Манипуляторы на лабутенах

Партия Батькивщина и её мать – те ещё манипуляторы. Умеют построить свою предвыборную кампанию на хейте и скандале. И подалась Батькивщина и мать её в Конституционный суд, доказывать, что закон про рынок земли – топинамбур. Ну а что им ещё делать, если электората и так осталось с гулькин нос, а часть его живёт в селе и отлично поддаётся манипуляциям на тему огородов. Время подобрано тоже замечательно. Суд за месяц до выборов – как раз не успеют забыть, какая Юля мАлАдец, за простых людей.

Читати далі

«ЄвроСолідарність» засуджує недопуск «ДемСокири» на вибори до Київради та готова надати їй юридичну підтримку

«Європейська Солідарність» вбачає передумовою такого судового рішення попередню критику «Демократичною Сокирою» та її лідерами діяльності ОАСК і його очільника судді Павла Вовка. «Європейська Солідарність» засуджує подібні спроби не допуску політичних сил до виборчої кампанії та вважає, що це складова тих фальсифікацій, які чиняться владою Зеленського для спотворення результатів виборів на тлі падіння рейтингу «Слуги народу».

Читати далі

Він одужає швидко. Народу б одужати…

Ти борешся з пошестю, що прийшла до твоєї країни. Ти витрачаєш кошти свої та надаєш допомогу волонтерам, які допомагають лікарням та малозахищеним верствам населення. І от наздогнало тебе самого. Що поробиш? Той, хто багато їздить і спілкується, – у групі ризику. Той, чий імунітет убивають політичними переслідуваннями і сфабрикованими справами, – так само. Від хвороби ніхто не застрахований. Але дядько Петро одужає. Він сильний. Він багато чого пережив, переживе й це. Попереду ще багато боротьби. І багато перемог.

Читати далі

Володимире Олександровичу, чи не пора працювати президентом?

Може, створити посаду почесний Єрмак Офісу Президента України? Нехай президент займається тим, що любить і вміє. Коля Оболонський веде переговори. А почесний Єрмак займається стратегією для «простих пацанів» з народу. Не можна працювати спочатку Зе в офісі Богдана, тепер Зе в офісі Єрмака. Слуги, скажіть Зеленському, щоб він перестав купувати магнітіки в поїздках, сюсюкатися зі свитою, купатися в теплій ванні та почав працювати. Десь ми звернули не туди й застрягли в фільмі «Ідіократія».

Читати далі

НАБУ розпочало розслідування за фактом незаконного штурму Музею Гончара слідчими ДБР

«Примушуємо розслідувати протиправні дії слідчих ДБР і прокурорів, вчинені під час ганебного  штурму Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара. Національне антикорупційне бюро України на виконання ухвали Вищого антикорупційного суду розпочало досудове розслідування за фактом вчинення слідчими ДБР у музеї  незаконного обшуку. Факт обшуку  і незаконність його здійснення встановлена Київським апеляційним судом», – про це повідомив адвокат п’ятого Президента Петра Порошенка Ігор Головань на своїй сторінці у Facebook.

Читати далі

Ми це вже точно один раз бачили

Дежавю якесь. Респект американцям, вони якось примудрилися провести це не на стадіоні. В усьому іншому – подібність один до одного. Та сама манера ведення розмови, вірніше, затоптування і закрикування опонента, той самий нахрап, та сама орієнтація на найнижчі, найбільш примітивні інстинкти аудиторії. Дебатів не було. Було низькопробне шоу, щось таке, у чому адекватна, вихована людина апріорі програє. Ніхто з нас не виграє у суперечці з базарною хабалкою просто тому, що ми «фізіологічно» не можемо опуститися до її рівня.

Читати далі

Їх теж знищили тільки за те, хто вони такі

У Дні пам’яті жертв Бабиного Яру, крім безпосередніх винуватців цього страшного злочину – німецьких нацистів – слід пригадати теж про співучасників цього злочину – совєтську номенклатурну верхівку. Про це мало хто згадує в ці дні. Саме звідси, з цієї співучасті, походить і подальша риторика СРСР про те, що в Бабиному Ярі лежать “советские люди”. Лежать “совєтські люди”, а допомагали їх убивати чомусь “українські найманці”. Таким був, є і залишається російський наратив про ті події.

Читати далі

Не болейте. Нам нужно пережить министра Степанова и президента Зеленского

Я, конечно, понимаю, что кроме коронавируса у нас болячек больше не осталось, и великое строительство – главный метод борьбы с этой напастью, но реальность она несколько другая. И я бы хотела отвлечь внимание министра Степанова от выборов на его прямые обязанности. Понимаю, выборы – дело затратное. И откаты в схемах – дело святое. Но наглеть не стоит.

Читати далі

Чиї бздури вигрібає Україна – Фокіна чи Зеленського?

Найжахливіше, що Фокін – це фунт. Який озвучує кашу, що вариться в голові Зеленського. Фокін просуває російські тексти і сценарії про «громадянську війну». Але ж і Зеленський переконаний, що це Порошенко напав на Україну. Кравчук і Фокін – жива ілюстрація, чому Україні на початку 90-х нічого не вдалося, а, навпаки, ми тільки здавали і програвали.

Читати далі

Чому СБУ не займається справжньою зрадою

Розповім вам, що таке контррозвідувальний захист економіки від СБУ, який сьогодні нам залишили, попри обіцянки забрати економіку від СБУ та передати до Бюро економічної безпеки. Але на забрали, тому у нас все буде як і було, але додався ще один орган, що буде білєтьоріть бізнес.

Читати далі