Чи впливають дороги на рейтинг?

Інколи здається, що на Банковій оселився есеїст-початківець. І ці здогади знаходять підтвердження, коли читаєш телеграм-канал або фейсбук сторінку Офісу Президента України. Ось черговий текст про традиційні 28 років безгосподарності, коли «більшість» крали, але тепер встало Ясне Сонце (і крадуть вже поголовно всі причетні 😉 ). А за совітів не крали і не грабували? А Ваші улюблені царі за рахунок чого жили? Пропонується починати так: з часів Трипілля, сім тисяч років (!!!), не було ладу на землі Вкраїнській, допоки року Божого 2019 не засяяло Ясне Сонечко…

Читати далі

Нема армії – нема війни

Зеленський знову переводить армію на стандарти харчування часів Януковича. Я спеціально сходила у групи зелених, поцікавилася думкою ботів з цього приводу. «Нічаво, злєє будут. Галодний салдат – злой салдат», «Ваєвать можна даже голим». Не маю сумніву, що Зеленський теж вважає, що воювати потрібно голим. І робить все від нього залежне, щоб призвести українську армію до цього стану. А Вові що? У Вови лапки, які він підніме вгору і у такій гордій позі піде домовлятися про нові умови капітуляції. О, до речі, про лапки. Тобто про ручки. Генштаб ЗСУ укладає угоду на купівлю подарункових ручок Parker із гравіюванням та позолотою на 308 тисяч гривень. Не інакше, до підписання готуються.

Читати далі

Політик, якого свого часу назвуть Сталевою Леді України

Вона однакова – на екрані, на офіційних заходах, на мітингу і в спілкуванні без камер і офіціозу. Їй нічого не треба грати. Вона просто така є завжди. Це, до речі, головна властивість Леді. Бути собою завжди. Тому до неї й не липне бруд. Як би хто не намагався. Їй давно пора зайняти своє гідне місце в політичному бою за Україну. У нашому строкатому політикумі ґрунтовно переплутані пріоритети. До того ж він перенасичений політиками «без яєць» обох статей. Нам гостро не вистачає сильних і переконаних. Без щурячого прагнення «тягти в свою нору». Гідних. Тих, за кого не доводиться червоніти. Марина Порошенко, welcome to fighting. Або ласкаво просимо в бій.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 17.09.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Пятьдесят способов убить Навального».

Читати далі

Звернення Петра Порошенка: Не дозволимо коаліції «Слуг», ОПЗЖ та депутатів Коломойського знищити безвіз (відео)

«Європейська Солідарність» вимагає переглянути рішення Верховної Ради щодо формування конкурсної комісії САП, яке поставило під загрозу безвізовий режим з Євросоюзом. Про це у відеозверненні заявив лідер партії, п’ятий Президент Петро Порошенко. Він наголосив: безвіз – це не просто можливість вільно пересуватися Європою, це – символ цивілізаційного вибору українців.

Читати далі

ЗЕботва шантажує реваншем

ЗЕботва запустила нову ідеологему. Виявляється, головна загроза в Україні – це ОПЗЖ Медведчука, чий рейтинг росте і, за певними агенціями, «перевищує рейтинг Порошенка». ЗЕботва різко затурбувалася загрозою реваншу ватників, і, виявляється, саме проти цієї загрози мусять об’єднатися геть чисто всі патріотичні сили, звісно, навколо Зеленського. Для цього треба не слухати тих, хто «сіє ворожнечу серед патріотів», звісно, йдеться про Порошенка і його політсилу.

Читати далі

Не буде більше для нас ані безвізу, ані грошей МВФ

Щойно Верховна Рада фактично ліквідувале незалежність САП. Представники Євросоюзу чітко сказали, що слідкують за незалежність НАБУ та САП. Саме створення цих органів гарантувало Україні безвіз та макрофінансову допомогу. Тепер українці можуть стати безвиїзними, а держава залишитися без копійки після розваленої економіки. Бенефіціарієм цих подій є Кремль. Путін плеще в долоні. У ВР фактично створена промосковська зв‘язка, безвіз летить в прірву, грошей не буде. Незалежних антикорупцыйних органів вже немає, а Зеленський будує авторитарну поліцейську державу. От і казочці кінець про «новиє ліца» та «кінець епохи бідності»…

Читати далі