Личный контроль преЗЕдента. IT приготовиться

Пишут, что Зеленский решил позаботиться об ИТ. Надо, мол, вывести из тени зарплаты, ведь ИТ работают как ФОП и платят мало налогов. А надо чтоб платили больше. Штош, поскольку уж где-где, а в ИТ я мало-мало смыслю и на этой кухне варюсь вот уже который год, то вот мои мысли на этот счет. Поднять налоги можно, но в рамках разумного. Что произойдет, если, согласно плану ШанПанЗе, вломить ИТ и сделать всем через трудовую книжку со всеми текущими налоговыми плюшками?

Читати далі

Петро Порошенко на львівському віче підтримав Олега Синютку на посаду міського голови (фото, відео)

«Місцеві вибори у Львівські області і міські вибори у Львові – це не тільки про каналізацію. Не тільки про ліфти. Не тільки про поточний ремонт доріг і вуличне освітлення. І навіть не тільки про сміття. Міські вибори у Львові і місцеві вибори на Львівщині – це про Україну. Про її волю, про їі народ, про її честь, про її славу. І тому лідером Львова має бути загальнонаціональний лідер, який представляє єдину загальнонаціональну проукраїнську політичну силу», – наголосив п’ятий Президент України Петро Порошенко.

Читати далі

Вагнергейт. «Вірю – не вірю» (документи)

В історії зі злитою спецоперацією з виманювання бойовиків-«вагнерівців» в Україну досі сперечаються у «вірю – не вірю»? Ок, доведеться допомогти. Доказів і надалі не бракуватиме. Наша трагедія як суспільства в тому, що робота очільника АП на російські спецслужби тривожить нас набагато менше за призначення Мірчі Луческу головним тренером “Динамо”. У нас викривлені пріоритети і крива оптика, типова для країни, яка не знає і не розуміє, де її реальні вороги і реальні проблеми. І вихаркувати все це ми знову будемо з кров’ю.

Читати далі

Повідомлення Командування Об’єднаних сил. 06.09.2020 р.

6 вересня 2020 року збройні формування РФ порушили домовленості досягнуті ТКГ та здійснили прицільний обстріл українських позицій. В результаті обстрілу отримав поранення військовослужбовець ЗС України, який усував наслідки пожежі на позиції. Під час гасіння пожежі поблизу Верхньоторецького полум’ям були відрізані від решти особового складу двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил. Пошуки бійців тривають.

Читати далі

Другий день перебування команди Порошенка на Львівщині (фото, відео) (оновлюється)

Петро Порошенко разом з Мариною, Олегом Синюткою, Степаном Кубівим, Андрієм Парубієм, Володимиром Величковичем, Миколою Княжицьким взяв участь у спільній молитві за Україну у храмі святих Ольги та Єлизавети у Львові, відвідав дисидента, поета, патріота, живу легенду Львова і всієї України Ігоря Калинця та зустрівся з містянами Львова.

Читати далі

Командувач ОС пообіцяв відповідь із усіх сил і засобів у разі агресії бойовиків

05 вересня 2020 р. ватажок проросійських бойовиків так званої “ДНР” Пушилін дав наказ атакувати у понеділок, 7 вересня, укріплення підрозділів Об’єднаних сил поблизу Шумів. Він додав, що направить інформацію про це рішення в Тристоронню контактну групу. Українська сторона ініціює 06 вересня термінове засідання Тристоронньої контактної групи.

Читати далі