У Чилі почали процедуру імпічменту президента після публікації Pandora Papers

У Чилі парламентська опозиція розпочала процедуру імпічменту президента Себастьяна Піньєри після публікації документів Pandora Papers, які засвідчують  можливі порушеннями законодавства під час продажу гірничодобувної компанії, яка належала президенту. Чилійські журналісти стверджують, що документи можуть свідчити про корупцію і податкові порушення під час продажу. Крім того, угода містила пункт, який вимагає від уряду не посилювати заходи з охорони довкілля в районі копалень компанії.

Читати далі

Forbes: Реальна версія «Слуги народу» не схожа на телесеріал. Це провал

Через сім років після того, як Росія анексувала Крим, створила й озброїла сепаратистський рух в Донбасі, український уряд і весь його бізнес-клас “загрузли в таких глибоких проблемах, що буде дивно, якщо вони взагалі зможуть з них вибратися”, пише аналітик світових бізнес-трендів Кеннет Рапоза у статті для видання Forbes.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 1 – 14 жовтня 2021 р.

🔼🔽Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 1 – 14 жовтня 2021 р. 👎ЗРАДА ❌Російський “Газпром” почав постачати

Читати далі

Дія як російська рулетка

Лонгрід про Дію, сертифікати вакцинації та Дія.Підпис. Більше півроку спостерігаю за конвульсіями саморобки Дія.Підпис: лише у моїй колекції вже більше ста скріншотів дописів та коментів розлючених громадян, які так і не змогли примусити те рукодупство нормально працювати. А в деяких випадках воно взагалі не працює, як не крути головою, фарбуй губи чи волосся, збривай бороду чи виходь на сонце. Про це голосно у фейсбуках кричать ті, кому остогидло годинами, днями, місяцями вертіти головою перед зеленою рамкою і отримувати дебільні відповіді техпідтримки або взагалі ніяких не отримувати. І таких людей значно більше, ніж готові визнати жижиталізатори.

Читати далі

Товариш Сталін, трапилось 108 жахливих помилок!

Давайте уявімо собі ситуацію, при якій державний орган, головою якого є президент України, приймає без відповідного судового розгляду незалежною колегією рішення, яким піддаються репресіям 600 осіб. Ці особи називаються “злодіями в законі” та “контрабандистами” і піддаються санкціям і порушенню їх прав та свобод. Після чого виявляється, що стосовно більше ніж 100 з них це рішення було прийнято невірно, і порушення їх прав не мало під собою жодних підстав. Іншими словами, президент України своїм власним рішенням, своїм власним указом, як наслідок роботи органа, головою якого він є, порушив права сотні людей одночасно.

Читати далі

Фабрика троллей ОПУ: хроника, иерархия, финансы

Текст, который вы сейчас прочтёте, я планировал написать ещё весной, но человек, от которого я получил данную информацию, на тот момент работал в президентской администрации, а конкретно – в команде Кирилла Т. Уже тогда он собирался уйти из этого гадюшника, но просил до поры до времени не делать его откровения достоянием общественности. Сейчас этот замечательный профессионал своего IT-дела благополучно покинул Украину и работает в крупной западной корпорации. А жаль, такие люди нужны стране.

Читати далі

16.10.2021. За Порошенка було краще

В этот день в Украине стало на один город с коммунистическим названием меньше. Городской совет Дзержинска, что в Донецкой области, утвердил новое название прифронтового шахтёрского городка – Торецк (в честь протекающей неподалёку реки Кривой Торец). Всего же во время каденции Петра Порошенко названия сменили 906 населённых пунктов, 19 районов и 27 районов в городах. К счастью, к тому моменту, как эта каденция закончилась, практически все «коммунистические» города, сёла, районы и улицы были переименованы. К счастью потому, что, как только власть в государстве сменилась, реваншисты всевозможных мастей тут же взбодрились и подняли головы.

Читати далі