Рада нарешті спромоглася визначитися щодо подій в Білорусі (фото, документ)

Нарешті Рада дала офіційну позицію на революційні події в Білорусі: заледве вистачило голосів проголосувати відповідну постанову (228 депутатів).  Засудження фальсифікації виборів, терору проти власного населення, підтримка позиції ЄС та персональних санкцій проти людей Лукашенка, вимога звільнення усіх затриманих. Не погана постанова. Запізніла на кілька тижнів, щоправда, але краще так.

Читати далі

Влада у найвищих кабінетах покриває відвертих корупціонерів

Зеленський та його офіс фактично покривають корупціонера, що прямо планував взяти 200,000 доларів у агента НАБУ. Юрченко не просто не притягується до відповідальності. Він залишається чинним нардепом, і Зеленський навіть не вимагає у нього складання мандату. Ви там усім офісом побудували такий треш замість країни, що вже Шабунін став порохоботом. Ша. Бу. Нін. Шабунін уже відповідає вам на питання “ашовашпорошенко луччє був” – однозначно так, шо да, Порошенко краще був. Це ж як треба всіх дістати, щоб навіть Шабунін до такого дійшов.

Читати далі

Дошкульте Вові. Змийте вже чим-небудь цю ганьбу

Зараз настав час запитань. «Так що ж тепер робити?» Готуватись до справжньої бідності, от що. Хворіти без лікаря і без лікарні, вчити дітей без учителя і без школи, придумати, як жити без зарплати і пенсії, забути про субсидії. «Та нє, це ти вже загнула… Загнула ж, да?» Ні, не загнула. Скоро рік, як ви перестали признаватися, що проголосували за Зеленського. У нас попереду місцеві вибори, а там, дасть Бог, і дострокові парламентські. Тож ідіть і проголосуйте так, щоб максимально дошкулити Вові. Змийте уже чим-небудь цю ганьбу.

Читати далі

Богдан нам не союзник

Все йде саме так, як, власне, і мало йти. Пупсятіна вилізла не для того, аби сприяти пошукам правди, а виключно для помсти і внесення хаосу. А сіяти хаос пупсятіна вміє як ніхто. Уявила собі свистки ахвіцерів в ДБР під час допиту і волаю. Невже хтось сподівався, що юрист Коломойського вилізе на броньовичок і під протокол надиктує те, за що його потім можна буде прівлєчь? Та прям щас.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 15.09.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «И будто снова Солсбери…».

Читати далі

Оборонна сфера очима уклоніста

Є якась іронія в підтримці Радою законопроєкту Зеленського про збільшення штрафів за ухилення від мобілізації. Порошенка б за таке розтерзали, але він робив ставку на мотивовані професійні Збройні Сили, на тих, хто йшов туди не насильно чи через штрафи, а обрав таку професію, якій держава гарантувала гідні умови та перспективи. Тепер за рік “нової влади” мотивацію вбито, військових переслідують та тримають у клітках, реформи згорнуто, рівень забезпечення падає до часів розвитого паханату. Навіть замість парадів – якісь поющіє труси.

Читати далі

Держбюджет-2021 – гарна казочка перед місцевими виборами

Кабінет Міністрів схвалив проєкт Держбюджету на 2021 рік. Якщо почати його вивчати, то складається враження, що економіка України росте в геометричній прогресії. На що ж нам очікувати у наступному році? Витрачати будуть тільки на своїх та на силове утримання влади. Значно виростуть витрати на утримання самого Зеленського та на його Державне управління справами. Зменшаться витрати на оборону та соціальний захист населення. З субсидіями можна попрощатися.

Читати далі

Хлеба не будет, но вы держитесь. Будем кормить вас зрелищами

Кажуть, шо президент Голобородько, от души дунув айкосов, дал команду кому-то из своей прислуги провести в Украине… Олимпийские игры. Не завтра хоть? Ведь такие серьезные соревнования расписаны на несколько лет вперёд. Конечно, можно придумать Весенние или же Осенние Олимпийские игры. И виды спорта тоже придумать специальные. Например, скоростное выкуривание айкосов. Переноска корабельных сосен. Марафонский перелёт на лыжах в Оман и обратно. Подъем переворотом затонувшего танкера. Брехня на время. Вариантов масса…

Читати далі

Хорошую компанию зекомандой не назовут

Почему порохоботы так без уважения отзываются про зекоманду? Любовь ко всем, от Порошенко до Зеленского и внучки Фокина, по идее, должна быть одинаковой. Вот прям как у Иисуса Христа. Он одинаково любил, скажем, апостола Иоанна и Иуду, но есть одна деталь. Относился Он к ним по-разному. Так и мы, любовь должна быть одинаковой ко всему человечеству, а вот отношение к каждому может быть очень различным, отношение формируется на основе действий и самоопределения индивида.

Читати далі

План евакуації, якщо що…

Досі в Україні відсутнє належне оповіщення населення у разі надзвичайних подій. Наразі, єдиним шляхом зрозуміти, що відбувається, – це визначити самому причину надзвичайної події: вторгнення інопланетян/американський бомбардувальник/російське вторгнення/прорив газогону. Необхідно передбачити алгоритм дій, якщо падає інтернет, мобільний зв’язок, не працює стаціонарний телефон, глушать радіо. Все ж таки війна триває. А при раптовому наступі перші години хаосу можуть вирішити багато…

Читати далі

Бідоносець в Австрії

Підсумок брифінгу на всю Європу: Зеленський розповідає про діалог з Путіним. Кращого меседжу для зняття санкцій з РФ і не придумаєш. Зеленський жалкує, що «зіпсувались стосунки». Тобто всі ці роки знищення Росією України в усіх сенсах – це «прекрасні стосунки». Так і знав… Поїде кудись, і буде знову біда та велика ганьба.

Читати далі

Стратегія національної безпеки країни-самогубця

Можливо, колись письменники напишуть постапокаліптичні книги про країну-самогубця. Для науки наступним поколінням. За сюжетом, у цій країні відмовляться від власної гідності, розвитку і сили. І посадять управляти собою маленького, дурного, злобного, закомплексованого блазня. Виявилося, президент Зеленський затвердив Стратегію національної безпеки України. Прямо в день, коли його монобільшість у Верховній Раді відмовилася розслідувати злочини проти національної безпеки. В його оточенні. В його кабінеті. Можливо, всередині нього.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 15.09.2020

В Киевской области произошел взрыв на газопроводе высокого давления. Крупных происшествий с газопроводами в Украине не было много лет. Сейчас же взрыв случился ровно на следующий день после того, как Берлин высказал сомнение в целесообразности достройки СП-2. Совпадение? Не думаю… Лучше бы бакановское СБУ занималось российскими диверсантами, а не гонялось за женщинами, которые чего-то наговорили в ютубе.

Читати далі