Що там по газу, хлопці та дівчата?

Денис Шмигаль нарешті побачив, що в нас в країні енергетична криза і провів нараду, щоб її вирішити. Нарада вийшла цікава. В результаті наради наш Кабмін та його голова нарешті дізналися, що надворі січень, та сезон закачування газу давно скінчився, і почався сезон викачування газу. І тому газу ні в кого немає. І в нас немає. Тому потрібно загалом прикручувати всю промисловість. Хлібзаводи – це також промисловість. Набагато простіше нічого не робити зараз. Але тоді потім потрібно буде відключати вже аварійно всіх. Або сподіватися, що погода буде теплою. Хороших рішень немає. Віримо в Зеленського – він фартовий. Може і пронесе.

Читати далі

«Я не збираюся зупинятися» – Петро Порошенко (фото, відео)

«Можу наголосити на тому, що принаймні цей візит, ця наша місія були дуже успішними. І я не збираюся зупинятися. Я маю детальний план подальших візитів, міжнародних зустрічей, бо Україна сьогодні потребує двох речей. Перше – збільшення потужності і здатності України давати відсіч агресії, з урахуванням всіх факторів гібридної війни. І друге – зміцнення міжнародної коаліції на нашу підтримку. І ця робота є ефективною. Нашими зусиллями Україна повертається в порядок денний. Наші європейські партнери дуже чітко слідкують за тим, щоб Україна не перетворилась в диктатуру. Щоб Україна не перетворилася в країну, де можливі політичні переслідування, не повернулась і не перетворювалась в Малоросію часів Януковича», – наголосив Петро Порошенко з Брюсселя.

Читати далі

Письма в штаб. 13.01.2022

Українські ЗМІ: Путін нападе, але тепер вже весною!
Военные эксперты, не вылазящие с телеканалов: А чего это вы так громко ржете?
Українці: Так, а ну скажіть, Путін коли нападе? До чи після Пасхи?
Военные эксперты: Поймите, с точки зрения военной аналитики и наших глубоких знаний, всестороннего военного образования и тридцати ходок за линию фронта…
Українці: Ясно. У березні.
Военные эксперты: А чего не в мае?
Українці: У травні вже картоху посадимо, хто його пустить по копаному?!

Читати далі

13.01.2017. За Порошенка було краще

Цього дня Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті центрального діагностичного комплексу у госпіталі Держприкордонслужби України. Голова держави привіз медикам, які лікують захисників України, сучасні діагностичні прилади на понад понад 22 мільйони грн, що було придбане на кошти уряду Японії за сприяння Офісу проектної підтримки ООН (UNOPS). Надсучасне медичне обладнання, яке надали нам наші партнери, відправилося не в лікарню для держслужбовців, як бувало колись, а в госпіталь для тих, хто боронить нашу країну. Іноді я сумую по тих часах, коли пріоритетом для держави та її керівництва були не відпустки, не відосики й не розправа над політичними опонентами, а допомога справжнім героям. 

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 13.01.2022

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Щонайменше вісім поліцейських постраждали внаслідок спроби штурму парламенту Болгарії групою людей, що виступає проти системи «зелених сертифікатів». З метою знищення позиції Робітничої партії Курдистану літаки військово-повітряних сил  Туреччини завдали серію авіаударів на околицях міста Дохук в Іракському Курдистані.

Читати далі