Зеленая реальность

Настоящие дебаты – пережиток прошлого, вот вам голограмма, дебатируйте. Настоящий президент – пережиток прошлого, вот вам голограмма, наслаждайтесь. Настоящая еда – пережиток прошлого, вот вам голограмма, не хлебом единым.

Читати далі

Хочу прокинутись

Такий відчай, як зараз, в мене був рівно 5 років тому, коли здавалось, що ти клепки погубив, бо такого бути просто не може, і купа людей в твоїй країні просто збожеволіла. Дежа вю. Вибачайте, немає в мене в другому турі “толєрантності”. Вона була в першому. Поважати вибір іншого можна, коли людина обирає з ким спати, яку музику слухати і в якого Бога вірити. Але не тоді, коли вона підписує вирок тобі, твоїй країні і, взагалі, всьому у що ти віриш (ні, я не про Порошенка зараз, а про курс, яким пішла країна).

Читати далі

Этапы большой народной любви

Кто-нибудь может мне назвать лидера из украинского исторического пантеона, пользовавшегося однозначной поддержкой современников? Именно современников, не потомков. Даже со времен Киевской Руси. Даже хрен с ней, с однозначной поддержкой. Хотя бы такого, чтобы против него просто не поднимали восстаний и/или не низлагали.

Читати далі

Будет делаться только то, что просто

Первые шаги Зе и раскрытие “секретного плана для ВР”. Отбросьте предположения о законах, назначениях министров и т.п. – всё, что проходит через Раду, это сложно и долго. Вместо этого будет делаться то, что просто.

Читати далі

10 первых шагов Владимира Зеленского, или Готовимся к «большой ломке»

И вот моя привычная рубрика – разъе*и программу кандидата… Тут не очень программа, но так – десять первых шагов на посту президента Зеленского, если нидайБох. Орфография и пунктуация автора сохранены.

Читати далі

Президент Зеленський – останній шанс для Московського патріархату

Я зараз скажу про Церкву. Про яку мріяли покоління українців, і яка як немовля зараз лише намагається стати на ноги. Вона вже є під загрозою, а коли зелений наркоман очолить державу, так взагалі. Ні, сам він не буде нічого нищити. Він буде зайнятий виконанням зобов’язань перед Коломойським. Все зроблять московські попи разом зі старими регіоналами, які вже купили собі квітки до України і мріють повернутися.

Читати далі

Президент взяв участь у Київському безпековому форумі “Невтомна хвиля: стратегічний вибір України та Заходу”

«Після 21 квітня жарти закінчаться, і настане сувора реальність. І новообраний президент, хто б ним не став, опиниться сам на сам не з об’єктивом камери чи смартфона, а з досвідченим і безкомпромісним ворогом. Керівником однієї з найсильніших держав світу. Бо Путін і його апетити нікуди не дінуться. Це ж не комп’ютерна гра. І проекти Новоросії, і проекти Малоросії. І сухопутний коридор до Криму. Це ж все нікуди не дінеться. Він про них ніколи не забував. Він готовий діяти, як тільки для цього станеться нагода», – підкреслив Петро Порошенко.

Читати далі

Виступ Президента на урочистому заході щодо призначення суддів Вищого антикорупційного суду (фото, відео)

«У вас є всі важелі та інструменти, щоб бути успішними, – бо судовою реформою вперше в історії України вам надана незалежність від законодавчої та виконавчої гілок влади, до речі, і від Президента також – повна незалежність. Адже моя роль завершується тепер і зараз, під час вашої присяги. Радий, що в суді працюватимуть і судді, і науковці, і адвокати. Ми вже бачимо ефективність такої взаємодії на прикладі Верховного Суду, де зараз працює 25% некар’єрних суддів. У Вищому антикорупційному суді цей відсоток буде ще вищий – 42%» – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі

Ініціативна група «Перше грудня» підтримала Петра Порошенка перед другим туром виборів (фото)

Ініціативна група «Першого грудня» — об’єднання, створене у 20-ту річницю референдуму за незалежність України відомими інтелектуалами та громадськими діячами. В основу програмних документів групи закладена декларація, яка містить базові принципи для об’єднання українського народу, та Хартія Вільної Людини, яка відтворює життєві орієнтири для нашого суспільства.

Читати далі

Історія УНР повторюється на наших очах

Всі ці роки, ви хотіли жити багато і чесно, але щоб кум порішав. Всі ці 5 років вас годували лайном і робили з вас рибок гупі, аби тепер ви власноруч проголосували за маріонетку Коломойського та Медведчука і в решті решт – втрату суверенітету і окупацію. Мені дійсно все одно – вважаєте ви себе патріотами чи не вважаєте, але ви – стовідсоткові ідіоти.

Читати далі

Що йому заважає розвіяти мої сумніви?

Чому людина відмовляється пройти повноцінний тест? Чому я маю вірити на слово в ті речі, через які буває смертельна небезпека прямо в наш час і прямо на нашій війні? Не вірите мені – спитайте знайомих ветеранів, як ставляться до залежних людей в бойових підрозділах. Чому я маю сумніватися в адекватності можливого Головнокомандувача всіх Збройних Сил, якщо йому, можливо, не довірив би навіть автомат?

Читати далі

Солнечные зайчики братьев Клюевых

Дивные дела происходят в Одесской области, в том числе в зеленой (ізвініті) энергетике. Вернее, о попиле бабла в этой сфере. Не прет в этом сезоне с зеленым цветом, что ты будешь делать.

Читати далі

Армия – срез общества

Армия, по моему мнению, если говорить о реально воюющей части, голосует даже не за Пороха, а за понятные ей правила игры в этой войне, которые она считает совпадающими с интересами Украины, и, по её мнению, Порох эти интересы соблюдает. Если найдете мнения с передовой, почему там собираются голосовать за Зеленского, сообщите. Мнения бойцов с передовой, которые категорически против Зеленского, я вам передал.

Читати далі

Любые аналогии и ассоциации совершенно случайны

Началось все с того, что бравый десантник Уго Чавес клятвенно пообещал венесуэльским обывателям, которые в то время жили очень даже хорошо по южноамериканским меркам, что они будут жить еще лучше. Что для этого нужно? Да ничего, кроме голосов на выборах. А дальше будет реализован гениальный план – отнять и поделить. Люди поверили. Слово бравый десантник сдержал. Правда, экономика – эта продажная девка империализма – отреагировала не так, как ожидалось…

Читати далі

Маємо бути готовими

Як (приблизно, звичайно) будуть розвиватись події після гіпотетичного приходу до влади кандидата, який так боїться здавати аналізи? План ВЖЕ почав реалізовуватись. Вже пролунали заяви Медведчука про повернення ОРДЛО та Зеленського про повернення полонених. На жаль, маємо це розуміти. І не попадати в розставлені пастки, не діяти за сценарієм кремля.

Читати далі

Нашому демократичному політикуму. Неприємне

Ми тут в фб бачимо, як наша реальність повільно, наче в сповільненому кіно, валиться в прірву. Ми колотимося, напружуємо всі інтелектуальні сили, бігаємо з листівками, сперечаємося з опонентами, хапаємося за серце, переводимо дух і знову біжимо щось робити, у відчайдушній надії щось виправити в останній момент. А вони стоять осторонь з благородними і розумними виразами облич, дивляться на нашу метушню й рахують нас, як своїх потенційних виборців? Ну так я вам скажу – не буду за них голосувати. За жодне біле пальто.

Читати далі