Заніматєльноє зброєведення. Танк

Танк – це особиста зброя, я вам доповідаю. Танк складається з тєлєжкі, потужної гармати та актів списання тосолу, масла та палива. Ні. Танк складається з тридцяти восьми тон Божого Гніву. Чистить зброю, заряжайте тепляк та пам‘ятайте, що ЗСУ – це секс 😆 

Читати далі

Вояж Великого Будівельника до Одеси (фото, відео)

Завжди з захватом спостерігаю, як Президент України інспектує об’єкти Великого Будівництва. Чувака кожен тиждень брифує керівник Укравтодору, більше того, ось-ось внесуть у його кабінет великий монітор, де всі ці об’єкти в режимі он-лайн, а він досі не може зрозуміти, як будується дорога, скільки часу і коштів це займає. І, ключове, де саме його дурять. Без сліз не обійшлося суботнє відвідання Одещини найвеличнішим.

Читати далі

«Диверсифікація олігархів» по-українськи від Зеленського

Дмитро Фірташ якось випав із поля зору політологів під час переліку олігархічних впливів. А дарма. Бо, попри тривале перебування у Відні й майже повне зникнення з інформаційного поля України, він не став ні біднішим, ні менш впливовим. А вже апетити олігарха точно не зменшилися. І Зеленський – саме та людина, яка могла б допомогти їх втамувати. Медіа- й фінансову підтримку команді Зеленського Дмитро Фірташ та його партнери не особливо популяризують, бо їм потрібно отримати не сумнівну славу, а безсумнівні дивіденди.

Читати далі

«Правду не сховаєш!». Під Радою пройшла акція з вимогою створення ТСК по справі «вагнерівців» (фото, відео)

«Петиція, яка була підписана за кілька днів 25 тисячами громадян України, має змусити керівництво Верховної Ради нарешті вийняти голову з піску. Якщо Зеленський, Разумков сьогодні не підуть на зустріч вимогам щодо правди родичам загиблих, тих, кому Україна не «какая разница», значить, вони стають співучасниками цього злочину. Кількарічна робота українських спецслужб було зірвана через якогось «крота». Як його прізвище, ми маємо з’ясувати. І цей «кріт» перебуває на найвищому рівні. Я впевнений, нас не залякати. І правду знатимуть усі. Чи з ТСК, чи без ТСК, але ми це зробимо»,- заявив на акції Володимир Ар’єв.

Читати далі

Фронт холодной войны для Запада сместился на восток

За прошедшие две недели “летающие крепости” ВВС США дважды были в Украине и раз с миссией под Ригу. Все три вылета включали транспондеры, чтобы их было видно всем, кого это касается. Запад явно не горит желанием отдавать Путину каскад электростанций на Днепре и КБ “Луч”. А работать под зонтиком из 50 дивизионов ПВО и сотни истребителей ВСУ в случае чего будет комфортно. Так что 60-90 тонн демократии, как под Хишамом, могут отсыпать. Богатейте под санкциями в Крыму и набирайте воду по графику.

Читати далі

Ця влада не має дна

Венедиктова відмовляється підписувати підозру нардепу зі СН, такому собі Олександру Юрченку, який вже пройшов 4-5 партій, за отримання неправомірної вигоди в розмірі 200 000 доларів США за лобістський законопроект. НАБУ були зібрані докази, а помічник нардепа був затриманий на хабарі в 13 200 доларів. Так працює «зняття недоторканості» по Зеленському. Якщо маєш 200% свого генпрокурора, можна далі грабувати, порушувати закон та просто плювати всім в обличчя. Адже епоха бідності закінчилась. Не в народу, а у влади.

Читати далі

Кто нам врет? (документ)

Заместитель Генпрокурора официально документирует тот факт, что спецоперация по поимке 28 боевиков Украиной проводилась. И проекты подозрений 28-ми боевикам были подготовлены. Да, это означает, что все, озвученное в течение последней недели, с фотографиями и сканами рапортов по спецоперации, – правда. А теперь давайте писать список официальных лиц, которые врали о том, что ничего не было, и тех, которые совершили госизмену и сообщили России о планах наших служб.

Читати далі

«Європейська Солідарність» вимагає негайного створення ТСК по вагнерівцям

Спочатку брехали, що ніякої спецоперації не було, тепер патякають, що говорити про це шкодить нацбезпеці. Нацбезпеці наносить руйнівний удар зрада на найвищому рівні. Кадрову політику держави тепер визначають внучки і Жучки, а політичні пенсіонери, які на початку 90-х здали ядерну зброю, Чорноморський флот і Чорноморське пароплавство, тепер здають нашу Армію, вимагаючи від військових зустрічати на наших позиціях бойовиків.

Читати далі

Зрадливі служки не того народу проти створення ТСК (фото)

Відмова Слуг від створення ТСК по справі вагнерівців дорівнює визнанню, що спецоперація була злита Офісом препиздента за узгодженням з препиздентом, що є нічим іншим, як державною зрадою. Монобільшість «Слуга народу» питання державної зради на вищих щаблях влади вирішила просто проігнорувати. Певно, думає, що справу достатньо забалакати. Що ж? «Служки» сильно помиляються. Далі буде.

Читати далі

Урядом затверджено проект бюджету України на 2021 рік (проект бюджету, презентація)

Радимо всім експертам і депутатам, які будуть за нього голосувати, уважно вивчити цей документ. Бо за ним має жити держава весь наступний рік, якщо, звісно, його планують виконувати… На жаль, обговорення цього документу з ЦОВВ велося у «турборежимі», тому з документом знайоме обмежене коло осіб.

Читати далі

Ещё раз о Минских договорённостях

При Порошенко мы были уважаемыми людьми и могли требовать выполнения соглашений. И требовали. А сегодня ситуация такая, что выполнения требуют в основном у нас, как будто мы аннексировали Ростов. Спасибо Владимиру Александровичу за изумительную кадровую политику везде и в ТКГ в частности.

Читати далі

З чим оборонне відомство підходить до кінця року? Про ракетне озброєння. Частина третя

Продовжуємо тему постачання до сектору безпеки і оборони держави озброєння і військової техніки. Сьогодні мова про ракетне озброєння.

Читати далі

Запретит ли Печерский суд свободу слова?

Суркисы знают, что никакого неангажированного рассмотрения дела не будет, а будет очень четкое и проспонсированное решение от судьи Печерского райсуда против Фурсы. Тупо скажут, что слова Фурсы – это не правда, документов ОФИЦИАЛЬНЫХ нет, так как отчет приватный, ссылаться на журналистов нельзя, ничего нельзя, сурки это котики.

Читати далі