Здрастуйте, пташки! Здрастуй, Poseidon H10 для ДШВ! (фото, відео)

«Сьогодні ми передаємо Десантно-штурмовим військам безпілотну систему Poseidon. Це – їх «крила» та «очі», щоб краще бачити та нищити ворога. Ця війна – це війна артилерії і, ключове, – дронів. Розвідникам потрібні дрони абсолютно нової якості. І такий дрон у нас тепер є. Армія потребує більше таких дронів. Ми готові взяти ще два таких комплекси. І це залежить від нас з вами. Як завжди – половину від вартості надсилають волонтери на фонд ГО Справа Громад, половину суми оплачує Фонд Порошенка. Ці БПЛА зроблять наш контрнаступ набагато ефективнішим. А ми з вами продовжимо робити все, щоб наблизити нашу перемогу», – звернувся Петро Порошенко на заході передачі системи Poseidon до війська.

Читати далі

Вісті з фронтів. 29.07.2022

На Ізюмському напрямку передові підрозділи Сил оборони України не тільки зупинили просування противника північно-західніше, північніше та північно-східніше Слов’янська, а й місцям примусили його до відходу. На Півдні ж збирається справжня Темрява… Для ведення ефективної оборони, навіть нехай на оперативному чи оперативно-тактичному рівні, того всього зосередженого та розгорнутого тут угрупування військ противника явно забагато. Це, очевидно, для чогось більшого.

Читати далі

Під розмови про цінності дбайливо вирощувався кривавий монстр

Росіяни знущались з полонених з самого початку війни. Тобто з 2014 року. Світ, що затято боровся за якісь там дуже важливі цінності, теж не хотів бачити в упор розпоротий живіт Володимира Рибака і «Ізоляцію». Можна було вічно спостерігати за тим, як Захід вкладав гроші та сили в красиві та правильні акції з гаслами «Ніколи знову!», а потім тими ж руками торгували з тими, хто ці концтабори утримує сьогодні просто у них під носом. Хоча в чому я можу дорікати Заходу, якщо той самий пофігізм був масово поряд? Просто тоді від цього всього можна було відгородитись. Сказати, що то «не твоя війна», «бариги торгують на крові», «хай син Порошенка воює». А тепер вибору немає. У більшості немає. Свобода, правда, ще є, але оплачена вона тисячами життів і тоннами крові. І на неї треба пахати кожному день в день.

Читати далі

Санкції на часі. 30.07.2022

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що через провали у війні з Україною путін може «змінити свою стратегію»: «Наразі росіяни зазнають невдач у багатьох місцях фронту… Путінські плани A, B і C зазнали невдачі, і він може звернути увагу на план D», — заявив він. Рашистам бажано переходити відразу до плану F – f*ck off from Ukraine. І санкції мають прискорити цей шлях, зберігши тисячі життів.

Читати далі

Новости из США. 29 июля 2022 года

Телефонные разговоры президента и министров • Брифинг в Пентагоне о положении на фронте • Влияние санкций на экономику России – отчет-исследование Школы Бизнеса Йельского Университета

Читати далі