Рецепт національних катастроф

Зараз складні питання та болісну правду намагаються обляпати терміном “трупожерство” ті самі люди, які знущались над армією, мовою та вірою, хіхікаючи про “атопутінападьот?” та втоптуючи в багнюку своїх же тими самими гебешними “порохоскот”, “комсомольці”, що там ще їм спускають єрмакі-подолякі. Не дивитись наверх, не порівнювати, не згадувати всенародну зраду, наприклад, Ющенка никогда, ніколи, never – от і весь рецепт національних катастроф, від яких сором’язливо відводять очі наші білі пальта на довольствії. 

Читати далі

Пастка для супостата (відео)

Херсон може стати для ворога пасткою найбільших за всю війну масштабів. Проблема у сполученні. Якщо Антонівський міст впаде, війська РФ в Херсоні будуть відрізані від постачання. Окрім повітряного. Через Чорнобаївку, ггг. Деякий час можуть протриматися на наявних запасах, але без постачання не воюють навіть в обороні.

Читати далі

Хирургическая точность оружия союзников (видео)

Читать и смотреть рекламные проспекты про точность М31А2, которые в полигонных условиях попадают в отверстия от предыдущего “карандаша” – это познавательно. А видеть дыру размером с грузовик, в которой несколько выгрызенных прилетов от 200-фунтовой головы накладываются друг на друга – это приятно.

Читати далі

По потерям российских оккупационных войск на 20.07.2022

Суммарные потери российских оккупационных войск в Украине убитыми и раненными превысили 115 тыс чел. Фактически, за 5 месяцев полномасштабной войны в Украине российский оккупационный контингент потерял убитыми, раненными и пленными 64% от своей первоначальной численности, которой намеревались оккупировать территорию страны за считанные дни.

Читати далі

Денацифікація Росії (відео)

Термін «денацифікація» росіяни почали забувати. Але не надовго. Незабаром їм доведеться пригадати його. Адже саме досвід подолання спадщини нацистського тоталітаризму варто буде використати, щоб змінити Росію, повернути її на демократичний шлях розвитку. Це спрацювало з німцями, цілковито захопленими Гітлером, може допомогти і захопленим Путіним росіянам. Після військової поразки Росії, українці та наші союзники не повинні заспокоюватися. Заради гарантій нормального розвитку цієї країни та всього світу вони мають взяти на себе відповідальність за демілітаризацію, денацифікацію, депутінізацію Росії.

Читати далі

Бонди – дефолт чи не дефолт?

19 липня Кабінет міністрів прийняв рішення про відстрочку платежів по єврооблігаціях. Готуємося, панове економісти, заспокоювати людей, що дефолт – якщо він таки буде – це не ужас-ужас, і не всепропало. Може, когось і заспокоїмо.

Читати далі

Вісті з фронтів. 19.07.2022

Після того, як численні атаки противника в районі Вугледара та Великої Новосілки, м’яко кажучи, “не вдалися”, передові підрозділи Сил оборони України на цій ділянці, раптово для противника, контратакували та відбили в нього чергове село (яке, не скажу, бо ГШ ЗСУ просить про такі речі не повідомляти поперед нього).

Читати далі

Санкції на часі. 20.07.2022

Reuters з посиланням на джерела повідомив, що рф збирається в четвер відновити роботу Північного потоку-1. Щоправда, перед тим газпром заявляв про «форс-мажори» з постачанням газу. Такі «кішки-мишки» мали б залякати західних партнерів, але дедалі більше дратують. У Європі не люблять непередбаченості. І спроба рашистів грати на їхніх страхах викличе інші емоції, яки допоможуть посилити санкції і відправити російську економіку на дно.

Читати далі