Кінець епохи правосуддя

Mark Savchuk

ВСЕ – ВОВК ОТСКОЧИЛ. Вы только зацените этот 3,14дец!!

ВРП вернули ходатайство в генеральную прокуратуру без рассмотрения. Мотивация – ОКАЗЫВАЕТСЯ, ВОВК НЕ НАХОДИТСЯ В СТАТУСЕ ПОДОЗРЕВАЕМОГО!!!

Технические детали:

По криминально-процессуальному кодексу подозрение вручается подозреваемому в день подписания прокурором.

ЕСЛИ человека нет на месте (он в отпуске, или просто его не могут найти по разным причинам), то КПК говорит о том, что подозрение нужно вручать:

1) на почту,
2) на работе оставить (что и сделало НАБУ во время обыска),
3) в ЖЭК отправить,
4) даже жене вручить – тоже считается.

17.07 зам.генерального прокурора Любович подписал подозрения судьям. Все судьи РЕЗКО оказались в отпусках и не на рабочих местах. НАБУ оставило им подозрения ВЕЗДЕ, где только могли, на работе, на почте, одному даже через жену передали.

Но позиция ВРП говорит что “раз лично не вручили, значит, ни Вовк, ни другие ребята не находятся в статусе подозреваемого. А раз он не подозреваемый – ТО ВРП НЕ МОЖЕТ РАССМАТРИВАТЬ ХОДАТАЙСТВО ОТ ГЕНПРОКУРОРА!”

Вот такая ссанина в глаза к нам пришла от ВРП.

За такое решение проголосовала ВСЯ ВРП единогласно.

Интересный факт – докладчиком решения был судья Говоруха, который раньше был главой ВРП. Когда Вовк об этом узнал, он собрал коалицию, чтобы его сбить, и таки сбил. Теперь Говоруха просто член ВРП и, как видно, полностью ходит под Вовком.

ВРП на 100% лояльно Вовку. Зеленский одобряет. 👍

Конец эпохи… да всему конец – 3,14дец стране.


Демократична Сокира

Вовча Вища рада правосуддя ВІДМОВИЛАСЬ відсторонити голову Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка. Суддя, якого звинувачують у створенні злочинної організації, який ухвалював судові рішення в інтересах олігархів та чортів, надалі продовжить цим займатись. Тому що ВРП сцить нам усім в очі.

Члени ВРП одноголосно проголосували за те, щоб повернути клопотання назад в Генпрокуратуру. Позиція ВРП така: якщо Вовку особисто не вручили підозру, значить підозрюваним він не є. Тобто відсторонити його від роботи в суді не можна. “Не той вовк, що Вовк, а той Вовк, який вовк”, — йдеться в прес-релізі Вищої ради правосуддя.

Вовк відскочив. Його друзі теж. Вища рада правосуддя сцить усім в очі. Зеленський грає у баскетбол. Єрмак палить автівки. Наша країна нагадує цирк, в якому, на жаль, виступають не вовки.

Як і обіцяли, ми вийшли сьогодні під ВРП, аби простежити, щоб Вовк нарешті потрапив у цирк, а після того в клітку в’язниці. Однак члени Вищої ради правосуддя, схоже, не проти, щоб корупціонери були на волі. Забезпечили забезпечення незалежності судової влади від законного покарання, так би мовити.

Корупціонери бояться світла та шуму. І ті, що займаються корупцією, і ті, що їх прикривають та їм допомагають. Ми знайдемо всіх. Підсвітимо та висвітлимо кожного, хто займався рішаловом та продавав рішення. Рано чи пізно вовки будуть в цирку. Такому великому, з товстими стінами та побаченнями двічі на місяць. І ми вам це обіцяємо.

Боротьба за справедливість триває. І нам потрібна ваша підтримка на акціях.

Голова ОАСК: Надо захватить власть в этой!
Суддя ОАСК: В Раде судей?
Голова ОАСК: Нет, в ВРП*

*діалог із плівок, які нещодавно оприлюднило НАБУ

 

Фото  Демократична Сокира

Автор