Проти Порошенка чи За Зеленського?

Панове опоненти. Ви повинні пам’ятати одне: ви агітуєте не проти Порошенка і будете голосувати не проти Порошенка, ви в бюлетені будете ставити “+” Зеленському. А потім, сидячи біля розбитого корита, я б хотів, щоб ви згадали хоч один з тих вбросів проти Пороха, завдяки яким ви ставили свій “+”.

Читати далі

Суспільство як машина для обробки інформації

Людина, незалежно від життєвих обставин, почувається непристосованою до життя. В умовах економічної кризи і війни це почуття посилювалося в рази. Від непристосованості “поле свідомості людини звужується”. Стрес не дозволяє нам бачити ширше, щоб ми не вагалися з вибором варіанту дії. І якщо в такому випадку людині запропонувати просте рішення вона здебільшого радо на нього погодиться. Так і українцям московіти закидали винного в їхньому почутті дезадаптованості. Що робити? Переконувати голосувати не за Порошенка, а проти Зеленського.

Читати далі

Чим обернеться підігрування інформаційному вектору ворога

Наші ЗМІ не знають і не хочуть знати нашу армію. 60 000 одиниць техніки, переданої до ЗСУ, випробування нових ракет, гаубиць, дронів, нові лінії з виготовлення б/к тощо – це “мародерство”. Більше 10 тисяч смертей, анексія Криму – це причина “іскать компроміси і договаріваться”. Державна підтримка ветеранів, купа пільг та програм реабілітації, тренування резерву та створення тероборони – це “наживання на війні”. В результаті страшний відсоток українців перестав бачити ворога в Кремлі.

Читати далі

Реальності немає. Є тільки її образ у свідомості мас

На сьогоднішній день ЗМІ – це зброя масового ураження. Від якої гинуть більше людей, ніж від танків, градів та гармат. І зброя ця зараз в руках людей жадібних, цинічних, нахабних, жорстоких. Контроль за цією зброєю має бути жорсткіше, ніж контроль за застосування вогнепалу. Мабуть, в законодавстві повинні бути визначенні нові юридичні поняття: “маніпуляція”, “тенденційне висвітлення подій” тощо. Але зараз ми повинні боротись. Маємо зробити можливе і неможливе, щоб не віддати нашу Україну.

Читати далі

Сложный выбор

Ура, наконец-то официально объявили победителей первого тура. Во второй тур вышли два очень похожих кандидата, да еще и с очень похожими программами, судя по высказываниям самих кандидатов. Между кандидатами много общего. Так что, хочешь думай, а хочешь не думай, но ВЫБОР СЛОЖНЫЙ, ТЕБЕ РЕШАТЬ!

Читати далі

Стратегии президента, если им станет Зеленский

Ни одна из этих стратегий не предусматривает ни реформ, ни вступления в ЕС и НАТО, ни улучшения жизни украинцев. Эта опция не предусмотрена в принципе. Коломойский вложил в Зеленского горы лута не для того, чтобы делать вам хорошо за свой счёт. Это инвестиция. Инвестиция в месть и в будущую прибыль. И чем раньше вы это поймёте, тем лучше.

Читати далі

Водяне перемир’я. Велика посуха йде (відео)

Ми маємо закопати сокиру взаємопоборення. Хоча б на якийсь час. Ми – ті, кому потрібна Україна, а не її імітація. Ми – різноманітні ГО, різношерстні активісти, декомунізатори і любителі радянського мистецтва, націоналісти, ліберали, недолугі чиновники, військові колишні і нинішні, влада і проукраїнська опозиція. Усі. Якщо ми зараз програємо, то буде ніде поборювати корупцію, ширити українізацію, вимагати результативності… А робота над помилками буде потім.

Читати далі

Я тобі не замполіт, лох з УБД…

Вони зроблять смішною твою кров, твій бій, лайно, які ти місив за них. Вже роблять. Щоб не ховати від тебе очі – ти повинен бути жалюгідним і смішним. Ми повинні. І не Україну ти захищав. А незрозумілі ідеї та олігархів. Так вони кажуть. Просто тепер це буде підтверджено на державному рівні. Не за один день. Але швидко. Багато часу у них немає. Як так? А дуже просто. Адже вони не тільки «ми тебе туди не посилали». Вони ще й колективний «їх там немає».

Читати далі

Маркетологи против политтехнологов

Никто не понимает, что достоинства Порошенко занижены не от неэффективности работы, а от ЗАВЫШЕННОСТИ ОЖИДАНИЙ И ВЕРЫ В ВОЛШЕБНИКА!!! А достоинства Зеленского ЗАВЫШЕНЫ путем неправильных выводов, что одни его успешные опции перетекают в другие!!! Не перетекают. А автомобиль «Orbit» или «Pepsi» не будет лучше хоть и морально устаревшей, но надежной Skoda «Octavia».

Читати далі

Контрбатарейний радар 1Л220УК від “Іскри” успішно завершив польові випробування (відео)

Контрбатарейний радар 1Л220УК призначений для розвідки позицій артилерії противника. Завдяки потужній радіолокаційній станції, яка працює у мікрохвильовому діапазоні, радар “бачить” снаряди, а потужна цифрова система “будує” траєкторії їх польотів. Це дозволяє визначити на відстані десятків кілометрів точне місцезнаходження ворожих гармат, мінометів, реактивних систем залпового вогню, а також ракетних комплексів протиповітряної оборони та тактичних ракет.

Читати далі

АПУ спростовує розповсюджену ЗМІ інформацію про нібито звільнення О.В.Філатова з посади заступника Глави АПУ

Не викликає подиву те, що джерелом такої інформації стали інтерент-видання Страна.уа та ТСН, які, як завжди, не звертаються за коментарями до того, як розповсюджувати фейки.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 07.04.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Всегда вините Запад! — и шесть других тенденций дезинформации».

Читати далі

ЦВК офіційно оголосила результати першого туру виборів Президента й призначила другий (відео)

Як повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук, дебати кандидатів в Президенти Зеленського та Порошенка за кошт держбюджету повинні відбутися у студії “Суспільного” за адресою м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 42. Кошти на проведення дебатів за рахунок державного бюджету були закладені ще у 2018 році. Проведення передвиборної агітації розпочинається з 8 квітня і закінчується о 24 годині 19 квітня.

Читати далі