомога не результат переговорів, а жест доброї волі Байдена напередодні зустрічі. І нині США допомагають Україні тому, що вона протистоїть агресії Росії, а не тому, що її президент – Зеленський. Навіть навпаки, вони допомагають Україні навіть попри те, що в ній президентом Зеленський.

Читати далі

Как украинские судьи влетят под американские санкции

Внимание функционеров Госдепа США к заседаниям в Хозпалате Верховного Суда Украины вполне понятно. Если в материалах суда написано, что решение принимается для Канцлерского Суда штата Делавэр, удивительно было бы не наблюдать под дверями суда американцев. В Госдепе понимают, что то, что делают Коломойский и судья Богдан Львов, – это прямое вмешательство в американское правосудие, вмешательство заведомо коррупционное и злонамеренное. И рано или поздно начнется расследование «кто это допустил и как?». Потому судьям стоит знать о том, что на них все внимательно смотрят, в том числе и в Госдепе.

Читати далі

У Гаазі розпочались слухання проти Росії стосовно захоплення українських кораблів

У першому раунді, який триватиме два дні, 11 жовтня, представляє свої усні аргументи російська сторона, а завтра, 12 жовтня, матиме слово Україна. Відкритим є лише вступне слово кожної із сторін. Україна має тверду впевнену позицію, бо на нашому боці міжнародне право та правда. Українська делегація зробить все, від неї залежне, щоб захистити права та інтереси України під час вирішення міжнародного спору за участю України.

Читати далі

11.10.2016. За Порошенка було краще

В этот день Пётр Порошенко отчитался о первых результатах реформы децентрализации. По данным, обнародованным главой государства, уже за первые 9 месяцев местные бюджеты, в среднем, практически выполнили годовой бюджетный план по доходам. Более того, по состоянию на 1 сентября заработали 32 миллиарда гривен сверх ожиданий. Ранее по какой-то причине (угадайте с одного раза) львиную долю поступлений от налогов и сборов на местах концентрировал в общем бюджете Киев. Именно эту двадцатилетнюю коррупционную практику поломали Пётр Порошенко и парламентская коалиция. Что же случилось с реформой децентрализации при нынешней власти? Как и многое другое, она заморожена, поставлена на паузу – пока режим ищет способы откатить её назад.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 11.10.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Представник талібів С. Шахін заявив, що рух «Талібан» не співпрацюватиме з Вашингтоном у боротьбі з філією ІД в Афганістані і впорається з ним самостійно. Збройні сили Ефіопії почали великий наступ на повстанські загони Народного фронту звільнення Тиграя у штаті Амхара на півночі країни.  Проти повстанців задіяно артилерію та військову авіацію.

Читати далі