До зустрічі 17 січня!

Гліб Бабіч

Так, 17 січня ми його зустрінемо. І станемо поруч. Нас буде багато, і ми приїдемо з усієї України. Так буде.

Не буде багато іншого. Наприклад, маленького, закомплексованого, злопам’ятного любителя овацій та теплої ванни не приймуть до клубу диктаторів. А його ляльководи та ближні кроти знову будуть тихо матюкатися, бо вкотре прорахувалися.

Боягузи, ухильники та манкурти не змінюватимуть реальність під себе. І війна за Україну не стане “зрадою”, а зрада – “державною політикою”.

Ущербні хами не змусять мій народ зрадити власну країну і не поведуть її до “референдуму примирення”, попутно зазирнувши у вічі своїх убивць.

Мою Україну не ховатимуть під звуки гімну України, і накривши прапором України відповідно до планів ворога та руками його маріонеток.

Тому що ми не дамо навіть почати це робити. Тому що 17 січня ми збираємося не лише, щоби підтримати Петро Порошенко . Час зробити дещо остаточно неможливим.

Чекаємо вас. Теплий одяг, термобілизна, гарячий чай у термосах та почуття єдності. Це все, що нам потрібне для початку будь-якого позитивного процесу.

Подробиці, локації та інше повідомимо найближчим часом.

P.S. Дякую найвпливовішому за тисячу, яку можна витратити на дорогу до Києва (а життя – за іронію).


Валерій Прозапас

Відповідь на питання “що робити?” лежить на поверхні, просто в українській традиції винаходити велосипед – від “єщо болєє лудших нових ліц” до “всіх на палю!”.

А між тим є основна опозиційна сила, яка довела відданість державницьким євроінтеграційним цінностям, і, підтримавши яку, можна змінити популістичну владу реваншистів в абсолютно законний конституційний спосіб – через дострокові парламентські вибори.

Лукаві акціонери зелених мародерів це прекрасно усвідомлюють – саме тому і влаштували переслідування лідера “ЄС” Петра Порошенка, щоби нейтралізувати для себе загрозу втрати абсолютної влади.

Саме тому 17 січня суспільство має захистити демократію, не допустивши міліцейського свавілля до лідера опозиції.

І справа тут не в ньому, скільки б “много вопросов” до нього не було, а в принципах існування держави.

Бо якщо так можна буде вчинити з опозиційним політиком, то про права звичайного громадянина можна забути, на нас очікує стійло, подібне до білоруського.

Ставки зроблено.
До зустрічі 17 січня.

 

Фото © Михайло Палінчак

 

Автор