Космическая ядерная держава не может в дизеля без Украины

«”Восточная верфь” готовится ввести режим неполной рабочей недели в связи с намерением Минобороны РФ расторгнуть контракт на строительство двух малых ракетных кораблей. Сумма расторгаемого контракта составляет примерно 50% от общего портфеля заказов предприятия на ближайшие 5 лет». Великий лидер нанотехнологической сверхдержавы оккупирует Крым у союзника по СНГ, на которого завязаны многие цепочки производства. Пропаганда срывается рассказывать про мойщиков унитазов и страну 404. Но вот незадача турбины к российским фрегатам делаются в Украине. Первое место на конкурсе кретинов.

Читати далі

Коли місце сидіння визначає точку зору (відео)

Олексій Резніков, віце-прем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, представник України у робочій підгрупі з політичних питань ТКГ, звітував у Верховній Раді під час години питань до Уряду 18.09.2020 р. Мої до нього питання та відповіді Резнікова. В такій хамській манері я раджу вам, пане Олексію Резніков, відповідати Гризлову та Козаку, коли вони озвучують ваші домовленості, а не українському парламенту. Узгоджену раніше радниками президентів в Нормандському форматі Дорожню карту, якщо її загубили в ОП і МЗС, знайду в чернетках і надішлю.

Читати далі

Не мрійте! Піти від відповідальності не вдасться

ДБР відкрило кримінальну справу «за розголошення державної таємниці» через оприлюднення інформації по спецоперації проти бойовиків-«вагнерівців» і забирає слідство собі. Мало би розслідувати СБУ, бо це їхня підслідність, але ДБР є ручною собачкою Банкової. Тому будуть шукати не російського крота в президентському кабінеті, а тих, хто викрив свідомий зрив спецоперації.

Читати далі

Ви такі передбачувані та ниці, що вже геть смішно… (документ)

Істеричка говорить про якусь істерику. Факт заяви Сергія Лещенка, направленої проти Турчинова Олександра Валентиновича, нічим іншим аніж заказухою від Зеленського назвати важко. Персона, яка мовчить стосовно «Вагнергейту», стосовно скорочення в ЗСУ, пише заяву на Турчинова стосовно подій в Криму в 2014 році, а на передодні про якісь розборки на цю ж тему висловлюється Зеленський.

Читати далі

Ексклюзивне інтерв’ю Марини Порошенко телеканалу “Прямий” (відео)

“Відразу хочу сказати, що я не відчуваю себе “політиком” точно. І йду до Київради не для того, щоб ініціювати  там “політичні” дебати. Я йду туди працювати й виконувати конкретні справи, які допоможуть киянам, які допоможуть людям дійсно вирішити їхні сьогоднішні нагальні проблеми, яких дуже багато накопичилося”, – заявила Марина Порошенко в ексклюзивному інтерв’ю “Прямому”.

Читати далі

Чи гідні ми безвізу?

Знаєте, кого мені зараз нагадують наші нардепи? Дикунів, які хочуть, аби англійці їм провели електрику. За це вони пропонують англійцям одну бабу, другу бабу і щиро не розуміють, що англійцям не так? А англійцям не так те, що дикуни жеруть людей, і вони вимагають дикунів в обмін на електрику відмовитися від канібалізму. Що викликає нерозуміння в дикунів – як це так людей не жерти? Хіба так можна?

Читати далі

Так вот ты какой, конец эпохи бедности!..

Согласно подсчётам, в конце 2020 года в категории бедных окажется 45% населения – бедность коснётся почти половины украинцев. Об этом свидетельствуют результаты исследования института демографии им. Птухи, опубликованные сегодня. Интересно, у зелёных не случится разрыв мозга от того, что при “шоколадном барыге” ВСЁ росло 13 кварталов подряд, а при “честнейшем янелохе” ВСЁ летит к такой-то матери? Дайте Вове ещё 40 лет водить украинский народ по пустыне!

Читати далі

Медіакратія

Чому людина не може скористатися демократичною процедурою? Насамперед тому, що в її основі лежить спекулятивна підміна понять. Ми обираємо не найкращих, а найпопулярніших для себе. Хто формує цю думку для масштабів вищих за коло нашого щоденного спілкування? Медіа, в широкому смислі слова. Отже, “розподіл голосів” залежить від розподілу бажань тих, хто контролює медіа-потоки. Якщо медіа-контролери змовляються, як це сталося в Україні, або зосереджуються в руках однієї персони чи групи, як в КНДР, РФ чи Білорусі, ми маємо “молоду демократію” чи “диктатуру”.

Читати далі

Бюджет примарних надій

Сьогодні на черговому пленарному засіданні уряд представив на розгляд проєкт Закону “Про державний бюджет України на 2021 рік”. Той самий уряд, чия програма діяльності не була підтримана більшістю народних депутатів України. Армії грошей менше. ОПУ, МВС, прокуратурі та СБУ грошей більше. Здається, ворог таки не в Кремлі. Здається, ворог з усіх боків оточує Банкову! За такого бюджету продовжувати тримати президента у «теплій ванні» і уникнути соціального вибуху можна лише в один спосіб – збільшувати видатки силові відомства. Щоправда, Януковича така фантастика не врятувала.

Читати далі

Олександр Турчинов в програмі «Політклуб Віталія Портникова» (відео)

Головна небезпека полягає в тому, що президент Володимир Зеленський та його команда дивляться на ситуацію з окупованими територіями через призму своїх піар-заходів і рейтингів, а не національної безпеки України. Про це заявив екс-секретар РНБО, керівник штабу партії «Європейська Солідарність» Олександр Турчинов в інтерв‘ю на телеканалі «Еспресо». «Хочу донести до чинного президента, який пообіцяв у своєму інтерв’ю закінчити війну до кінця поточного року: війна не закінчиться, поки хоч один російський солдат буде на території Донбасу або Криму», – резюмував він.

Читати далі

Зеленський керує правоохоронною системою в ручному режимі – адвокати Порошенка (відео)

Президент Зеленський в ручному режимі керує правоохоронною системою, про що свідчать не тільки 58 сфабрикованих справ проти Порошенка, а й ситуація з притягненням до відповідальності нардепа з фракції «Слуга народу» Юрченка. Про це заявили адвокати п’ятого президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка. Вони зауважили, що Генпрокурор підписала підозру в корупційному злочині Юрченку тільки після того, як Зеленський дав на це «добро».

Читати далі