Порядочный человек

Вы все еще верите, что можно удачно проголосовать 1 раз в пять лет и потом сидеть с пультом в одной руке и банкой пива в другой, а коррупция тем временем будет сама по себе испаряться? Как только в вашем доме, в вашем коллективе, в городе, стране, появляются люди, готовые брать на себя ответственность и менять в том числе и Вашу жизнь, СРОЧНО становитесь с ними в один ряд, пока их не сломали, иначе вы так всю жизнь и проведете в ожидании мессии из какой-нибудь А,Б,В,Г,Д,Е,Ё,Ж,Зе-команды, и так до тех пор, пока не закончится алфавит, а вместе с ним и Ваша жизнь!

Читати далі

Комік бреше

У відомому інтерв’ю Дмитру Гордону у січні 2018 р. кандидат Зеленський заявив, що він завжди болісно реагує на неправду. Схоже, тільки на чужу неправду, бо на власну брехню цей кандидат уваги не звертає як таке. Хоча бреше він патологічно. Лише п’ять прикладів. І це він ще не президент. Не головнокомандувач. Не носій державних таємниць… Чи можна довіряти посаду президента людині, яка ТАК бреше вже зараз?

Читати далі

Не вийде звалити вину на когось іншого крім себе

Ще рік-півтора тому ті, хто сьогодні повторює “Хуже не будет!”, в голос би ржали з їхнього сьогоднішнього “вибору”. Через рік, а то й менше, ті, хто сьогодні повторює “Хуже не будет!”, будуть проклинати їхній сьогоднішній вибір. Я розумію, що, можливо, ви занадто емоційні і повелися на брехню, але зїхати не вийде. Будете винуватими саме ви. Бо коли вам казали “Не їж гівно”, ви кричали “Хуже не будет!” Бо коли вам казали “Не стріляй в ногу”, ви кричали “Хуже не будет!” А зараз вам кажуть вже “Не стріляй в голову”, і ви зможете прокричати хіба що “Хуже не буууу…!”

Читати далі

Зеленський чи ті, хто стоять за Зеленським?

Неправильно казати: «Зеленський вважає», «Зеленський заявив», «Перші кроки Зеленського після обрання». Це маніпуляція, обман. Тому що «Зеленський» – це чиста політтехнологія. «Зеленський» – це пустота. Тому одні з нас затято підтримують пустоту, інші фактично б’ються з пустотою. Людина «Зеленський», звичайно, існує. Він просто актор, робота якого – вивчити і озвучити, зіграти тексти, які все його життя для нього писали інші. Саме тому головне завдання штабу «Зеленського» зараз – дотягнути цей обман до дня виборів.

Читати далі

Звернення до тих, хто голосував НЕ за Порошенка або взагалі не прийшов на дільниці

Переможець першого туру і його молода команда зробили все, щоби перетворити обрання Президента України на фарс. І тепер вони майже відкрито знущаються не лише зі свого опонента та тих, хто його підтримує, але й зі всіх вас, бо як інакше розцінити хамські виклики і потім неявку на свої ж пропозиції, відмову показати свого кандидата в прямому ефірі та демонстративне приховування реальних членів команди? Невже це і є та альтернатива чинному голові держави, яку ви хотіли?

Читати далі

Помилка олігарха

На сьогодні з одного боку Порошенко, а з іншого боку всі інші олігархи. Вони поставили на те, що Коломойський поверне усе як було при Кучмі А його кишенькового нонкомпоса Зеленського до уваги можна не брати – ручна мавпочка. Але це дуже серйозна помилка. Березовський, який за допомогою ОРТ зробив Путіна президентом, теж думав, що якийсь там недосвідчений носій валіз Собчака – це маріонетка, за спиною якої можна буде робити усе що завгодно. Клани, які стали проти Порошенка повторили цю помилку.

Читати далі

Я практически не ошибаюсь в прогнозах

Сначала жестко охренеют те, которые голосовали по принципу “абы хто, лишь бы не Порошенко”. Им на прозрение я даю полгода-год. Потом начнут роптать те, кому не дали обещанной зарплаты, бесплатного газа и низких тарифов, которые ждали Порошенко на нарах, а его там внезапно не случилось. Этим я даю полтора-два года, после чего на вопрос “а кто голосовал за Зеленского?” ответят “я” только лысый из квартала и мама Римма. И тогда в гавань войдем мы под Веселым Роджером. Правда, придется снова отстраивать все сначала.

Читати далі

Робочий візит Президента України до Федеративної Республіки Німеччина (фото, відео) (оновлюється)

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Аннеґрет Крамп-Карренбауер, Головою Християнсько-демократичного союзу Німеччини. А.Крамп-Карренбауер дала високу оцінку прозорості проведення першого туру президентських виборів в Україні та їх відповідності високим демократичних стандартам. Окрему увагу було приділено питанню негайного та безумовного звільнення українських моряків та політичних в’язнів, які незаконно утримуються Росією.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 5 – 11 квітня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 5 – 11 квітня 2019 р. ЗРАДА Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов уважає

Читати далі

Петро Порошенко в ефірі телеканалу 1+1 вкотре запросив Володимира Зеленського на дебати (фото, відео)

«Я не збираюся обговорювати ні форму, ні графіки. Я з самого першого дня сказав, що вважаю стадіон не найкращим місцем. Вважаю, що має бути студія, де не буде шоу і змагань, а буде справжня дискусія. Але якщо я вже пообіцяв стадіон – не я його запропонував і не я себе туди запросив. Ми виконали будь-які умови на сьогоднішній день. 14 числа ми маємо бути на стадіоні. І 19 числа – наголошую, що це норма закону – о 20 годині я буду в студії Суспільного мовлення, бо це є обов’язок, а не право кандидата. І пан Зеленський Володимир Олександрович може продемонструвати свою повагу до українського закону», – резюмував Президент.

Читати далі

Бунт рабів проти вільних людей

Можливо, історики майбутнього назвуть цей період, події сьогоднішніх днів «бунтом рабів». Тільки цей бунт рабів не за свободу, а бунт рабів проти свободи та волі. Бунт рабів проти власних визволителів. Бунт рабів і малоросів проти тих, хто готовий боротися за свою країну. Бунт рабів за те, щоб назавжди залишитися в рабстві. І не тільки духовному і культурному рабстві, а буквально – в фізичному рабстві чужого народу, чужої країни і власних бандитів.

Читати далі

Теорія слабкої влади

Ідеал влади для олігархів, це коли президентська влада – слабка. Олігархам гарно за слабкого президента, тобто такого, який загруз у протистоянні з парламентом, свариться з прем’єром і мов вогню боїться преси. Такої влади можна не боятися, бо в таких умовах олігархи – і є влада. Їхні лобі в парламенті писатимуть потрібні їм закони. За тими законами і силовики, і чиновники робитимуть те, що потрібно самим олігархам. Уся країна в єдиному пориві працюватиме виключно на них коханих.

Читати далі