Вакцинуйтеся, будь ласка!

Необхідність масованого щеплення зумовлюється не тільки й не стільки убезпеченням кожної людини особисто. Коли антиваксер перебирає користь/ризики для конкретної людини, він лише демонструє власну відсутність солідарності й невміння дослухатися до вимог колективної безпеки і взагалі невміння, небажання діяти суголосно в інтересах суспільства. Це та ж сама “моя хата з краю”, егоїзм та асоціальність, найдошкульніше місце вітчизняної ментальності. Ти або вакцинуєшся і рятуєш себе і оточення, або приймаєш варіант, що все катиться в дупу, і не викликаєш швидку. Закликаємо вакцинуватись, дотримуватись епідеміологічних вимог та просто лишатись людьми. Це питання виживання. І спасіння потопаючих – справа потопаючих як ніколи.

Читати далі

Вакцинация З.Л.О. – масштабная информационная спецоперация РФ и её карманных конспирологов в США

На фоне очередной волны коронавируса в мире оживились сторонники антивакцинации и адепты теории заговоров, конспирологи и прочие элементы, деструктивно влияющие на общий фон здравомыслия в обществе. Так в российском сером сегменте интернета, площадки в котором в основном курируются российскими спецслужбами, весьма интенсивно стали распространять сообщения о некоем исследовании, которое якобы подтверждает теорию, что вакцины против COVID-19 не помогают, а усугубляют ситуацию! Но если всё-таки включить здравомыслие и критическое мышление, то всё встаёт на свои места и даже больше.

Читати далі

Нельзя не заказывать целый год ракеты

Чтобы оставаться на месте, надо бежать изо всех сил. Потому что РФ модернизировала почти 1 500 танков, которых советские ПТУР не берут уже не при каких условиях. А кроме того, мы рассчитываем противостоять противнику с мощной реактивной артиллерией и авиацией. Планирование кампании должно вестись по принципу, что случится самый хреновый сценарий. Что противник будет действовать по лучшему для себя и по худшему для нас плану. На рутинные расходы снимают деньги с квартир и закупки вооружения. Это означает, что что-то пошло не так. И этого не так что-то последнее время многовато.

Читати далі

Кількість перевірок суб’єктів господарювання зросте в наступному році у сім разів

На Інспекційному порталі оприлюднено проект плану комплексних перевірок суб’єктів господарювання на 2022 рік. Проектом заплановано здійснення 29 916 комплексних перевірок юридичних та фізичних осіб-підприємців. Це на 25 030 більше ніж було у плані на 2021 рік. Країна, яка не цінує бізнес, особливо малий і середній, приречена. Схоже, «слуги» Зеленського намагаються знищити малий та середній бізнес як клас. На жаль, до влади прийшли «нові обличчя» від «слуг», але із старим совковим мисленням, де бізнес розглядається як щось негативне, протизаконне, і який має за все платити.

Читати далі

21.10.2014. За Порошенка було краще

В этот день руководитель «Укроборонпрома» сообщил, что госкорпорация получила иностранный заказ на 1,5 миллиарда долларов США. Полтора миллиарда долларов в госбюджет, который едва сводил концы с концами под грузом военных расходов и экономических потерь от оккупации. С нами продолжают работать как с равными партнёрами. И это подчас дороже денег. Что было дальше, вы помните. Приход к власти молодой и очень зелёной команды. Как итог – прах, тлен, плесень и липовый мёд вместо некогда мощного военно-промышленного комплекса. Каждая неделя пребывания этих людей у власти оборачивается для украинской обороноспособности тяжелейшими потерями.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 21.10.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Рух «Талібан» спрямував 130 «таджицьких талібів» на кордон із Таджикистаном для посилення прикордонного контролю на цій ділянці. Невідомі безпілотні літальні апарати атакували цілі в зоні «Ет-Танф» сирійської провінції Хомс, що перебуває під контролем збройних сил США. Попередньо атака була здійснена з Іраку.

Читати далі