ОДКБ – террористическая организация, взявшая в заложники своих членов

Впервые за всё время своего существования ОДКБ себя проявила именно почти через 30 лет после своего сотворения. При этом проявило, нарушив свой собственный же устав! Так называемый президент Казахстана Токаев запросил помощи у ОДКБ для подавления протестов. Но, согласно Устава ОДКБ, помощь другим членам организации осуществляется в случае вооружённого нападения, агрессии – интервенции в одну из стран ОДКБ.  Вопрос, кто напал на Казахстан? ОДКБ, созданная для предотвращения интервенции в страны участницы договора, сама осуществила интервенцию в Казахстан. Тем, кто вышел из неё, повезло больше, чем тем, которые продолжают в ней оставаться.  

Читати далі

Письма в штаб. 11.01.2022

Россия: Внеблоковый статус граничащих с нами государств является нашей неоспоримой позицией.
Финляндия: *начинает подготовку на подачу заявки в НАТО.
США: Cho-to u vas ne ochen poluchaetsja.
ЗСУ: Альо, болєзниє!
Российские войска на границе: Чьтооооыыыы?
ЗСУ: Що, холодно? А вот нєх. Ета… товой…
Российские войска: Да что?
ЗСУ: Ви там наступати обіцяли, після свят. “Після свят” закінчилось. Продлєвать будєм?

Читати далі

США виділили додаткові $200 млн на безпекову допомогу Україні

Адміністрація президента США наприкінці грудня негласно реалізувала виділення Україні додаткової допомоги у сфері безпеки у розмірі 200 мільйонів доларів. До нового пакету допомоги увійшли ті самі оборонні озброєння, які США надавали Україні раніше, включаючи летальне озброєння. Зокрема, йдеться про стрілецьку зброю та боєприпаси, захищені радіостанції, медичне обладнання, запасні частини та інше обладнання. За останній рік США надали Україні більше допомоги в галузі безпеки, ніж будь-коли з 2014 року. Ці поставки продовжуються, і найближчими тижнями заплановано ще більше постачань.

Читати далі

Картини звільнено з-під арешту

Ще одна перемога адвокатів Петра Порошенка. Київський апеляційний суд вдруге скасував арешт колекції картин Петра і Марини Порошенків. Так-так, тих самих картин, які ДБР штурмував за допомогою спецпризначенців. Коли суд один раз відмінив арешт картин, їх заарештували вдруге. І от перемога. Арешт знятий. Ще одна справа, сфабрикована ДБР, розвалилася. Далі буде.

Читати далі

До зустрічі 17 січня!

Так, 17 січня ми його зустрінемо. І станемо поруч. Нас буде багато, і ми приїдемо з усієї України. Так буде. Чекаємо вас. Теплий одяг, термобілизна, гарячий чай у термосах та почуття єдності. Це все, що нам потрібне для початку будь-якого позитивного процесу. Подробиці, локації та інше повідомимо найближчим часом. Дякуємо найвпливовішому за тисячу, яку можна витратити на дорогу до Києва (а життя – за іронію).

Читати далі

Вєрочка. Буковельський схрон

Холодний сніговий полудень, Буковель, дорогий готель. Сніг блищить у величезних світлих вікнах, катаються лижники, відпочивають стомлені та працюють працюючі. У довгому коридорі третього поверху, перед світло-коричневими дерев’яними дверима найдорожчого номеру стоїть Вєрочка. Двері відчиняються, і показується голова Володимира. Волосся скуйовджене, п’ятиденна щетина, легка пом’ятість – все це ніби натякає, що голова держави перетрудився і дозволяє собі відпочивати.
Володимир: Ну, передайте там, щоб мені завтрак в номер принесли. На двоїх.
Вєрочка: Ееєє… соромлюся спитати…
Денис (швидко): Володимире Олександровичу, поїхали до Києва. Не бійтеся ви Порошенка, я вас у себе в Кабміні сховаю, він не знайде.
Володимир: Та не боюся я вашого Порошенка, чо ви взялі? Просто… просто тут так хорошо. Їжу приносять, нічого нєпріятного не говорять. Прибиральниця не хамить. На лижах можна кататися.

Читати далі

11.01.2019. За Порошенка було краще

Цього дня Президент Петро Порошенко повідомив, що Україна вийшла з зони економічного ризику й досягла макрофінансової стабілізації. Тобто нашій країні більше не загрожував дефолт, і можна було зосередитись на розвитку. Тим більше, такий розвиток вже йшов: за 2018-й ВВП зріс на 2,8%, на 1,6% виросла українська промисловість, капітальні інвестиції зросли на 19,9%, на 3% знизився рівень тіньової економіки. За кожною цифрою стоїть велика робота великих колективів. Після 2,5 років іншої влади – втеча капіталів, політично-рейдерський тиск на інвесторів, нові податкові тягарі для бізнесу, який ще не виріс навіть як слід.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 11.01.2022

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Військовослужбовці Армії оборони Ізраїлю спільно з ізраїльською поліцією провели спільну операцію на території Західного берега річки Йордан. Під час операцій було затримано 17 палестинців, яких підозрюють в організації масових заворушень і нападах на блокпости та військову техніку. Рух «Талібан» планує сформувати спеціальний підрозділ із 30 тисяч бійців для захисту газопроводу ТАПІ, що прокладений через територію Туркменістану, Афганістану, Пакистану та Індії.

Читати далі

Доброе утро с Еленой Подгорной. 11.01.2022

За эти дни покращень и реХформ пришлось снова привыкать носить наличку в сумке. Ещё пара недель такой чудесной работы сферы услуг с торговлей – и продовольственные карточки не будут казаться такими уж страшными, да, господа?

Читати далі