Трішки про духовність, традиції та реальний стан справ

Ви коли-небудь чули, щоб громадяни справді розвинених країн пишалися своєю високою духовністю чи неймовірною моральністю? “Зате ми найдуховніші” – це відмазка скоріше бідних країн ісламу чи африканських країн. Або ви самі знаєте кого. А чому останні її так полюбляють? А тому що для того, щоб пишатися добробутом, потрібно його спершу створити. А це важко. І дорого. І довго. А духовність крута тим, що її можна просто проголосити. Бо вона не вимірювана.

Читати далі

Київ зеленої мрії

Як там у Вови було на президентських виборах? Щось таке тарам-пам-пам, «розкажу про Україну своєї мрії», де «стріляють лише салюти…» Пам’ятаєте? Ну от, на місцевих виборах вони дістають те саме «виборче бінго» і підставляють новий генератор слів у ті самі клітинки. Тепер Вова розказує нам про Київ своєї мрії. Принцип той самий, що і минулого разу: брехня-брехня-брехня – вишенька на торті з брехні – брехня-брехня-брехня. Тому що все на світі – реклама, крім некролога, але це не точно, вони і в некролозі збрешуть.

Читати далі

Все найцікавіше розпочнеться після масштабних навчань

Зеленський дуже вагався стосовно цих навчань. З однієї сторони, не треба злити Путіна, бо він хоче миру, а з іншої сторони, партнери кажуть, що треба показати силу – тільки це розуміє Путін. І тільки з натиском США Зеленський вибирає активні навчання з показом сили Альянсу, тому що з економічною кризою, до якої привели його дурбецели, допоможе швидше Захід. Як ми бачимо сьогодні, колективний Захід переміг, а росія стиснулась в районі сечового міхура. Путіну це не подобається, Зеленському це не подобається, але грати приходиться саме задля безпеки України і Європи – за сценарієм партнерів.

Читати далі

Візит Петра Порошенка до Дніпропетровської області (фото, відео) (оновлюється)

В першу чергу Петро Порошенко поїхав сьогодні з аеропорту у Музей «Громадянський подвиг Дніпропетровщини у подіях АТО». Дніпро знає ціну миру, як ніхто. Лідер партіі «Європейська Солідарність» взяв участь у партійній конференції, де представив кандидатів від партії: Тетяну Ричкову висунуто на посаду міського голови Дніпра, обласний список кандидатів очолив Герой України Михайло Забродський.

Читати далі

«Ні зеленому КНУ!» (відео)

Слуги нищать не тільки децентралізацію, але й студентське самоврядування. Тепер вони взялися за внутрішній дворик КНУ, який хочуть зробити доступним для всіх. Це не ваша справа, слуги. Для таких рішень є сам університет, його студенти і викладачі , а не правляча партія і пані на парасольці. Сьогодні студенти розпочали акцію біля університету Шевченка через те, що “Слуги народу” провели агітаційний захід на території головного вишу країни.

Читати далі

Вагнергейт. Зрадники та вбивці мають бути покарані! Частина 2 (відео, документи)

Продовжую розповідати про «вагнерівців», які уникли покарання через злив спецоперації з президентського офіса. Фігура Максима Кошмана має бути особливо цікава бійцям батальйону НГУ імені Кульчицького та рідним вбитого генерала. Я вважаю, що військові, нацгвардійці, родина генерала мають право знати, що сталося, і за чиїм наказом відпущено вбивць їхніх рідних і близьких. Ми продовжуємо вимагати створення ТСК у Верховній Раді. Ті, хто отримали право на владу, не можуть забрати у народу право на правду!

Читати далі

Мінфін США не дає спокою брудним грошам Бені

Схоже, США та Євросоюз назавжди закриті для “бабушкі” всіх наших активістів-“журналістів”-антикорупціоністів та інших професійних патріотів. На нього там чекає арешт та суд, як і для інших фігурантів цих документів, Клюєва та Фірташа. Але є погана новина – тепер Коломойського загнано в кут, і він робитиме все, щоби Україна ніколи не стала частиною цивілізованого світу та не розпочала такі самі розслідування проти нього.

Читати далі

Вам кортить погратися з Європою у “вірю – не вірю”?

Просто балдію спостерігати за тим, з яким нахненням ЗЕботва і долучені до неї окремі Х-перди, похмуривши лобики і стиснувши губки, доводять, що віце-президент Асоціації “Україна-ЄС” та депутат Європарламенту Віола фон Крамон-Таубадел – трепло і балаболка. Мовляв, безвіз у України забрати не можна, бо ЗЕботва, бачте, прочитала європейські закони, а там не передбачена така можливість.

Читати далі