Комедіант не терпить правду (відео)

Володимир Омелян

За цей виступ Geo Leros виключили з фракції Слуги Народу.

Комедіант-лідер однойменної партії не терпить правду, не хоче чути факти про корупцію і безголовість владної команди.
Його мрія – оплески народу. У відповідь він готовий далі красти, брехати, зраджувати і відпочивати на своїй посаді.

Я не був знайомий з Geo Leros до його обрання. Більше того, я був для нього гіперлупом, а він для мене – випадковою людиною в парламенті.

Але сьогодні я аплодую саме йому. За його чесність, відвертість і відсутність страху сказати правду про те, що відбувається з українською владою.

Правду, яку вже знають багато, проте більшість намагається сором’язливо замовчати…


Олексій Петров

Слуга, (вернее уже не слуга, но с утра ещё был слугой) Гео Лерос с трибуны ВР размотал в хлам Зеленского и его бродячий цирк с зелёным куполом. Прошёлся по всем. Упомянул Ермака, дескать, тот сотрудник ГРУ РФ. Интересная характеристика. Прям, неожиданная даже. Не просто возможный друг кремля или, например, политик, не ровно дышащий в сторону москвы, а вот так сразу, с козырей – сотрудник ГРУ. Поди, рангом не ниже полковника? Наградной пекаль хоть есть?

Досталось на орехи и самому «найвеличнішому лідеру сучасності». Обнулил однопатриций… вернее, однопартиец всю предвыборную стратегию СН. Впору борды менять, ведь лозунги так и просятся на плоскости «Ты – сотрудник ГРУ», или вот будет хорошо смотреться «Ты – крышуешь контрабас».

Думаете, кто-то во фракции возмутился? Дескать, «Ничивошечки себе заявления? Нужно бы разобраться! ТСК создать? НАБУ, ГБР и такое всякое мобилизировать!» Да не фига. Выгнали из фракции Лероса несчастного и делов. Шобы не пизд@л много. Всю малину же обгадит, когда такая масть повалила.

Хотя ТСК по делу «вагнеровцев», наверное, всё же создадут. Ведь всей Украине интересно, была ли спецоперация? И если была, то кто же из ближнего круга презЕдента работает на российскую разведку? Хотя, может и сам… Оман там. Девятнадцать часов непонятно где был. Не! Даже думать об этом не хочется.


Андрій Смолій

Гео Лероса щойно вигнали з фракції «слуга народу». Рішення продавив особисто Зеленський, який дав доручення Арахамії. Також, за інформацією, Зеленський особисто тиснув на депутатів, які не хотіли підписувати виключення нардепа з фракції.

Справа не в Леросі. У мене до нього купа питань і купа претензій, як до депутата від СН. Але сама суть підлості влади та особисто глави держави тут продемонстрована на всі 100%.

Президент країни замість обов‘язків згідно Конституції займається тим, що виганяє нардепів за критику на свою адресу. Офіс президента у своєму намаганні закрити всім рота перевершив себе. Це вже не просто узурпація. Це лукашенізація країни, коли за критику та іншу позицію весь ОП займається тим, щоб вижити з фракції одного нардепа.

Хіба це закриє комусь рота? Ні. Це лише прокладе ще одну ланку в делегітимізації влади. А далі Лероса можуть позбавити мандату. Якщо цього захоче Зеленський.


Роман Кулик

Бужанскі-дубінські й інші відбиті – для СН норм, а Лерос – ворог народу #1, якого треба покарати й виключити.

Причому ж вони не менше за Лероса критикують Зеленського (хіба по Єрмаку не проходяться). А тут публічно образили царя, – і Арахамія побіг збирати підписи.

Причому по спаленому авто Лероса реакції від ОП було нуль, що дуже показово. Обіжені.

Просто комєдія, як казала моя бабуся.


Валерій Прозапас

Значить тіло, яке приховало судимість за зґвалтування, з фракції “слуґ” не вигнали.

І яке шльондр замовляло в турборежимі, теж депутатствує і досі шось там умнічає, прям, як доросле.

Вже не кажучи про ватне чучело, яке то на московських каналах стелеться, то з риґами ледь не в ясна довбиться, то просто потік малоросійської свідомості видає, теж ніхто не попросить з тієї прекрасної фракції.

А от зато “чувака”, який посмів сказати правду про брехню зеленого шапіто та просрану довіру виборців, поперли за кілька годин.

Мікробіологія помийки.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Спершу зауваження. Варто було Леросу перестати бути “служкою”, як на нього всією зграєю накинулися боти-єрмакодявки, які щойно відбілювали Єрмака через історію зі зливом Москві операції по вагнерівцям, та так, що з лайном змішали Бутусова.

По-друге, версія. Спалення машини і арешт землі під забудовами Вавриша екс-голову АП Богдана явно не зупинили. Вчорашні гучні заяви Лероса явно тягнуться звідти – вони з Богданом давно знайомі. Богдан явно не забув свого звільнення з ОПУ і всерйоз заходився збити Єрмака, аби повернутися в ОПУ самому. Бо як ніхто Богдан знає, без нього або Єрмака Зеленський – нуль. Комік, якому булава відриває руки. А Богдан – людина азартна.

Викиданням Лероса з фракції ЗЕ створив Богдану неймовірну послугу – тепер Лерос апелюватиме до розчарованих у зелених і топитиме Єрмака з позиції “скривдженого за правду”. Ви гадаєте, чому в БПП до останнього тримали Лещенка і Найєма? От саме для того, аби не мали такої змоги. Зеленим до такої витримки як до неба пішки.

Чекаємо на подальші серії – вони точно будуть. У бійці Богдана з Єрмаком, як у фільмі “Горець”, залишиться лише один.


Автор