То, что утонет корабль, их не беспокоит

Они собрали все кроме денег, а деньги нужны немалые. Эти люди не играют за свои, только за чужие, за наши. Им нужны бабки на парламентские, многих надо купить, кроме девочек на подтанцовке из числа «реформаторов и антикоррупционеров». Нужно много денег. Для этого им нужны или газ, или банки. Больше других больших за раз денег в стране нет. Целью, судя по всему, выбраны именно банки. Этим людям нужна дыра ниже ватерлинии, дыра, в которую хлынет так нужная им вода в нашей финансовой пустыне. Их это не беспокоит, а меня беспокоит.

Читати далі

До Львова на оздоровлення прибули діти з району проведення ООС

Діти – учні Новоайдарської школи-інтернату, над яким взяло шефство Управління СБУ у Львівській області. У програмі перебування – проживання в одному із санаторіїв Трускавця, екскурсії містом Лева, походи до дельфінарію, кінотеатрів, зоопарку, спа-центру. Також дітки відвідають замки Львівщини, навчаться пекти паски, відвідають страусину ферму та піднімуться в гори.

Читати далі

Президент України зустрівся з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу (фото, відео)

Президент України Петро Порошенко запевняє, що зробить все можливе, щоб не дати реалізуватися сценаріям дестабілізації політичної та економічної ситуації в Україні, щоб продовжити розпочатий Україною шлях до Євросоюзу та НАТО. «Я сьогодні тут, щоб сказати – маю твердий намір запобігти цим сценаріям, я маю намір виграти президентські вибори. І я роблю для цього все, що можу, і дуже дякую за ту підтримку, яку відчуваю кожного дня, кожної години», – заявив Петро Порошенко.

Читати далі

Все дело в чертовой хрупкости

Украина очень хрупкая и огнеопасная, как деревянный домик. За непрочными стенами всё так же кружит, клацая зубами и истекая слюной, голодный Большой Серый Волк. Не разжигайте в этом хрупком домике своими руками костёр.

Читати далі

Господа политики, определитесь с выбором, наконец

Сидят в кустах некоторые наши топ-политики, уши сложив и завязав бантиком на подбородке. Как бы не прогадать? Как бы не ошибиться с выбором?! Если бы мы тогда, в 2014 году заняли такую позицию политической импотенции «как бы не прогадать», Украины давно бы уже не было…

Читати далі

Зеленський олігархів не розкуркулить

Володя Зеленський, блазень зі сцени, хоче нам сказати що йому вдасться те, що не вдалося більшовикам? Йому точно може вдатися дещо інше, що вдалося більшовикам. Пограбувати середній клас руками люмпена. Того самого, на настроях якого він зараз захоплено грає.

Читати далі

Они уже расторговали два Майдана, расторгуют и третий

Нет ничего более неуместного сейчас – когда еще неизвестен итог выборов, когда всякое может быть – писать о будущем Майдане. А потому что к текущей ситуации привели журнашлюхи со своей продажностью и со своей жаждой менять кровь Майдана на квартирки. Потому что если не начать писать об этом уже сейчас, то и следующий Майдан будет точно так же – в ТРЕТИЙ раз – распродан и растащен журнашлюшьём.

Читати далі

«Делай, что должно, и будь, что будет»

Каждый из нас делает то, что может помочь Порошенко победить. Делает потому, что не может этого не делать. Так же как мы не могли не помогать армии и ягуаровцам в 14-м, как тысячи, десятки тысяч людей не смогли сидеть и наблюдать, как простыелюдитм готовы просрать страну и все то, за что мы 5 лет воюем. До воскресенья, заставьте проголосовать за Порошенко еще хотя бы одного. Працюємо.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 14.04.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Дезинформация о НАТО: Всемирная диктатура и развязывание всех войн за последние 25 лет».

Читати далі

Стадіон так стадіон!

Навіщо ми прийшли до стадіону? Що б показати нашу підтримку людині, яка не склала руки і бореться за нас, незважаючи на втому і нашу невдячність. Й зараз – повна мобілізація. Переконай 5 сусідів, друзів, знайомих 21 квітня прийти на вибори та підтримати Порошенка. Заради незворотності курсу на ЄС і НАТО. Долю виборів можеш вирішити саме ти. Твій голос і твоє переконання. Вийдіть з фб, з інтернету в реальний світ і переконайте друзів підтримати Україну. До зустрічі на дільницях 21 квітня!

Читати далі

Ми ж не самогубці?

Порошенко не провів АТО за тижні, не зміг виграти війну у найшвидші терміни, тому давай оберемо Головнокомандувачем людину, яка готова падати на коліна перед агресором, сходитися десь посередині? Порошенко винуватий в корупції, тому давайте оберемо маріонетку, яка від імені свого штабу засилає в НАБУ домовлятися особистого юриста олігарха? Ви можете не любити Порошенка. Але вищенаведене – це логіка самогубця.

Читати далі

Ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка телеканалу «Україна» 14.04.2019 р. (фото, відео)

«Перше, що я хочу принести, одразу ж після перемоги на президентських виборах – це мир. Це початок політичного процесу на Донбасі зі збереженням унітарного устрою, і зі збереженням і відновленням суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Це перше про, що ми говорили з Макроном і з Меркель», – сказав Президент.

Читати далі

Участь Президента України в дебатах на НСК «Олімпійський» (фото, відео)

«Я не хочу мірятися роликами. Я категоричний противник віртуальної кампанії. І для того, щоб народна творчість того чи іншого кандидата, чи незалежних креативних агенцій зменшила свій запал, є єдиний інструмент – дебати. Прийди, розкажи, дай відповідь. Якщо ти ховаєшся, то мені це не просто як Президенту, як громадянину не подобається. Бо Президент має бути реальний, а не віртуальний. Президент має бути сильний, бо я маю знати як країна буде захищена. І я це, на жаль, побачити не можу», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі