Життя ЗМІ в Зe-майбутньому

Валерій Прозапас

Частина журналістів/активістів зрозуміла, що наробила своєю багаторічною інформаційною підтримкою антидержавної хвилі, запущеної з РФ, і тепер судорожно сприймає розуміння того, що може прийти на заміну “найкорумпованішій, найзубожілішій, нереформованій, передостанній з кінця за всіма рейтингами країні 404” та її “смішному президенту”.

Мальчікі і девочкі, а чого це ви розпереживались?

Наступні п’ять років у вас може бути дуже багато роботи по профілю.

Ви дізнаєтесь, що Володимир Олександрович Зєлєнскій під час війни як військовозобов’язаний ігнорував повістки до війскомату.

Ви розслідуєте справжні джерела фінансування передвиборчої кампанії Володимира Олександровича та біографії його консультантів.

Ви матимете нагоду дізнатися чому його лікар насправді актор, а публічний прихід був саме до тієї лабораторії, яка нележить російским власникам.

У вас буде можливість зрозуміти, чому Володимир Олександрович, дуже незалежний і самостійний політик, користується послугами охоронця Ігоря Валерійовича Коломойського та їздить на автомобілі, який колись належав Ігорю Валерійовичу Коломойському.

Ви дізнаєтесь багато цікавого про членів “команди Зєлєнського”, коли її вам покажуть (лисий Кошевий не рахується), але можете прямо зараз розпочати захоплююче розслідування про лондонську квартиру колишнього міністра Данилюка, який тепер обіцяє “посадки” і “жорстке реформування”, бо він же теж “новоє чєстноє ліцо”.

Ви переконаєтетесь, що “армія, мова, віра” не будуть пріоритетними напрямками роботи Володимира Олександровича, про це вже було сказано, правда без уточнення що ж буде запропоновано замість цих другорядних сфер життя країни.

Про все це ви зможете відкрито і чесно розповісти суспільству на каналі “1+1”.

Ну і звичайно, звичайно ж вам покажуть “відрубані руки руки свінарчуків”, корупція буде швидко зупинена порядними людьми, а грошима корупціонерів будуть виплачені всі борги України, вам дадуть відповідь на питання “хто вбив Катю Гандзюк” та інформацію про всі-всі офшорні рахунки Володимира Олександровича і про всі його закордонні вілли, окрім тієї що випадково знайшли в Італії.

В процесі всього цього ви переконаєтесь, що Порошенко був не таким вже і херовим Президентом України, як ви нам розповідали п’ять років.

І весь цей час ми будемо казати – «А ми говорілі»тм

Автор