Порошенко з Південного фронту: «Чуєте вибухи? Це працює наша арта» (фото, відео)

Петро Порошенко побував на передовій на південному напрямку і передав захисникам військове спорядження. «Знову ніяких сенсацій, як зазвичай ми привозимо військові вантажі на фронт. Ми не розкриваємо, де це, але робимо все для того, щоб краще оснастити тих, хто найближчим часом має відповідно до наказів перейти в контрнаступ. Ми говорили з військовими. Бойовий та моральний дух високий. Але їм потрібні ресурси, щоб перейти в контрнаступ: дрони та засоби радіоелектронної боротьби. Це те, що ми плануємо доставляти на фронт. Україна переможе!», – говорить Порошенко. Загалом у підрозділи на південному напрямку сьогодні передали допомоги на мільйон гривень.

Читати далі

Війна в Україні. Не вивчений урок

Президент Зеленський як Верховний Головнокомандувач ЗС України ВС на протязі трьох років не виділяв кошти для фінансування військового замовлення, фактично роззброюючи армію напередодні війни. Що це, свідомий акт державної зради чи бездіяльність вищої посадової особи, що призвела до тяжких наслідків, — це питання до суду. І він буде. Обов’язково. Бо ми маємо право знати чия зрада, недбалість чи дурість були компенсовані кров’ю та героїзмом найкращих людей цієї країни. І знаємо ми інше — Путін помилився. Він не врахував одного єдиного фактору — в Україні є народ. І цей народ кинувся захищати свою землю, не зважаючи на президентів, голів, генералів і кольори партійних стягів. І цей народ переможе. Переможе, захищаючи своє право обирати те, що він хоче, бо це і є Свобода.

Читати далі

Вести с фронтов. 10.07.2022

Сегодня поговорим о Лисичанско-Попаснянской группировке противника, которой в предстоящем сражении за Славянско-Краматорскую городскую агломерацию, судя по всему, отведена командованием войск противника так же достаточно важная роль.

Читати далі

Санкції на часі. 11.07.2022

Держсекретар США Ентоні Блінкен пов’язав протести у Шрі-Ланці з блокуванням Росією українського зерна. Він додав, що наслідки також видно у Таїланді, де ціни на добрива “піднялися до небес” через блокаду. Розблокування українського зернового експорту стає нагальною задачею не лише для України, а й для партнерів. Лише відправивши рашистів на дно, можна буде відновити світову торгівлю і добробут.

Читати далі