Словесная эквилибристика Патрушева

Патрушев озаботился вопросом о том, что количество украинских беженцев в Европе сейчас составляет около 5 миллионов человек и это числе может удвоиться. Случится это или нет, зависит, кстати, от того, прекратит ли РФ войну и бомбежку украинских городов. Не для того ли Россия уничтожает города Украины, чтобы создать кризис в Европе? В то время как десятки миллионов российских мигрантов уже заполнили и заполонили мир. Россияне – не беженцы, так что пусть освободят Европу и соседние с РФ страны, не перегружая их и не создавая дефицит рабочих мест, которые могут занять украинцы (по вине тех же россиян оказавшиеся на чужбине).

Читати далі

Хроники Харькова. 01.05.2022

Обстрелов в городе все так же ощутимо меньше. В самом городе жертв нет. Однозначно сказывается освобождение и зачистка как восточных, так и частично северных окраин города. Но ни желание, ни количество артиллерии у русских не уменьшилось. И сейчас часть обстрелов русские вынужденно переносят по более мелким населенным пунктам в области, которые остаются в зоне поражения. В районе Изюма ВСУ нанесли крупный урон российским фашистам. Уничтожен штаб. Предположительно, ранен за каким-то чертом припершийся туда главком ВС РФ. Русские не прекращают попыток наступления. Наши защитники держат оборону, значимого продвижения войск противника нет.

Читати далі

Выжить, не разбросав мозги

Фейсбучная лента превратилась в мемориал знакомых лиц вперемешку со сборами денег на всё. Поп-певички без мейкапа и в трениках фигачат на складах с гуманитаркой, мальчики-модели Живонши идут в ТрО, бабка 85-ти лет на развалинах своей кухни печет хлеб “для хлопців”, здоровый мужик в бэби-боксе пытается свалить за кордон. У нас потери. У нас разбитые города и сломанные люди. У нас никуда не делся тот трэш, который процветал до 24.02. Наши дети испуганы, финансы невнятны, перспективы туманны, и заткните уже вашего Арестовича, он задолбал. У нас война и она надолго. Мы бежим марафон, нам надо бежать долго, а не быстро.

Читати далі

Від чого вони нас «освобождают»?!

Вчора вперше проїхали броварською трасою через Скибин. Посеред дороги ще й досі стоїть згорілий танк, башту якого знесло в розбомблену заправку, кілька хат зовсім розтрощені, в інших повибиті шибки. Люди вже садять городи, на подвір’ях – українські прапори і квіти. В цьому вся Україна, якій так дивувалися брудні, зачумлені, немиті, тупі огидні орки.

Читати далі

Обыкновенный фашизм, или Теория человеческой дисквалификации

Россия уничтожает украинцев только за то, что они – украинцы, и не желают быть русскими или видеть в своей стране т.н. русский мир. Это – фашизм. Все остальные слова о бандеровцах, нацистах, НАТО и т.д. – не более чем попытка прикрытия своего фашизма. Убивать украинцев Россия отправляет большей частью не русских, а представителей других национальностей из федеральных округов и регионов. В их числе нацменьшинства, чья численность критически низка, и представители ирреденты. Это – фашизм. Среди отправленных Россией на войну в Украине люди, чье социальное положение, уровень образования и материального благополучия низок (по вине государства). Россия сочла, что поэтому их можно купить и использовать в качестве ходового «товара» войны – «пушечного мяса». Это – фашизм.

Читати далі

Законопроект «ЄвроСолідарності»: Дозволити зберігання зброї бійцям тероборони за місцем проживання

За словами авторів законопроекту, така норма дозволить пришвидшити розгортання сил опору у разі нападу агресора та дасть змогу забезпечити законність та керованість такого зберігання зброї, унеможлививши її довільне використання не за цільовим призначенням. «Це – швейцарська модель. Коли під ліжком кожного українця буде автомат, коли через хвилину українець буде готовий вбивати нападників, коли в нього не буде жодних коливань щодо захисту власної землі, як демонструють це зараз, – ніхто нас не чіпатиме», – переконаний Петро Порошенко.

Читати далі

«Зброї для України багато не буває» – виступ Петра Порошенка на «Форумі Седона 2022» (фото, відео)

Петро Порошенко у своєму виступі на Форумі окреслив 5 кроків для перемоги над режимом путіна. Він наголосив – світ має зупинити Путіна в Україні, і зупинити ще сьогодні. Він також закликав до збільшення руйнівних санкцій проти росії: «Кожного дня – нові санкції. Вже зараз нам потрібне нафтове ембарго, а згодом і газове. Путін використовує гроші на енергоносії не для благополуччя російських громадян, а для винаходу нових ракет, щоб вбивати і шантажувати Вільний світ. Нам потрібна повна блокада російських кораблів. Нам потрібне ембарго на критичний імпорт для Росії. Ми просто не маємо права програти. Допоможіть нам врятувати Україну і світ!».

Читати далі

Генерал України Залужний і генерал США Міллі «звірили годинники»

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Обʼєднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Розмова дала можливість звірити годинники щодо постачання озброєння, боєприпасів та техніки Україні. Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що щиро вдячний нашим партнерам за допомогу, завдяки якій ми продовжуємо захищати Україну та весь цивілізований світ, свободу і демократію.

Читати далі

Єсть!

Взяли голову Генштабу, відправили командувати фактично армією. І тепер, здається, він трьохсотий. Коли взводний бігає між окопах трошників, які вчорашні цивільні і нічого не розуміють, це можна зрозуміти. Коли під час неорганізованого відступу або неочікуваного нападу дивізія чи армія під час виходу чи відходу втрачає командуючих, це зрозуміло. Коли РЕБ валить, і немає зв’язку, і ворог наступає і гатить із арти на всі склади Холодної війни, це зрозуміло. Але втратити командарма під час наступу, який готувався заздалегідь? Звісно, що це результат бардаку та невміння керувати.

Читати далі

Важко, але…

Слово “важко” від військових за 8 років я не чув стільки разів, скільки чую його за останні тижні. І на фоні цього вибішує заколисування від офіційних творців контенту. Прямо все так добре в них, що прямо через неділю війна скінчиться на наших умовах. Я просто хочу нагадати, що саме ці люди казали, що ракет, ресурсів та резервів в росіян на три дні залишилось. Це було місяць тому. Я не знаю, навіщо формуються такі настрої, але вони не доведуть до добра. Розслаблені люди дуже вразливі до поганих новин. А вони ще будуть. Не давайте зробити з себе вразливих. 

Читати далі

Санкції на часі. 01.05.2022

От уже і травень, 67 день повномасштабної війни. Плани московитів із захоплення України продовжують іти слідом за їхнім кораблем. Боротьба триває, і багато кривавих битв ще попереду. Але їх буде тим менше, чим інтенсивніше рашистська економіка отримує ударів – і чим швидше іде на дно.

Читати далі

Новости из США. 29-30 апреля 2022 года

В Пентагоне состоялись брифинг пресс-секретаря адмирала в отставке Джона Кирби и телебрифинг высокопоставленного представителя министерства обороны, посвященный военной ситуации и помощи Украине.

Читати далі