Порошенко подякував західним союзникам за підтримку нашої держави

«Для держави у стані війни, а надто ситуації, в якій нині опинилася Україна, потужна підтримка міжнародних партнерів і їх солідарність – це запорука нашої стійкості і перемоги над агресором. Над цим свого часу ми працювали денно і нощно. Сумніви щодо справжності цієї підтримки – удар по єдності та солідарності демократичного світу та гра проти національних інтересів України. В Україні достатньо свідомих державницьких сил, які вміють цінувати цю підтримку!», – пише п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у Facebook.

Читати далі

29.01.2018. За Порошенка було краще

Цього дня Президент Петро Порошенко присвоїв Військовому інституту телекомунікацій та інформатизації почесне найменування “імені Героїв Крут”. Мудра влада підтримує прагнення нації до самоусвідомлення і знаходить для неї приклади героїзму та самовідданості, зразки тих, «з кого життя будувати». Українська влада того часу, власне, так і зробила. Героям Крут ніхто не присилав чотири повістки. Вони не шукали миру в очах Леніна й Троцького. Вони просто взяли до рук гвинтівки й пішли у безнадійний бій ще однієї російсько-української війни. Сто чотири роки прогуло, а нічого не міняється: знову орда пре з північного сходу, і знову кращі з українців стають на її шляху.

Читати далі

Вони билися, щоб ми перемогли!

Війна з Росією царською, більшовицькою, путінською триває досі. На жаль, досі на українській землі. Але нині вже за сотні кілометрів від Києва. В цій війні ми перемагаємо, бо нині Росії протистоїть не кілька сотень добровольців, а багатотисячна і високопрофесійна українська армія. На боці України не кілька держав, що визнали її у 1918, а практично весь цивілізований світ, який засуджує російську агресію. Ми перемагаємо, бо не забули про бій 29 січня 1918 року. Ми переможемо, коли будемо пам’ятати про Крути як нашу перемогу. Слава Україні!

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю британському виданню The Times

П’ятий Президент Петро Порошенко закликав інших членів НАТО брати приклад з британських та американських постачань зброї. «Маючи унікальний досвід з 2014 року, я можу сказати, що українські солдати можуть творити дива. Їх краще забезпечити негайно, аніж потім. У 2022 році всі розуміють, що в цій ситуації вони інвестують у свою власну безпеку, а не лише в безпеку України. Ніхто не знає, де далі можуть з’явитися російські війська. Гельсінкі, Швеція, Норвегія, Балтика, Україна, Польща, Румунія. Так Путін перевіряє слабкість Заходу. Найкраща відповідь – показати, що Захід сильний і єдиний», – наголошує Петро Порошенко.

Читати далі

Чому зеленіє Юля?

У той час як у монокоаліції завершилися голоси для голосувань, важливих для Офісу президента, бабуся української політики Юлія Тимошенко різко заспівала зеленої: «Порошенко фінансував терористів». Вкотре підтвердилося, ніщо так не ріднить Зеленського, Медведчука і Тимошенко як ненависть до Петра Порошенка. Мета ЮВТ очевидна – вона хоче скористатися тим, що Зеленський втрачає рейтинг, але не дати людям, розчарованим Зеленським, перейти під знамена Порошенка або будь-кого ще з політиків. Цих людей вона намагається залучити у свої прибічники.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 21 – 27 січня 2022 р.

🔽🔼Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 21 – 27 січня 2022 р. 👎ЗРАДА ❌Міністерство закордонних справ Британії

Читати далі

Четвертий літак США привіз до України 81 тонну боєприпасів

Міністр оборона України Олексій Резніков повідомив, що цього разу в Україну доставлено 81 тонну патронів різного калібру зі США. Також міністр оборонного відомства розповів, що найближчими днями до України прибудуть чергові літаки з військовою допомогою. Пакет допомоги був ухвалений президентом Байденом у грудні 2021 році. Також у США представили законопроєкт про ленд-ліз для захисту демократії в Україні, який має на меті спрощення надання військової допомоги Україні.

Читати далі

Новости из США. 28 января 2022 года

Практически все сводки, которые я составлял каждый день на этой неделе, были посвящены только одной теме – реакции США и их действиям в ответ на угрозу нового российского вторжения в Украину.

Читати далі

Спецоперація влади «Порошенко. Судилище. Апеляція» не відбулася (фото, відео)

У зв’язку з тим, що матеріали кримінального провадження не доставили з печерного суду до Київського апеляційного суду, Колегія суддів зняла справу з апеляційного розгляду та призначила нову дату засідання – 11 лютого 2022 року. То ж шоу від влади триває… Влада тисне на суд, а судді вже добре розуміють, що таке виконувати незаконні вказівки зеленої банди. Самі судді не хочуть виконувати волю Банкової й відтягують цей треш. Смертельна загроза для Зеленського не Путін, а опозиція. Добре, що для українців навпаки. Переможемо!

Читати далі