Трускавецька фікція «слуг»

Тут і страх, і поєднаність усіх єдиною корупцією та індивідуальними злочинами, й розумінням, що все це фіксується та може бути витягнуте на світ Божий вірними Єрмаку силовиками. А ще – для компенсації моральних втрат – відчуття якоїсь вищості над іншими людьми та спільністю у всіх своїх діях та почуттях. Отака собі бандитська родина, клан… А коли вже все належним чином вклали в ті головешки, можна було шліфанути фінальним банкетом та гульнею із розмахом римської оргії. Щоб не дуже плакалися за вкотре втрачену цноту…

Читати далі

Трое в наряде

Трое в наряде тихо подмерзают. Великое прозрачное и ледяное ничто, ну то самое, за краем цивилизованного мира, тихо и беззвучно выдыхает после очередного дня. Трое продолжают стоять, бессмысленно и бессменно, вечно, поводя головами и лениво переругиваясь. Скучно тут – смотреть в глубокое “ничто”, держа на трех огромных спинах раздираемую, сотрясаемую, вечно недовольную, но такую любимую Землю. И если она все-таки плоская, то непременно лежит на спинах трех обычных, скучных и совершенно, абсолютно надежных военных. 

Читати далі

03.10.2017. За Порошенка було краще

В этот день Верховная Рада приняла проект судебной реформы. Верховная Рада тогда ещё не стала не только бешеным принтером, но и бешеным шредером, в который, вопреки регламенту, уходят все правки от оппозиции. Так что, каждое предложение, даже самое дурацкое, пришлось рассматривать. Уже вскоре был обновлён состав Верховного суда. А дальше начались трудности. Догадайтесь, в каком году? Правильно – в 2019-м. Дорвавшаяся до власти банда реваншистов, шоуменов и свадебных фотографов не хотела судебной реформы – ей нужны были не уважаемые и работающие по закону суды, а ручные, послушные.

Читати далі

У ЄС розглядають створення військової місії в Україні

На тлі активності російських гібридних військ та загострення бойових дій на Донбасі, ЄС розглядає можливість створення європейської військової навчальної місії в Україні. На створенні військової місії наполягають Литва, Латвія, Естонія, а також Польща, Румунія і Словаччина. Окрім того, таку позицію підтримують Швеція та Фінляндія. Крім варіанту створення військової місії, ЄС розглядає ще три інших способів посилення військового потенціалу Збройних сил України.

Читати далі