02.10.2017. За Порошенка було краще

Правительство объявило о том, что пенсии в этом году вырастут на более чем вдвое большую сумму, нежели планировалось. Дополнительные средства выделили, когда стало понятно, что бюджет-2017 перевыполняется. И действительно, по итогам 2017-го в украинскую казну собрали на 21 миллиард гривен сверх планируемого. Четыре года назад экономический рост казался чем-то само собой разумеющимся. Понятно, придирчивые граждане найдут сотню поводов придраться… Интересно, что бы эти самые граждане сказали, посмотрев на успехи следующей власти? Украинская экономика быстро и практически незаметно деградировала от 21 миллиарда «лишних» бюджетных доходов до… Впрочем, процесс деградации продолжается, так что конечные его результаты ещё впереди. 

Читати далі

Петро Порошенко на безпековій конференції у Швеції 02.10.2021 р. (фото)

Петро Порошенко взяв участь у міжнародній безпековій конференції у Вісбю (Готланд, Швеція) і представив бачення щодо ключових викликів перед східною політикою Євросоюзу та змістовного наповнення нової редакції «Східного партнерства». На думку Петра Порошенка, Євросоюз та Захід загалом мають перестати намагатись «не ображати Путіна», а жорстко протистояти деструктивним діям РФ. Він також закликав до продовження і посилення політики санкцій проти Росії як країни-агресора. «Немає часу для коливання, роздумів, умиротворення, напівкроків та політики вичікування, бо саме сьогодні, в тому числі в Україні, вирішується майбутнє і європейського континенту, і Росії», – зауважив лідер «Європейської Солідарності».

Читати далі

Адвокат Порошенка про «справу моряків», яка досі не закрита (відео)

Арбітражний трибунал у Гаазі 11 жовтня почне слухання у справі України проти Росії щодо захоплення у листопаді 2018 року трьох українських суден і 24 українських моряків. Попри це, в Україні досі не закрита кримінальна справа проти п’ятого Президента Петра Порошенка, яку за заявою Портнова «розслідує» ДБР. Про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань в коментарі телеканалу «Прямий». Він зауважив, що це «розслідування» шкодить позиції України у міжнародному процесі проти держави-агресора.

Читати далі

Петро Порошенко візьме участь у міжнародній безпековій конференції у шведському Вісбю

Форум збере представників впливових політичних, експертних та аналітичних кіл країн Європи та США для закритого обміну думками щодо геополітичної ситуації в світі після виборів у США та ФРН, розвитку подій в Афганістані, східної політики Європейського Союзу, в тому числі щодо України та Росії. На прохання організаторів Петро Порошенко виступить на тему ситуації в Україні та вдосконалення політики ЄС «Східне партнерство», а також візьме участь у дискусії щодо відносин Заходу з Росією. У рамках конференції п’ятий Президент України проведе низку зустрічей із лідерами думок Заходу.

Читати далі

Побудка з ранковою Дафою. 02.10.2021

Читати новини в суботу зранку люблять тільки мазохісти та активісти, тому у коментарях розкажіть, з якої саме ви групи, порахуємо, скільки нас. Отже, чим п’ятниця, 1 жовтня, нам запам’яталася?

Читати далі