Керівництво Ради перешкоджає політичній діяльності Петра Порошенка (відео)

У понеділок відбудеться засідання Парламентської асамблеї Україна-НАТО. Петро Порошенко є в цьому органі постійним членом української делегації від “ЄвроСолідарності”, склад цієї делегації затверджено рішенням Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Усі учасники делегації отримали запрошення, але хтось в апараті Ради вирішив підготувати розпорядження без прізвища Порошенка. Хтось “мудрий” вирішив, що Петро Порошенко не повинен їхати відстоювати українські інтереси в НАТО. Це неприпустима дурість. Коли в Києві будуть російські танки – вам буде не до Порошенка. Подумайте ж, нарешті, про країну, а не про наступні вибори, бо вони можуть просто не відбутися! Невже ненависть переважила вам навіть інстинкт самозбереження? Ми в одному човні, і цей човен мчить на рифи…

Читати далі

За Порошенка було краще

20 січня Україна вшановує пам’ять захисників Донецького аеропорту. Українські вояки трималися у Донецькому аеропорті 244 дні і, по суті, так і не здалися. Люди витримали – не витримав бетон. Українському військово-політичному керівництву на чолі з Президентом Порошенком ще тоді, у дні останніх боїв за ДАП, багато дорікали… тим, що не дало команду на відступ. Але тодішнє керівництво держави не зважило на подібні закиди – взагалі жодного разу до 2019-го року українські бійці не відступали без очевидної загрози оточення чи повного знищення. І лише після зміни владі в Україні почалося ганебне «розведення» військ, а по факту передача росіянам цілих ділянок фронту.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю британському телеканалу Sky News

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» в інтерв’ю британському телеканалу Sky News подякував уряду Великій Британії та особисто Борису Джонсону за надання військової допомоги Україні під час російської ескалації поблизу кордонів України. «Ми не потребуємо солдатів НАТО, однак ми точно потребує новітніх оборонних легальних озброєнь. Ми точно потребуємо санкцій проти Північного потоку 2. І ми точно потребуємо надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО, надання перспективи членства», – наголосив Порошенко. Він висловив сподівання, що союзники дотримають свого слова, наданого Україні у 2008 році, і нададуть ПДЧ як стимул для подальших реформ.

Читати далі

Байден пригрозив Путіну санкціями, яких той «ніколи не бачив»

У ході пресконференції до першої річниці своєї інавгурації, президент США Джо Байден заявив, що російська економіка надто залежна від продажу енергоносіїв на європейському ринку, тому тривала дестабілізація, зокрема припинення економічних стосунків між ЄС і Росією, США й Росією, буде дуже болючою для самих росіян. І в разі повномасштабного вторгнення Росії доведеться мати справу із серйозним падінням економіки РФ та втратою своїх фінансових ресурсів, зокрема, російські банки втратять можливості здійснювати міжнародні платежі. На уточнювальне питання журналіста про можливу реакцію США на можливі “менш масштабні” форми агресії Росії, зокрема кібератаки, Байден відповів, що США вдаватиметься до таких самих засобів, в тому числі у сфері кібербезпеки.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 20.01.2022

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. 19 січня поблизу Багдада сили національної безпеки Іраку ліквідували трьох бойовиків терористичного угруповання «Ісламська держава». Операція зі знищення екстремістів, кожний з яких мав вибухівку, була проведена в районі Шати-ат-Таджі.

Читати далі

Доброе утро с Таней Адамс. 20.01.2022

Судью печерского суда мотивировать топанием ножкой – шо небо красить. Денег у него есть, статус его хрен подвинешь, а вот перспектива попасть под западные санкции – это вам не в тапки срать, отдыхать в Бердянске – так себе удовольствие, на любителя. И судья логично решил, что вовочек на свете много, а он у себя один.

Читати далі