Меркель запросила Порошенка до Берліну, і це є дипломатичним сигналом (фото, відео, брифінг штабу)

«Ми вважаємо, що Володимир Зеленський не виконав свою обіцянку, адже не здав аналізи так, як це передбачено медичними протоколами. Штаб Петра Порошенка рекомендує Зеленському зрозуміти, що передвиборча кампанія – це не шоу, не зйомки в кіно, це серйозний вибір для країни та її громадян. Він має здавати аналізи правильно і не вибірково, а зробити все, що належить за медичним протоколом, аби остаточно дослідити питання про алкогольну та наркотичну залежність», – підсумував Олег Медведєв.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Одеської області (фото, відео)

Президент України, Верховний Головнокомандувач України Петро Порошенко взяв участь у випробуваннях новітньої української розробки – комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських та берегових цілей «Нептун» на Державному випробувальному полігоні ЗСУ та зустрівся в Одесі з військовослужбовцями Військово-Морських Сил України та членами родин полонених військових моряків.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 29 березня – 4 квітня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 29 березня – 4 квітня 2019 р. ЗРАДА Окружний адміністративний суд Києва за

Читати далі

«Стадіон так стадіон. Я чекаю!» – Петро Порошенко (фото, відео, брифінг)

Президент Петро Порошенко здав аналізи у медпункті НСК “Олімпійський”. За словами медиків, перші результати аналізів будуть готові за 2 години. Після аналізів Порошенко вийшов на брифінг.

Читати далі

Глава держави відвідав підготовку української команди до «Ігор нескорених» (фото, відео)

«Дякую, що ми зберігаємо єдність, боремося за Україну, що ми її нікому не віддамо, нікому не дамо її поставити на коліна, нікому не дамо принизити нашу державу. І сьогодні хто хоче повчитися як треба любити Україну, приїжджайте на півтори години на «Олімпійський» стадіон і побачите як тренуються наші «Нескорені». Я точно заряджений і тим оптимізмом, і тою енергією, яку наші побратими і друзі демонструють», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

«Что ж ты, фраер, сдал назад?..»

Изначально все это было блефом, элементом шоу, большим таким гэгом. Зеленский ловил фан и куражился. В надежде на то, что Порошенко вызов не примет. Но Порошенко принял, он вообще ни разу не слабак, поверить в то, что Порошенко слабак — самый большой просчет зекоманды. И теперь включился план Б от Зеленского…

Читати далі