Петро Порошенко подякував українцям, які прийшли підтримати його (фото, відео)

«Наші головні перемоги ще попереду. І нехай всі це чують. Ми об’єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів», – сказав Петро Порошенко. Учасники акції підтримали його слова та скандували: «Через рік». Глава держави, в свою чергу, відповів: «Як Бог положить… Ну добре, друзі, через рік, так через рік».

Читати далі

Увага! Попередження про заморозки в окремих областях України

За даними УкрГідрометцентру, вночі 22 квітня на Лівобережжі сильні заморозки в повітрі 0-3° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). 23 квітня у більшості областей заморозки на поверхні ґрунту 0-3° (I рівень небезпечності, жовтий).

Читати далі

Саакашвілі не має підстав для законного в’їзду в Україну

Державна прикордонна служба України повідомляє, що Міхаїл Саакашвілі, який заявляє про можливий приїзд до України, не має підстав для законного в’їзду в Україну. Дана особа у вересні 2017 року незаконно перетнула державний кордон з Польщі в Україну, що підтверджується рішеннями місцевого та апеляційного судів.

Читати далі

Рейтинги телевізійної аудиторії у 2018 році – дослідження ІТК (презентація)

За даними телевізійної панелі, у ТОП-10 найбільш рейтингових телеканалів у 2018 році увійшли «Україна»,  «1+1», «Інтер», «ICTV», «СТБ», «Новий канал», «2+2», «TET», «НТН», «Піксель TV». Серед них за підсумками минулого року рейтинг зріс лише у телеканалів «2+2» – на 9% і «Піксель TV» – на 6%. Найбільших втрат у рейтингу зазнали «Інтер» (-35%), «НТН» (-23%) і «1+1» (-21%).

Читати далі

Поліцейським, які у грудні минулого року побили та пограбували перехожого, загрожує до 15 років в’язниці

Четверо правоохоронців обґрунтовано підозрюються у перевищенні влади працівниками правоохоронного органу, що супроводжувалось насильством. Крім того, дії трьох з них слідчі перекваліфікували зі статті «розбій» на більш тяжку статтю – розбійний напад, вчинений організованою групою, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Читати далі

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох осіб, які кинули гранату в квартиру координатора С14

Вночі 10 жовтня 2018 року приблизно о 0:30 у квартирі координатора націоналістичної організації С14 в Борисполі Київської області пролунав вибух. Як встановлено в ході розслідування, обвинувачені намагалися вчинити умисне вбивство активіста на замовлення. Для цього кинули гранату у вікно будинку, де мешкав координатор націоналістичної організації С14. Тоді потерпілого не було вдома, але постраждав його батько.

Читати далі

НБУ оскаржить рішення суду про розірвання договору особистої поруки І. Коломойського

Чергове рішення суду створює правову невизначеність, а отже і потенційні ризики для фінансової стабільності в Україні у майбутньому. Це рішення суду також ускладнює захист інтересів держави в судових процесах в інших юрисдикціях щодо відшкодування збитків, завданих банку та державі колишніми власниками ПриватБанку.

Читати далі

В Одесі розпочалась заключна конференція з планування українсько-американського навчання «Сі Бриз-2019» (фото)

Міжнародне навчання відбудеться у північно-західній частині Чорного моря, в Миколаївській та Одеській областях. Всього планується залучити близько 30 кораблів, 30 літальних апаратів та понад 900 осіб особового складу підрозділів морської піхоти різних країн.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Ізраїлю

Окремо було підкреслено, що важливим індикатором результативності українсько-ізраїльського діалогу стане очікуваний запуск Угоди про зону вільної торгівлі, яка відкриє нові можливості для бізнесу, стимулюватиме створення робочих місць, що, відповідно, сприятиме зростанню добробуту обох народів.

Читати далі

Дякуємо, наш Президенте!

Дякуємо, пане Президенте Порошенко! Дякуємо за гідність країни, за шлях до цивілізованого світу. Дякуємо за те, що вели нас до перемоги проти агресора, та підтримку у світі. За реформи, за гордість від того, що ми – українці. І пробачте, що щось усі разом не допрацювали, аби насєлєніє стало народом.

Читати далі

Виступ Петра Порошенка за підсумками голосування у другому турі виборів Президента України (фото, відео)

«Саме ваша потужна підтримка, підтримка мільйонів виборців не дозволяють мені образитися, замкнутися в собі, умити руки, стати осторонь. Ми точно маємо захищати Україну і точно маємо вести її вперед. Ми сьогодні не виграли бій. Але це точно не означає, що ми програли війну. Попереду у нас не мало битв. Я вам хочу наголосити – Україна точно переможе!» – Петро Порошенко.

Читати далі