Відеозвернення Петра Порошенка у День пам’яті жертв політичних репресій (відео)

Петро Порошенко у День пам’яті жертв політичних репресій у своєму відеозверненні наголосив, що війна росії проти України ведеться з давніх-давен, і тепер настав вирішальний час у цій битві. «Але тепер це вже остання конвульсія одвічного ворога. Бо сьогодні йому протистоїть потужна армія, яку ми з вами відродили після 2014-го. Перемагає армія, перемагає мова, перемагає віра! Ми переможемо, захистимо наше право і право наших дітей вільно жити на нашій українській землі. Вічна пам’ять загиблим від рук московських катів! Слава Україні!», – наголошує п’ятий Президент.

Читати далі

PROстими словами – 15.05.2022

Вітаю гурт Kalush Orchestra з перемогою на Євробаченні. Тут дехто вже обговорює – яке місто могло би прийняти наступний конкурс. Якщо зважати на технічні можливості для проведення такого заходу та насамперед безпеку (а до цього – нашу остаточну перемогу над росіянами), то багато наших міст постраждали, і їм би прийняти, але все залежить від швидкості відновлення. Але й Криму приймати Євробачення зарано. Вважаю, що совком, на який росіяни перетворили півострів, Україні пишатися не варто. Світ повинен побачити дещо інше. У нас є достатньо міст, які на це заслуговують, на сьогоднішній день, більше.

Читати далі

Санкції на часі. 14.05.2022

Тим часом рф продовжує свій шлях на дно. Повільний, адже на кожному кроці солідарних дій наші союзники мають вирішувати проблеми, які роками не вирішувались. Над створенням яких рф працювала роками, на що ішли мільярди нафтогазодоларів. Але шлях невпинний – тому що проблеми буде вирішено. І світ, і Європа зокрема, навчаться жити без Росії. Так, як обійшлися без неї на Євробаченні.

Читати далі

Главный смысл третьего этапа кремлевской «спецоперации» в Украине

Да, российские ударные группировки ещё гарцуют и рвутся замкнуть кольцо окружения вокруг Северодонецка и Лисичанска. Запорожская группировка всё ещё стремится пробиться к окраинам Запорожья, а российские генералы уже рисуют стрелочки прорывов к Одессе и Приднестровью. Но уже всем понятно, что второй этап так называемой “специальной военной операции на Украине” бесславно проигран Кремлём. Теперь во весь свой рост перед ним замаячил следующий – третий этап (фаза) этой “операции”, который по своим целям и задачам будет разительно отличаться от всего того, что заявлялось Кремлём 24 февраля, в момент начала “похода денацификаторов”. В чём же состоит его главный смысл?

Читати далі

Битва під Білогорівкою (фото, відео)

На Луганщині, в районі села Білогорівка, відбувається масштабне бойовище, безперечно варте уваги наших громадян. Цю подію точно будуть вшановувати в майбутньому, а для Росії це справжнє повернення в Аргунську ущелину Першої Чеченської війни. Що відбулося?

Читати далі