Заяви на звільнення подали очільники Закарпатської, Миколаївської та Львівської ОДА

Відповідно до абзацу 2 статті 8 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України на строк повноважень Президента України. Відповідно до статті 9 Закону повноваження голів місцевих державних адміністрацій припиняються Президентом України.

Читати далі

Перший середній розвідувальний корабель для ВМС ЗС України спущено на воду (фото)

Сьогодні, 23 квітня, на Київському суднобудівному підприємстві ПАТ «Завод „Кузня на Рибальському“» відбувся урочистий спуск першого середнього розвідувального корабля, який збудовано для потреб ВМС ЗСУ на замовлення оборонного відомства. Фінансовий ресурс дозволяє завершити у цьому році випуск броньованих катерів і приступити до виробництва ракетного катеру, на який будуть поставлені протикорабельні комплекси «Нептун».

Читати далі

ДБР проводить обшуки в НАБУ

Перевіряється інформація про позаслужбові стосунки керівництва НАБУ із третіми особами, які можуть свідчити про навмисне нерозслідування кримінального провадження по розкраданням в «Укроборонпромі», зокрема через ТОВ «Отпимумспецдеталь».

Читати далі

«Не грузите своей войной»

25/75 – это не процент поддержки Порошенко. Это соотношение между теми, для кого война является аргументом и фактором для пересмотра приоритетов, и теми, кому пофиг. За пять лет войны ни одно ведомство так и не решилось на то, чтобы медиа и любая информация о войне, доносимая до широких масс, вызывала у этих масс острые эмоции. Мы гладили зрителя по голове, сглаживали углы, боялись излишне шокировать. И война для него не становилась страшной. Она становилась нудной.

Читати далі

Партія 25%

Анонс Петра Порошенка з ганку АП, що похід до парламенту вже розпочато, а потім він повернеться і до президентського крісла, само собою виплеснув на гору питання партії. Левова частка невдачі президентських перегонів – це відсутність реальної вмотивованої команди, особливо на місцях. І коли в ФБ почали стихійно теревенити про створення партії, то серед перших претензій-зауважень було – з тими, хто зараз “постояльці” БПП і Солідарності (з багатьома), в бій йти не хочуть. Причин тому – мільйон і возик.

Читати далі

Спасибо, Петр Алексеевич!

Вы так и остались нашим Гетьманом. Нашим Главнокомандующим. Мы готовы рядом с Вами бороться за нашу страну и строить её вместе. Наш путь в цивилизацию и в НАТО. Нам с Вами по дороге. Можете рассчитывать на нашу поддержку

Читати далі

Перевзуватися? Я забув, як це робиться

Перевзуватися? Покинути лідера з дивовижними керівничими якостями, з реальними успіхами та активними прибічниками (ті самі 25%), аби долучитися до дилетанта, який бігає від ЗМІ і бреше, мов шовком шиє? Ви це серйозно? Вам самим не смішно?

Читати далі