Гра у наперстки від творців Зе

Сьогодні розпочався новий навчальний рік, але школи не забезпечені засобами захисту, дезінфекторами та масками з державного коронавірусного фонду, як це повинно бути. Кабінет міністрів стверджує, що закуповувати все повинні місцеві бюджети, гроші з яких, до речі, теж пішли у коронавірусний фонд. Зелена влада створенням державного коронавірусного фонду та його пограбуванням залізла в кишеню кожного українця, у якого діти йдуть у школу.

Читати далі

Комедіант не терпить правду (відео)

Гео Лероса щойно вигнали з фракції «слуга народу». Рішення продавив особисто Зеленський, який дав доручення Арахамії. Також, за інформацією, Зеленський особисто тиснув на депутатів, які не хотіли підписувати виключення нардепа з фракції. Справа не в Леросі, а у самій суті підлості влади та особисто глави держави, яка тут продемонстрована на всі 100%. Президент країни замість обов‘язків згідно Конституції займається тим, що виганяє нардепів за критику на свою адресу. Це вже не просто узурпація. Це лукашенізація країни, коли за критику та іншу позицію весь ОП займається тим, щоб вижити з фракції одного нардепа.

Читати далі

Кінець епохи правосуддя

В̶о̶в̶ч̶а̶ Вища рада правосуддя відмовилась відсторонити голову Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка. Суддя, якого звинувачують у створенні злочинної організації, який ухвалював судові рішення в інтересах олігархів та чортів, надалі продовжить цим займатись. Вовк відскочив. Його друзі теж. Зеленський грає у баскетбол. Єрмак палить автівки. Наша країна нагадує цирк, в якому, на жаль, виступають не вовки. Однак члени Вищої ради правосуддя, схоже, не проти, щоб корупціонери були на волі. Забезпечили забезпечення незалежності судової влади від законного покарання, так би мовити.

Читати далі

Бебі-боксова афера Шмигаля. Частина перша

Чому заміна пакунків малюка на грошову допомогу є ідіотизмом, а чиновники, які цю ідею обґрунтували та протягнули – злочинцями в очах мільйонів нинішніх і майбутніх молодих українських батьків. Закликаю всіх причетних – депутатів, чиновників, урядовців – поверніть бебі-бокси. Хочете – дайте можливість обирати. Але не називайте біле чорним і навпаки. Не будьте шмигалями. Зробіть хоч для майбутніх поколінь якісь корисні речі, не намагаючись “поімєть” свій інтерес.

Читати далі

Ще одна невиконана обіцянка Зеленського

Почитав огляд Детектор медіа на один із ефірів на медведчуківському “NewsOne”. Російська пропаганда в чистому вигляді. Пригадується обіцянка Зеленського щодо Медведчука, яка була сформульована в тезу: “Ми знаємо, що фінансування ОПЗЖ і Медведчука йде з-за кордону. Буде гучна історія, яка дуже погано закінчиться”. Минуло більше року, ситуація тільки погіршилась, гучної історії не сталось, Слуги стабільно зависають на каналах пулу Медведчука.

Читати далі

Дві партії, два з’їзди

Два вчорашні з’їзди: Європейської Солідарності та Слуг Зеленського… Різниця між ними не емоційна й навіть не політична. Більше того, навіть не цивілізаційна, а еволюційна – як між недоношеним викиднем зародка гібона та Гомо Сапієнс – Людиною Розумною. Який еволюційний розрив між Президентом Порошенком і какім-то стрьомним чювачьком Зєлєнскім! Але тут уже нічого нового для нас нема. Показовий загальний рівень, емоційний настрій, атмосфера, знаковість одних і дрібність та моральна убогість інших учасників.

Читати далі

Українська влада має поглиблювати інтеграцію України з ЄС – Порошенко про річницю Угоди про асоціацію

«Влада має припинити шукати шляхи здійснення ревізії чи згортання нашої асоціації з ЄС, а натомість розпочати амбітний діалог з партнерами щодо масштабного оновлення Угоди для забезпечення європейського рівня життя наших громадян. Майбутнє України – в ЄС! Європейська Солідарність продовжить робити все можливе для якнайшвидшого наближення цього історичного моменту», – пише у Facebook п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Читати далі

Кремль продовжує вести Україну до свого сценарію громадянської війни

Оцінюючи новини про зіткнення шаріївців та нацкорпусу, потрібно розуміти, що обидві ці структури керуються з одного центру. На мій погляд, це навмисна, показова дискредитація всього українського та патріотичного. Все українське і патріотичне в очах пересічного російськомовного жителя сходу чи півдня (і не тільки) починає асоціюватись з агресивним, радикальним, деструктивним, низьким, дрібнохуліганським. Відбувається штучне розхитування ситуації «на емоціях», улюблений кремлем розкол за мовною/національною ознакою і зіткнення між собою україномовних та російськомовних.

Читати далі

Режим Лукашенко применяет технические средства психологического воздействия

Режим Лукашенко в Беларуси активно использует средства информационно-психологического воздействия против протестующих. Это заметили волонтеры-расследователи сообщества InformNapalm на видеостриме из Минска, в кадр которого попала звуковещательная станция ЗС-82, на базе БРДМ-2.

Читати далі

Деградация началась не сегодня и закончится не завтра

Самая страшная вещь в мире – отрицание реальности. Не знаю, как вы, а я живу в стране, где благополучно убили торговый и рыболовецкий флот, автопром и, судя по новостям, как мы почти собрали один планер для Перу, туда же идет и самолетостроение. Где в Таиланде больше украинских танков и БТР чем на родине. Я живу в стране, где все кроме двух блоков АЭС переступили барьер срока эксплуатации. Где “украинская Венеция” – это болото с жабами и гнилыми досками. Где овны с фотографами уже раз под брендом вафлями накормили профессиональных политиков, и, по опросам, идет к тому, что, несмотря на корабельные сосны и анал табу, еще отъедят немалый кусок электората.

Читати далі

Наша проблема – не пандемия

Инвестиции закончились, не успев особо начаться. Капитальные инвестиции обвалились. Не сократились, не “переживаем трудный период в связи с мировым кризисом и пандемией”. Нет. Капитальные инвестиции накрылись тем, что нам на Софийской Могилевская показывала. 2020 год был сложным, високосным и таил в себе массу неприятных неожиданностей. Но обвалить в первом же полугодии капитальные инвестиции вдвое? Это нужно уметь. Особенно когда речь идёт о сельском хозяйстве. Жрать-то все всегда хотят, карантин там или не карантин. Меньше жрут в ресторанах – больше жрут дома, потому что порции не взвешивают.

Читати далі

НБУ, ПриватБанк и курс гривни

Кому интересно, что будет с курсом гривни, вкратце расскажу про ситуацию вокруг НБУ и ПриватБанка, которая давно превратилась в откровенный фарс. Всё хорошо, прекрасная маркиза, всё хорошо, всё хорошо. Куда вырулит все эта конструкция, не знает никто. Вот вам ответ, что будет с курсом. Что угодно будет.

Читати далі

Менше пафосу, панове!

Укравтодор звітує про готові у верхньому шарі 1700 км. Це ще не готові до експлуатації дороги, бо відсутня розмітка, не облаштовані узбіччя і відбійники, не має дорожніх знаків і зупинок. Тобто голий асфальт, і здавати таку дорогу в експлуатацію ще не можна. Загалом, це визнає і сам Укравтодор. Про жодні «ми будуємо більше, аніж за останні 10 років» чи «ми будуємо найбільше з часів незалежності» і близько не йдеться. Обіцяні 6500 км вдасться «збудувати» лише у Фотошопі чи на 1+1.

Читати далі

Про 1 Зентября

Если мы уже перегнали по заболеваемости Китай, схрена ли у нас открываются школы? Почему за лето не сделано ничего вообще для организации пристойной удалёнки? Ведь есть же опыт, его можно купить и внедрить. Чем вы занимались всё лето, мастера сука спорта по борьбе с вирусом?

Читати далі

Бідні стануть бідніші

Збільшення мінімальної зарплатні до 5000 грн, яким нині захоплено хвалиться ЗЕкоманда, ніяк не призведе до поліпшення життя українців. Навпаки. Все станеться за приказкою – найбільш багаті стануть ще більш багатими, а бідні – ще біднішими. Аби в цьому переконатися, достатньо переглянути цифри.

Читати далі

SHARP’s REVIEW – 1.09.2020

Идёт игра. Разумковы, ермаки и аваковы высказались в том плане, что, мол, вы прослушали личное мнение Фокина. Молчит только Зе. Почему молчит? Игра: плохой, хороший, злой. Посредством полезных идиотов (сивохо-кравчук-фокин etc) забрасывается пробный шар с московскими нарративами. Если нарид возмущается не слишком сильно, делается два шага вперёд, слишком сильно – шаг назад.

Читати далі