Порошенко і Помпео обговорили загрози ренаціоналізації Приватбанку

Співрозмовники обговорили загрози ренаціоналізації Приватбанку та необхідність збереження макрофінансової стабільності України. Президент України висловив вдячність за тверду підтримку Вашингтона та закликав до більш активних зусиль, зокрема, щодо звільнення українських заручників та моряків, які незаконно утримуються в російських тюрмах. Майкл Помпео побажав успіхів Петру Порошенку під час другу туру президентських виборів.

Читати далі

Президент України Петро Порошенко в телевізійних дебатах на «Суспільному телебаченні» (фото, відео)

«Термін про те, що є «повстанці ЛДНР» означає, що у нас немає Росії, що українці б’ються самі з собою, що ЛДНР має певний легітимний статус. І що в Україні є громадянська війна. У нас «повстанців», пане Зеленський, немає. У нас є російська агресія. У нас є ворог Путін. Нам треба потужний і сильний Верховний Головнокомандувач, нам треба проукраїнський Президент, який здатен захистити Україну. Нам потрібна компетентна людина, яка не дозволить робити такі помилки. Мене це обурило», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі

Петро Порошенко у дебатах з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський» (фото, відео)

«Ми з вами маємо об’єднатися, щоб повернути Крим в Україну. Ми з вами маємо об’єднатися, щоб захистити український Донбас. Ми з вами маємо захистити Україну від популізму і від російських фейків. Ми з вами не допустимо відновлення олігархату і повернення олігархів-втікачів в Україну. Ми з вами спільно продовжимо наш рух вперед, бо ми знаємо, що і як зробити, і наша оновлена команда обов’язково переможе. Головне – не втратити країну. Разом до перемоги», – сказав Петро Порошенко.

Читати далі

Президент виступив перед учасниками акції «Захисти Україну» на Майдані Незалежності (фото, відео)

«Це не вибір між Зе і Порошенком, як комусь здається. Ми з вами точно знаємо справжню ставку на цих виборах. Чи продовжить Україна шлях до Європейського Союзу та НАТО? Чи все буде спущено на гальмах? Бо це те, що замало декларувати. Це те, у що треба вірити і над чим кожного дня працювати всією нашою командою, всією Україною. Ми можемо дуже швидко просунутися до вільної Європі, але ще швидше – відкотитися під імперську Росію», – сказав Президент.

Читати далі

Вибори потребують тебе!

Шанс на перемогу Петра Порошенка є. Шанс чималий. І ми мусимо цим шансом скористатися. Або – або. Краще шкодувати про зроблене, ніж гризти потім лікті собі за те, що міг і не зробив. Візьмемося разом – і переможемо. Потрібен кожен. Вибори потребують тебе.

Читати далі

Аналітика для дорослих. Найбільші досягнення України за останні 5 років

Лонгрід. Опрацювання поділено на 4 частини:
1 ЧАСТИНА: про боротьбу з корупцією, реформи (медична, судова, освітня), армія та спротив ворогу, інші важливі досягнення.
2 ЧАСТИНА: про те, як відбувається розвиток держави, економічні реформи та їх наслідки, економічний аналіз українських домогосподарств та підприємств, інвестиційний клімат, розвиток, державний борг, тарифи, пенсії, український медіа простір.
3 ЧАСТИНА: про ріст цін, витік робочої сили за кордон, еміграцію та ще раз трохи про державний борг.
4 ЧАСТИНА: Прогноз ibigdan на випадок перемоги зеленського на виборах та про те, чому не варто голосувати за зеленського.

Читати далі

Сонячному Закарпаттю, чарівній Буковині та іншим заробітчанам

Це ж ви (не всі) п’ять років розказували, який хріновий Порох, і підказували, як правильно жити, сидячи в Італії, Португалії чи Іспанії. Це ж ви паплюжили чинного Президента і жалілись на низькі пенсії свої батьків. Тепер все буде по-іншому – ви заплатите податок. Данилюк оприлюднив цифру в 20%, його патрон сказав про 5%: скільки вони вам нарахують, ніхто не знає. Дзвоніть додому, поки не пізно… Бо заплатите за свою дурість із своєї ж кишені.

Читати далі

Последняя возможность делать выбор?

«Медведчук озвучил Зеленскому условия сделки с Путиным». Такое развитие событий – это то, против чего мы воевали. Это принятие ДНР и ЛНР в Украину на условиях Кремля. Это «Гиви и Моторола в Раде». Это «Прощай, евроинтеграция». Это «Здравствуй, Конституция Медведчука-Портнова» с федерализацией и правом вето у ЛДНР. Это восстановление Донбасса за счет Украины – сотни миллиардов. И это всё – помимо удовлетворения аппетитов Коломойского, которое без всякого ЛДНР тянет на дефолт.

Читати далі

Вроде бы как дебатам быть, хоть это и не точно

Может быть, единственный смысл этих дебатов — он как раз в том, чтобы вторая половина стадиона тоже поняла, что никакого смысла в дебатах в настоящее время нет. А на дебаты всё ещё можно успеть записаться, да.

Читати далі

«ФСБ і ГУ ГШ РФ повинні бути визнані терористичними організаціями» – Олександр Турчинов

«Силовими структурами нашої держави викрито створену спецслужбами держави-агресора агентурну мережу, яка несе відповідальність за серії терактів на території України, підривів та вбивств, зокрема, співробітників СБУ та ГУР МО України, – сказав Секретар РНБО України. – Було затримано чинних співробітників спецслужб РФ, зізнання яких свідчать про цілеспрямовану організацію ФСБ та військовою розвідкою РФ терористичної діяльності на території нашої держави».

Читати далі

Турчинов запросив провідних міжнародних військових експертів до реформування «Укроборонпрому» (фото, відео)

Секретар РНБО України запросив екс-Командувача армії США Бена Ходжеса і президента «Potomac Foundation» Філіпа Карбера, а також інших міжнародних експертів увійти до складу наглядової ради «Укроборонпрому», а «після його реформування та створення центрального органу державного влади з питань оборонпрому, – до громадської ради при цьому органі». «НАТО потребує Україну так само, як і Україна потребує НАТО», – додав президент «Potomac Foundation».

Читати далі

Чотири меседжі

До тих, хто збирається експериментувати, бо потім можна вийти на Майдан і все виправити.
До тих, хто фантазує про те, що проукраїнські сили отримають реванш на парламентських виборах восени і похоронять маріонетку.
До політиків, які думають, що вони щось контролюють, що вони не дадуть і т.д.
До тих, хто помилявся з вибором Зеліпупи, але за Україну.

Читати далі

Добро пожаловать в 2013-й…

За один только вчерашний день заложены бомбы под сотрудничество с МВФ (что ведет к дефолту) и под безвизовый режим с ЕС. Почему так торопятся? Во-первых, если успеть все обстряпать до инаугурации Зе, то можно ж потом рассказывать, что это проклятый Порошенко нагадил. Во-вторых, надутый мыльный пузырь Зе будет сдуваться так же быстро, как и надулся. И у его бенефициаров есть буквально несколько месяцев: до чего дотянутся за это время – то их. Потом можно и не успеть.

Читати далі

Команда «своих» «новых» лиц

Пять лет все наши эскспёрды и представители второй (или первой) древнейшей валили Пороха тем, что он де отвечает лично за все, происходящее в государстве. А тут говорят, что зеля, то есть президент, вообще никому ничего не должен. И вообще ему не обязательно о чем-то с кем-то говорить. И вообще не надо ничего самому решать – на все есть советники, помощники и прочие (без)ответственные лица. Одумайтесь, наконец.

Читати далі

На этих выборах мы должны добить мафию

Мы должны раздеть Коломойского в судах и вернуть украденное, а потом выловить его из Израиля и посадить в Украине. Другим должен быть урок! Иначе, если этот олигарх сможет одолеть нас сейчас, другие просто поймут, что у нас можно смело красть 150 млрд грн. Мы еще компенсацию заплатим. После такого мы не отобьемся от стервятников.

Читати далі

Почему я считаю происходящее экспериментом

Знаете, такое странное ощущение, что Беня просто ставит эксперимент. Вот действительно. Что не на результат идет игра, а просто уже процесса ради. Мол, вот интересно, есть такое говно, которое скормить не получится? Что, серьезно, и это сожрали? Хм, забавно. Чтобы еще им предложить позабористей?

Читати далі