Ну що, синку, допомогли тобі твої московіти?

США ввели жорсткі персональні санкції проти Андрія Деркача за “втручання у вибори.” Про це йдеться в офіційному повідомленні американського міністерства фінансів. Дані про Деркача внесені до бази Управління з контролю за іноземними активами США. Приводом для такого кроку стали плівки, за допомогою яких Балалайня хотіла вбити двох зайців – підставити Байдена та скомпрометувати Порошенка.

Читати далі

А вы говорили, ничего не можем…

На этот раз у Зермака не прокатило, и остановили его не 73% (им похрен), а думающее меньшинство. Хватило гнева в соцсетях и угроз выйти на улицу. Но это ни разу не победа. Не получилось сейчас, зайдут с другой стороны. Мы их пинком в дверь, они бочком в окно. У нас только одно преимущество – они наглые, но трусливые. Нам ещё долго стоять вокруг них с красными флажками и рогатинами. А победа будет тогда, когда все украинцы повернут эти рогатины в одну сторону – на восток.

Читати далі

Прес-конференція Олександра Турчинова та Юрія Луценка «Загрози національній безпеці України» (відео)

Турчинов та Луценко під час заходу продемонстрували слайди та копії документів, які, на їхню думку, доводять ефективність роботи українських спецслужб та підтверджують, що спецоперація була зірвана після наради в Офісі глави держави. “Єдиний механізм, який сьогодні можливий для того, щоб поставити крапки над «і» в цьому питанні, – необхідно створення парламентської слідчої комісії як незалежного від Офісу Президента, від силових структур органу. Офіцери, які брали безпосередню участь в операції, готові дати свідчення тимчасовій парламентській комісії”, – повідомив Турчинов, додавши, що вони готові розповісти, коли і на якому етапі була зірвана спецоперація.

Читати далі

Відомий волонтер Олег Абрамичев – кандидат на посаду міського голови Харкова від «Європейської Солідарності»

Команда “Європейської Солідарності” продовжує поповнюватися достойними і свідомими людьми. Людьми, які з перших днів війни стали пліч-о-пліч зі Збройними Силами і воювали на своєму фронті – волонтерському. Кандидатом на пост Харківського міського голови визначено Олега Абрамичева, позивний “Піротехник”. Олег – волонтер, громадський діяч, який відомий серед патріотів, як принципова, чесна і сильна особистість. На протязі шістьох років Олег відстоює інтереси Харківської громади у найважливіших питаннях та у надскладні моменти.

Читати далі

«Нелюбимая женщина» президента Зеленского

Андрюша Богдан тот еще паяц. Особенно это заметно проявлялось, когда он еще был во власти. Но после приобретения приставки экс- и сожженной Теслы Андрюша как-то резко стал серьезнее. Другой вопрос – верить Андрюше или нет. Именно с таким настроением читаются основные тезисы из его большого интервью, данного Гордону.

Читати далі

Питання не в ТКГ, питання в Зеленському

Скільки вигрібала я в парламенті, на ефірах, пояснюючи, інформуючи, відстоюючи позиції. Після кожної мінської зустрічі керівник делегації та я особисто пояснювали і інформували суспільство. В страшному сні не уявляла, що українці відтепер будуть дізнаватися про домовленості з сайтів бойовиків чи росіян… Де зараз «комбати», «патріоти», які шматували нас блокадами, криками про «торгівлю на крові». Де?

Читати далі

З чим оборонне відомство підходить до кінця року? Частина друга

Оборонне відомство не тільки не уклало жодного державного контракту та не затвердило відповідні програми підвищення обороноздатності, але й проігнорувало указ Президента України. Вже вдруге найефективніший уряд не виконує прямі вказівки Закону України «Про державний бюджет». Два уряди в сумі вже фактично не профінансували Міністерство оборони на 15 мільярдів гривень! А перевиборчі гасла владної команди, як і раніше, сповнені покликів рухатись далі! І бажано – не зупинятися. А ще краще – навіть не обертатися! Чому саме? Може, просто страшно…

Читати далі

Политтехнология. «Партия войны»

Именно так называет кремль тех украинцев, кто готов оказывать сопротивление врагу. Именно так пятая колонна кремля в Украине называет политические партии, противодействующие агрессии кремля. Если вы предлагаете оказывать сопротивление и защищаться – на вас обязательно наклеят ярлык “сторонник партии войны”. Врагу не нужно, чтоб вы оказывали сопротивление, врагу нужно, чтоб вы сложили оружие, сдались и смирились с ролью порабощенного.

Читати далі

Під МВС відбулась акція «Хто підняв руку на Балуха?» (фото, відео)

Активісти, побратими Володимира Балуха, народні депутати України вимагають від правоохоронців оперативного, чесного і незаангажованого розслідування нападу на відомого політв’язня Кремля, кримського патріота, члена політичної команди «Європейської Солідарності» Володимира Балуха.

Читати далі