Бережіть свої мізки від ворожих ракет!

Чим складніша у московитів буде ситуація, тим лютіше вони нищитимуть цивільних. Це жахливо, але це треба прийняти, як факт цієї війни, який ми з вами не можемо змінити. Після кожної загибелі мирних, буде все більше і більше голосів думати про життя людей. Ціль ракетних обстрілів цивільних не стільки вбивства, скільки терор і залякування, знищення волі до спротиву. Єдина наша відповідь – тотальний спротив. Переможемо!

Читати далі

Бог, війна та ЗСУ

Багато народу пише “то що, Бог не хоче спинити війну?”. Стривайте, а ви вважаєте, що якби Бог запобіг війні, то це було б правильно? Принаймні, якби я був Богом, що обіцяв не втручатися у свободу волі людей, я б теж не запобігав. Бо ми самі прийшли до цього випробування – і самі мусимо його пройти. Ця війна – це наше лікування. Болісне, жорстоке, повне страждань – але природне та необхідне. Ця війна – прорив нариву. Але без нього почався б сепсис. Це наш хрест – і наше воскресіння. 

Читати далі

Вести с фронтов. 02.07.2022

В Белгороде этой ночью мы имеем дело с самым натуральным адаптированным российскими чекистами под нынешние реалии войны “рязанским сахаром”. Не думаю, что Кремль в дальнейшем ограничится сегодняшней “белгородской бавовной”. Для всеобщей (ну или даже частичной) мобилизации, тем более “ядрёных головок”, необходимо нечто вообще из ряда вон выходящее с кровью “невинных жертв”.

Читати далі

Санкції на часі. 03.07.2022

З фронту повідомляють, що рашисти використовують тактику «вогневого валу» – маючи величезні, ще радянські запаси снарядів, бомб і ракет, вивалюють їх на наших захисників. Постачання західної зброї і боєприпасів дозволяє з цим боротись. Чим більше і швидше надходитиме зброї, тим швидше у війні настане перелам. А щоб не дозволити рашистській економіці відновлювати запаси зброї і техніки, працюють санкції. Вже зараз рашисти обмежені в технологіях для виробництва зброї. А незабаром не зможуть собі його дозволити. Для того вони мають опинитись на дні. Над чим і працюємо.

Читати далі