«Щиро вітаю зі святом наших воїнів. У першу чергу тих, хто несе службу на передовій, у зоні Операції об’єднаних сил. Вітаю всіх українців з Днем захисників і захисниць України! Слава нашим воїнам! Слава Україні!», – написав п’ятий Президент.

Джерело


Петро Порошенко

Розвідник Ярослав Журавель дав присягу українському народу. І виконав її, віддавши своє життя за Україну. Учора його донька Ярослава дала обіцянку служити українському народові, складаючи присягу у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

Ярослава говорить, що хоче, як і батько, служити у морській піхоті.

Вірю, він дивиться на тебе з Небес і радіє, що має таку доньку. А ми допоможемо твоїй благородній мрії здійснитися.


Марина Порошенко

Минулого року, коли ми дізналися, що батько Ярослава Журавля Сергій не може оплатити навчання старшої онуки Людмили, ми з Петро Порошенко, не вагаючись, прийняли рішення допомогти доньці героя-захисника отримати освіту.

Пам’ятаю, коли я зателефонувала Сергію Журавлю, щоб сказати про це, він був дуже розчуленим і дякував, хоча я вважаю, що це ми маємо бути вдячні йому за такого сина.

А цього року, коли молодша донька Журавля Ярослава йшла поруч із нами на Марші Захисників і ніжно обіймала портрет загиблого батька, я, як мама, відчувала серцем, через що довелося пройти цій маленькій дівчинці.

Вчора Ярослава склала присягу українському народові і стала ліцеїсткою Київського військового ліцею імені Богуна. Тепер вона продовжить славетну справу свого батька. Впевнена, він мріяв, щоб його діти мали якісну освіту.

Тому ми підтримаємо Ярославу протягом всього навчання іменною стипендією від Фонду Порошенка.

Світлого шляху і Божої опіки тобі, дівчинко!


Гліб Бабіч

Я пишаюсь.

З донькою Ярослава Журавля – Ярославою. Тепер курсанткою ліцею Івана Богуна. Біля Зали Пам’яті. В знакове свято.

Стільки щемких символів поспіль.

Все не даремно. І навіть після нас все продовжується.
Тому ми – назавжди. Україна – назавжди !