Письма в штаб. 06.01.2022

Генеральный штаб ВС России: Так, уходим от границ Украины, становимся миротворцами и летим в Казахстан.
Российские войска на границе: Та бть! Ну как так-то! Мы и тут уже задолбались!
ЗСУ: Ееееей, альо! Куди пішли! А ну стопе! Обіцяли нападать – нападайте, ми шо, зря готувались?
США: Chto voobshe proishodit?
ЗСУ: Говорю сразу – Джавєліни не повернемо.
Германия: Уже пора проявлять глубокую озабоченность?
Казахи: *отстреливаются на улицах.
Українці: Нормально навалюють, кстаті. І прапор в них жовто-блакитний… Може ви – наші загублені в дитинстві родичі?

Читати далі

06.01.2017. За Порошенка було краще

Цього дня українці дізнались, що завдяки запровадженню нової системи нарахування субсидій Україна змогла зекономити понад 120 мільярдів гривень. Це більше за будь-який транш МВФ. Це більше навіть за військовий бюджет України у тому ж 2016 році. Ці кошти пішли на армію, на освіту та на збільшення зарплат бюджетників. І при цьому ніхто з отримувачів тих субсидій фактично не постраждав. Не було ані мільйонів тих, хто лишився без державної допомоги, ані тисяч протестуючих – всім усього вистачило. Два з половиною роки країна проїдала спадок, закладений в економіку за часів Порошенка. Два з половиною роки ця економіка трималася на плаву, не дивлячись на те, що її грабували всі, кому не лінь. Але все колись закінчується – і тепер, щоб зібрати ще один мільярд Коломойському чи Ахметову, режим змушений… витискати ці гроші з населення та дрібного бізнесу.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 06.01.2022

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Прикордонна варта запобігла спробі 32 мігрантів незаконно потрапити до Польщі з території Білорусі. По іракській авіабазі Айн аль-Асад, на якій розташовані сили міжнародної підтримки, було здійснено обстріл ракетами. Людських і технічних втрат немає.

Читати далі

Доброе утро с Таней Адамс. 6.01.2022

В одном отеле с Коломойским Зеленский оказался совершенно случайно. Приезжает себе в отель, поднимается на 5-й этаж и тут опа! – Беня. Ведь всем известно, как любит Игорь Валерьевич спорт, лыжи, заснеженные Карпаты.

Читати далі