Повне та всеосяжне вбивче перемир’я…

Наших знову вбивають! Де звернення до міжнародної коаліції? (І чи існує вона ще?) Де скликання Радбезу, як це регулярно відбувалося раніше? Де вимоги нових санкцій для РФ? А головне, де чесна розмова з народом про черговий провал спроби замирення окупанта? Чи вже життя наших нічого не варті, щоб не турбувати “втомлене населення”? Як з Журавлем, як з десятками інших загиблих під час липових”перемир’їв”. Війна триває більше шести років і вже п’ята її частина при президенті України Зеленському. Звітувати немає чим, пишатися тим більше, тому її замовчують. Класичне “отримають і війну, і ганьбу” збулося.

Читати далі

Рушійна сила

Рушійною силою для завтрашньої економіки є сьогоднішня фундаментальна наука. Та сама, на яку так неохоче дають кошти приватні грантодавці, та яку геть відкинула українська влада. Жоден із тих, хто зробили фундаментальні відкриття в минулому, не отримали коштів від користуваннями ними в теперішньому. Айнштайн не отримав ані копієчки від використання лазерів чи GPS-навігаторів. І жоден із теперішніх не отримає. Тож не жміться, платіть вченим на їхні забаганки, бо майже всі блага, які ви маєте, придумані ними в минулому.

Читати далі

Вагнергейт. Зрадники та вбивці мають бути покарані! Частина 1 (відео, документи)

Останнім часом чисельні неоднозначні кроки влади все складніше нівелювати ступенем популярності відомого всій країні шоу. Однією з таких найважливіших сфер є, без кивків на Уряд, Раду і ще когось, питання зовнішньої політики і національної безпеки. Скандал, який розгоряється все дужче, із НЕзатриманням найманців вітчизняними спецслужбами, якраз і є одним із провальних результатів діяльності на межі двох зазначених напрямків. Ви маєте знати, які саме злочинці уникнули покарання завдяки російському кроту в офісі президента. Вимагайте створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді!

Читати далі

Питання заручників і зниклих безвісти замовчується владою

Рік тому в Україну повернулися військовополонені моряки та політв’язні Кремля. За їх свободу відчайдушно боролися тисячі людей доброї волі в усьому світі, наша політична команда, дипломати, ЗСУ, що, ризикуючи життям, ловили на Донбасі російських окупантів, яких ми готові були передати Кремлю в обмін на Наших. Пройшов рік. В парламенті й досі не прийнято закон про статус заручників, військовополонених і зниклих безвісти. В заручниках на Донбасі, в Криму, в РФ залишаються сотні українців і кримських татар. Наші представники в ТКГ все більше і все голосніше говорять про те, що має зробити Україна в політичному блоці, й мовчать про гуманітарну катастрофу, тотальне порушення прав людини в РФ, про незаконне утримання бранців, недопуск міжнародних гуманітарних місій.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з активістами об’єднання SaveФОП у Львові (фото, відео)

У День підприємця п’ятий Президент України, лідер партії Петро Порошенко зустрівся з активістами об’єднання SaveФОП у Львові. Він наголосив – фракція «Європейської Солідарності» захищатиме український мікробізнес і не дозволить перетворити контролюючі органи на каральну машину для підприємців. Петро Порошенко у Львові підписав петицію на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності шляхом термінового розгляду та прийняття законопроекту №3853-1.

Читати далі

Паліть мости

Для того, щоб протистояти агресії, потрібно, насамперед, обрубувати усі можливі містки, які тягнуться “з того берега”. Усі містки, не важливо, якими безневинними вони здаються. “Какая разница”, “не такой”, і “мировоє культурное наследие” зі сторони ворога – це те, що поставить тебе перед вибором: рабство із втратою своєї ідентичності або смерть. Точніше смерть або повна смерть, адже хто ми без нашої ідентичності? Смердюче стерво покинуте при дорозі. Втрата ідентичності – це подвійна смерть. Загинувши в боротьбі, ти втрачаєш тіло, перейшовши на бік, ворога – душу.

Читати далі

Отчаянный спарринг ковыдлы лютой и мастеров спорта по борьбе с нею

Накануне выборов всё же снова трезво посмотрите на то, что делает теперешняя власть. Не декларирует, а делает по факту. Посмотрите на фонд борьбы с короной, который распилили, посмотрите на то, как высшие чиновники пренебрегают своими же карантинными мерами. Посмотрите на их беспомощность, лоховство и откровенное вредительство. Может, в этот раз хотя бы на выборах местной власти вам хватит ума не повторить ошибку прошлого года.

Читати далі

Хто виграє війни, або Що б сьогодні сказав Отто?

Останнім часом ми частіше згадуємо слова Отто фон Бісмарка: «Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священики». Але чи канцлер мав на увазі користь освіченості та віри? Навряд. Йшлося про тих, хто володіє інформацією – формує світоглядне поле. Хто був мірилом «що таке добре і що таке погано» для простих людей в часи Бісмарка? Вчитель і пастор. Їм довіряли апріорі, тому що… Кого слухають зараз? Вчителя? Священика? Ні – ЗМІ. І якщо у вечірніх новинах промовчали про проблеми, то мільйони домогосподарок ніколи не дізнаються, що на Банковій президент країни у вузькому колі людей вчинив злочин рівня 111 статті Конституції.

Читати далі

Хочете знайти крота у вищих органах влади? Підпишіть петицію!

Хочете дізнатися, хто злив операцію по пересуванню військових злочинців в Україну? Хочете влаштувати тест депутатам ВР на ставлення до державних інтересів? Хочете, нарешті, розворушити це кубло в ОПі та змусити їх відповідати за свої вчинки? А може й за зраду. Це просто. Підпишіть цю петицію до Верховної ради зі створення Тимчасової Слідчої Групи. Це не просто петиція. Її подали родичі загиблих від рук цих злочинців. Навіть заради цього її слід підтримати.

Читати далі