ЦВК: Явка виборців у другому турі вища, ніж 31 березня (відео)

У Центральній виборчій комісії зазначили, що явка виборців станом на 11.00 годину в Україні становить близько 19%, що більше, ніж у день голосування на чергових виборах Президента України 31 березня. Аутсайдерами з явки є Закарпатська область , де явка склала 9 % та Івано-Франківській Франківська область – близько 11%.

Читати далі

Дуже важливо не втратити країну – Президент з родиною взяв участь в голосуванні (фото, відео)

Після голосування Глава держави поспілкувався з журналістами. Петро Порошенко наголосив, що «дуже важливо, щоб під час голосування українці керувалися розумом». «Бо не смішно. Спочатку може бути трохи смішно і весело, але потім, щоб не було боляче. Дуже важливо, щоб сьогодні, під час сьогоднішнього голосування Україна захистила ті надбання, які були зроблені за попередні п’ять років», – зазначив Президент.

Читати далі

Президент з родиною на святковому богослужінні з нагоди Свята Входу Господнього в Єрусалим (фото, відео)

Божественна літургія відбулася у Михайлівському соборі у Києві. Службу відправив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 20.04.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Дезинформация вокруг пожара в Нотр-Даме».

Читати далі

Президент України підписав Указ «Питання європейської та євроатлантичної інтеграції»

Глава держави затвердив План заходів з реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору з метою забезпечення незворотності європейського та євроатлантичного курсу України, відповідно до частини третьої статті 102 Конституції України.

Читати далі