Ми збираємо 45 млн на бронемобілі для супергероїв попри інформаційну блокаду у ЗМІ (фото, відео)

Наскільки круті ці машини натівського зразка! Фіат 500х важить 1500 кг… а капот MLS Shield – 2000 кг. Підняти його (капот) спеціальним домкратом – це окремий фітнес. Shield – в перекладі щит. І ми хочемо, аби ці броньовики були щитом для наших ЗСУ, які сьогодні – головна опора і надія України. Наші найкращі воїни заслуговують на найкраще! Нам потрібно викупити ці панцерники. Щоб машини заїхали в Україну, маємо заплатити ЩЕ 45 млн. грн. Вже зібрано 5 млн. грн. Як тільки зможемо, почнемо надавати машинам імена-позивні. Давайте купимо нашим хлопцям броню!

Читати далі

ГУР МО України: Операція «Азовсталь» (відео)

Сім рейсів гелікоптерів, які вже стали легендою. В заблокований Маріуполь. На територію заводу «Азовсталь», який став останнім рубежем оборони міста. Хроніка подій зі спогадів безпосередніх учасників.

Читати далі

Цифрова частина урядового «Плану відновлення України»

Подивився я, у чому ж полягає цифрова частина «Плану відновлення України», який був представлений у Лугано цього тижня. Перше і загальне враження: Хаос. Пожежа у борделі. Наскирдовані безсистемні хотєлкі купи зацікавлених у розпилах західних грошей осіб та організацій. Не можна під час складання плану курити план. На що взагалі розраховували ваяльники подібного «шедевру»? Що його ніхто з потенційних донорів не буде читати, обмежившись захопливим вигуком “Вау, у них є План”? А якщо й читатимуть, то не далі першої сторінки? Вони дійсно вважають, що таке Г можна продати за 750 ярдів? Із таких жаданих 750 мільярдів доларів вдалося наколядувати лише 1,9 мільярда. І це лише обіцяна сума, не отримана. А там хтозна, як ще буде після війни, коли ми переможемо, а з фронту повернуться котики та зайчики.

Читати далі

Вести с фронтов. 08.07.2022

Сегодня попытаемся понять, что противник готовит в районе севернее и северо-восточнее Славянска. То есть поговорим об Изюмском стаде. Теперь всё это стадо объединено единым оперативно-тактическим замыслом и соответствующим командованием. Посему нет отдельных Лиманской или Изюмской группировок. Есть одна – Изюмская, с правым и левым флангами, соответственно.

Читати далі

Санкції на часі. 09.07.2022

«Ми взагалі не бачимо, щоб росія вигравала цю битву», – заявили у Пентагоні, підсумовуючи аналіз ситуації на фронті. Просування дається рашистам неспівмірною ціною, а зростання кількості і якості західної зброї дає ЗСУ можливості для успішних контрдій, дедалі ефективніших та дошкульніших. Радянські запаси боєприпасів, які рашисти вивалюють на наших захисників і на мирних людей, великі, але не безмежні. Тому рашисти лютують, але тому у їхній пропаганді з‘являється скавучання про «затягування конфлікту». Адже, воюючи з вільним світом, рашистам ніде поповнювати припаси. Високотехнологічне озброєння вони не можуть поповнювати через санкції, які «поклали» їхнє виробництво, а масові снаряди і ракети не можуть виробляти у тих кількостях, які вони звикли використовувати. Тож, Україні треба вистояти, отримуючи допомогу союзників і проводячи в країні зміни, необхідні для вступу до ЄС і НАТО.

Читати далі

Новости из США. 8 июля 2022 года

В Пентагоне состоялся телебрифинг высокопоставленного представителя минобороны, который охарактеризовал текущую ситуацию на фронте и говорил о помощи, оказываемой Украине США и другими союзниками, в том числе об обучении воинов ЗСУ

Читати далі