Глава держави дав інтерв’ю телеканалу «Україна» (фото, відео)

«Пан Володимир Зеленський пропонував стадіон. Я особисто вважаю, що стадіон точно не найкраще місце для проведення цієї дискусії. Але я наголосив: стадіон, так стадіон. І якщо він вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати, то я хочу наголосити – 14 квітня, в наступну неділю, на Олімпійському стадіоні, саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів», – сказав Глава держави в під час інтерв’ю телеканалу «України».

Читати далі

В отличии от Зеленского, власть хоть что-то делает

Хоть критика в адрес власти и справедлива, делать выбор в сторону Зеленского “не есть хорошо” – он ВООБЩЕ ничего не говорит о рынке газа, не объяснил, каким образом он эти тарифы снизит, соответственно, глупо думать, что эти очень сложные структурные реформы ПРОСТО ЧУДОМ придут ему в голову.

Читати далі

Не підпалюй власну хату!

Потрібно відкинути політичні протиріччя і взаємні образи і об’єднатись проти небезпеки, яку несе правління некомпетентного і залежного Зеленського, яке може привести до повної руїни.

Читати далі

Нам будет весело, но не долго

Читаем Большую Зеленую книгу – программу, которую кандидату в Президенты от КВН написал народ. А кто драг-диллер у ВАЗа? Кокаин? Мескалин? Барбитурат? Грибы? Они, кажется, нашли ворота в Нарнию.

Читати далі

Час визначитися

Шляхом спеціальної інформаційної операції, використовуючи сучасні маркетингові технології, на найвищу посаду в Україні просувають голограму. Ми балансуємо на краю прірви, і в цей час люди, які мають певний соціальний капітал – лідери громадської думки, політики, діячі культури, блогери та інші – просто зобов’язані виступити й спробувати перевести цей бурлеск в межі політичного процесу, тобто допомогти суспільству зробити вільний, усвідомлений та відповідальний вибір.

Читати далі

Я не знаю, победит ли Порошенко

Хорошие новости – то, что в случае победы этих персонажей большая часть их же сторонников возненавидит их в довольно краткие сроки. Просто потому, что они предлагают им чудотворение, не умея творить чудеса. Плохие новости – что за этот краткий срок можно успеть наделать множество плохих вещей. А дальше держаться на админресурсе и инерции.

Читати далі

І почалась пожежа – з сусіднього дому підпал роблять

І ось горить будинок, і вже потихеньку всі, хто не гасив, починають між собою перемовлятись: “А знаєте, чому він горить? Бо ті, що гасять, винні. Не так вони гасили, треба було по-іншому”. А той, хто підпалює, до них підходить і так ніжно говорить: “Правильно говорите, друзья, все так и есть. Догорит – отомстите и разделаетесь с ними”. І про себе додає: “А потом мы разделаемся с вами”.

Читати далі

Що його буде стримувати заради збереження влади?

Більше, ніж кандидат-наркоман, останнім часом вражають хіба що «старі політики», які ніяк не можуть визначитися з вибором. Навіть їхні прихильники виявилися розумнішими. Бо їхні прихильники розуміють, що Порошенко, як би то парадоксально не звучало, є запорукою того, що ці політики залишаться на політичній шахівниці. Бо Порошенко – це шлях на захід, демократія і свобода слова. В нього просто немає іншого вибору.

Читати далі

Як у країни вкрали правильну відповідь

Якщо відповідь “чотири” для людини під забороною, вона ніколи не порахує “2х2”. Буде казати в кращому випадку “3” або “5”, а скоріше так: “це у вас, шоколадних, буде чотири”, “проваліться зі своєю брудною четвіркою”, “то у бариг 4, а у нормальних людей це 5” – але ніколи не отримає вірну відповідь. Але життя не школа. Погану оцінку можна не виправити.

Читати далі

Життя ЗМІ в Зe-майбутньому

Частина журналістів/активістів зрозуміла, що наробила своєю багаторічною інформаційною підтримкою антидержавної хвилі, запущеної з РФ, і тепер судорожно сприймає розуміння того, що може прийти на заміну “найкорумпованішій, найзубожілішій, нереформованій, передостанній з кінця за всіма рейтингами країні 404” та її “смішному президенту”.

Читати далі

Світ без нас

Якщо бездумний плебс виявиться в більшості, у ЄС нам продовжуватимуть гарно усміхатися й вітати з чесним волевиявленням, але дуже швидко поставлять на Україні жирний хрест.

Читати далі

Родная стихия Зеленского

Он пытается опустить Президента, Главнокомандующего, дипломата и мецената до своего уровня, а там победить его обкатанным на сцене шутовским набором. Он превращает президентскую кампанию в Цирк дю Солей и втягивает в этот цирк всю страну.

Читати далі

Хуже не будет?

Зачем это вам? Это не кино, золотые зубы нести, чтобы летать в космос, не выйдет. Все помнят, как у нас при ораторе и дипломате Порошенко голосует Рада, и как госдеп с третьего раза собирал коалицию? Никто не оскорблен и не унижен? Ну да хуже не будет.

Читати далі

Виборець Зеленського

Це нове – люди живуть у серіалі (до речі, а у серіалі є війна? чи їм про неї не розповіли, і тому вони про неї не знають?). Для них Зеленський – це прізвище Голобородька на виборах. На них не впливатимуть ні офшори Зеленського, ні його олігархічне оточення, ні дії самого Зеленського у реальному житті, як от втеча від журналістів тощо. Вони не можуть розчаруватись у Зеленському, вони його не знають.

Читати далі