Пастка для супостата (відео)

Віктор Трегубов

Вже сказав на Еспресо (відео нижче – ред.), а зараз напишу вам.

Херсон може стати для ворога пасткою найбільших за всю війну масштабів. Проблема у сполученні. Якщо Антонівський міст впаде, найближчий міст – через дамбу в Новій Каховці. Але там дорога йде через міст на Інгульці. 🙂

Себто, якщо міст (окей, два мости – Антонівський автомобільний та Антонівський залізничний) падає, війська РФ в Херсоні будуть відрізані від постачання. Окрім повітряного. Через Чорнобаївку, ггг.

Себто вони тупо заперті. Деякий час можуть протриматися на наявних запасах, але без постачання не воюють навіть в обороні. І я не вважаю, що навіть склади в самому місті для них в безпеці.

І тут у супостата така колізія. Або відходити, полишаючи Херсон. Але це удар по іміджу. Або ризикувати і намагатися його втримати, але тут ризик набагато більшого удару по іміджу. Бо якщо вони не відійдуть до того, як пастка захлопнеться, усе херсонське угруповання – смертники. Себто це буде вже не відхід, а стратегічна військова поразка. З купою полонених, техніки, вищими офіцерами РФ із мішками на головах та слідами від копняків на інших місцях. Буде дуже некрасиво.

Подивимось.

 

Автор