Не Зеленским единым…

Мы так увлеклись фейлами Зеленского, что совсем забыли, что не Зеленским одним. И даже не одним ИгорьВалерьичем. У нас ещё есть ОПЗЖ, с которыми Зеленский в последнее время весьма активно кокетничает. А ОПЗЖ – это бывшие члены Партии Регионов и их всякие синонимы. Мне кажется, что вы не успели забыть, кто такие регионалы. До глубины души пророссийские в прошлом бандиты, а в настоящем – типа политики. У ОПЗЖ есть ключевая задача – бить по всему, что было условием для сотрудничества с цивилизованным миром. ОПЗЖ воюет в интересах россии, в общем, как обычно, ничего удивительного.

Читати далі

Комітет Ради підтримав петицію щодо створення ТСК для розслідування «вагнергейту» (відео)

Профільний комітет Ради сьогодні розглянув електронну петицію з вимогою створення ТСК із розслідування обставин провальної операції наших спецслужб по затриманню російських найманців, причетних до діяльності ЧВК “Вагнер”. Висновок комітету був майже одностайним і безапеляційним: направити встановленим порядком питання створення ТСК на розгляд Верховної Ради України! Це лише черговий крок регламентного процесу, та подальший розгляд і включення цього питання до порядку денного буде ймовірно найближчим часом обговорено на регламентному комітеті. Але всіх патріотів, людей з принциповою громадянською позицією і просто небайдужих співвітчизників можна привітати з цією маленькою, але все ж таки перемогою!

Читати далі

Поїздка Петра Порошенка на Сумщину (фото, відео)

«Якщо ти хочеш жити у Росії чи як в Росії, – голосуй за ОПЗЖ, за п’яту колону Росії. Якщо ти хочеш жити як зараз у Білорусі, щоб ти на вулицю не вийшов, кийками тебе ганяли, а рахували голоси на виборах так, щоб з трьох відсотків перерахували на всі 70, і від народу нічого не залежало, – голосуй за «Слуг народу». Хочеш, щоб Україна стала членом Європейського Союзу, – немає іншої альтернативи, як голосувати за «Європейську Солідарність» і наших висуванців», – таку своєрідну «пам’ятку» виборцям озвучив п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко під час виступу на партійній конференції на Сумщині.

Читати далі

О властном саботаже антикоррупционных реформ (видео)

Вчера НАБУ и РГК проводили ивент, где говорили о саботаже антикоррупционных реформ со стороны власти. Ивент был доступен публике онлайн, люди могли задавать вопросы в комментах. Почитал, что там написали, и ужаснулся. Люди очень туманно представляют себе, что такое борьба с коррупцией. В голове – каша. Нужно срочно это исправлять. Поэтому если вам интересно, “почему НАБУ никого не сажает?!”, что такое “антикоррупционная реформа” в принципе, в чем смысл создания НАБУ-САП-ВАКС?, “почему из-за назначения главы САП могут забрать безвиз?”, то вам стоит это прочитать!

Читати далі

Що не сказав Зеленський на Генасамблеї ООН

Пригадуєте старий і неполіткоректний анекдот про супружню пару чукчів і геолога? Ну, той, де: “А чево пріхаділ? Можєт, сказать чєво хотєл?..” Це, властиво, все, що можна сказати про запис виступу Зеленського для трансляції на Генасамблеї ООН. Цікаво, що напередодні нам на всіх каналах транслювали уривок з виступу, який мав би показати Зеленського майже крутим чуваком. Зберігалися сподівання, що за його рамками опинилися ще кілька необхідних фраз, які остаточно вкажуть: хто ж той мерзотник, що розв’язав війну в Європі й прагне до нового поділу світу. Не сталося…

Читати далі

Непозбувна бентега хейтерів Роттердам+ (відео)

Лєща з Шабунєй та Герусом спіткала невдача, але так їм і треба. Сьогодні Вищий антикорупційний суд України остаточно підтвердив те, що і так було ясно від самого початку: формула Роттердам+ є абсолютно законною. Перспективна колись антикорупційна структура стала просто пішаком у складних партіях між фінансово-промисловими групами. НАБУ поюзали і залишили напризволяще віддуватися за всі факапи. Бо це величезний факап і непрофесіоналізм — навішувати ярлики ще до закінчення судової справи, в процесі слідства. Цікаво, які аргументи ще знайдуться у мамкіних антикорупціонерів після рішення ВАСК?

Читати далі

Вагнергейт. Зрадники та вбивці мають бути покарані! Частина 5 (документи)

Коротка історія про тих, хто в паніці на Банковій. І в цій паніці заплутується дедалі більше. Спроби переслідування за викриття зриву спецоперації не мають жодних правових підстав. Даю залізні докази: оприлюднена всіма нами інформація вже НЕ БУЛА ТАЄМНОЮ на момент оприлюднення! Зеленському залишається або негайно визнати злив публічним щиросердним зізнанням, або далі робити істеричні й дурнуваті кроки та заплутуватися далі.

Читати далі