VIP-вірус

Вони навіть не збиралися рятувати людей. Вони планували продати маски, прібарахліться і драпонути на кращі землі. Просто непередбачувано вийшло, що кордони перекриті, довелося розгортати власне медичне забезпечення на базі медицини для бидла. А люди для них – це “тупа біомаса”. Батько бубочки відкрито це сказав. Тупа біомаса і її діти мають здохнути і звільнити місце для них. Це і буде “перемогою нових облич”.

Читати далі

Прийняття антиколомойського закону визначає майбутнє України

Сьогодні найголовніше питання в Україні – прийняття антиколомойського закону. Від того, приймемо ми його чи ні, залежить, отримаємо ми гроші від МВФ чи ні. Якщо ми грошей не отримаємо, країну чекає дефолт. Що ж це за закон (антиколомойський), і як шістки Коломойського намагаються саботувати його прийняття Верховною Радою. Дуже важливо, щоб люди розуміли, що зараз відбувається.

Читати далі

Експрес-порівняння пропозицій КМУ щодо змін до державного бюджету на 2020 рік з діючими нормами бюджету

Проектом не передбачено жодного стимулюючого видатку для бізнесу, натомість скорочуються видатки, які так необхідні бізнесу, отже розвиток і відновлення нікого не цікавить в уряді.

Читати далі

Петро Порошенко визначив невідкладні завдання влади для подолання наслідків епідемії (фото, відео)

«Антикризовий штаб при президенті має працювати за участі урядовців та представників парламенту. Пріоритетні завдання – забезпечення медичних працівників, захист людей пенсійного віку і термінові антикризові економічні заходи», – заявив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко на засіданні погоджувальної ради. Також Петро Порошенко виступив з ініціативою зеленого коридору і повітряного мосту для доставок гуманітарної медичної допомоги для боротьби з коронавірусом.

Читати далі

Економіка. На межі

Цілі галузі економіки брати на буксир треба буде державі, у якої… діра в бюджеті, створена стараннями «уряду, за який президенту Зеленському не соромно». Що робити в цій ситуації?

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 26.03.2020

Шесть врачей заразились коронавирусом на Тернопольщине. Когда эти врачи получали по 4 тыс гривен, Радуцкий продавал ИХ маски за границу, а лещенки и найемы имели по 200-300 тыс за, извините, нихрена. Может, после этой напасти что-то поменяется, и всё станет, как и должно быть, то есть наоборот? Не при этой власти мародёров.

Читати далі

Сюрреалізм українського надзвичайного стану

Спробуємо розібратись із набором жорстких обмежень, за впровадження яких так емоційно борються Міністр охорони здоров’я та інші прибічники введення надзвичайного стану. Традиційно не будемо удавати із себе фахівців медичної справи, натомість будемо використовувати лише загальногромадське сприйняття таких обмежень і… ту ж саму логіку.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 26.03.2020 (звіт ОБСЄ)

26 березня 2020 р. збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню. 25 березня збройні формування РФ дев’ять разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні та вчора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає, випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на вечір 26.03.2020

Станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки. В Україні створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з коронавірусом.

Читати далі

COVID-2019. Статистика станом на 03:00 26 березня 2020 р.

На жаль, кількість захворілих, кількість нових летальних випадків та відсоток смертельних випадків продовжують зростати. Штати наздоженуть Китай вже завтра, Італія – післязавтра. На чергові 100 тисяч захворілих піде ще доба. Починає виникати плутанина в статистиці, бо різні країни по різному рахують кількість загиблих.

Читати далі

Необходим рост доверия и уверенности

Власти недостаточно просто утверждать, что они делают то, что необходимо и эффективно. Суть прав человека и самой демократии заключается в том, что власть принадлежит народу. И граждане не являются пассивными целями ни для вируса, ни для правительственных решений. Правительство должно обеспечить адекватное и прозрачное обоснование принятых (и не принятых, но предполагаемых) мер по сдерживанию распространения вируса и защите общественного здоровья.

Читати далі

Хто вбиває економіку

У Зеленського намагаються перекласти відповідальність за економічну кризу, до якої вони привели країну, на епідемію коронавірусу. Але падіння промвиробництва і скорочення доходів бюджету, спричинені провальною політикою команди Зеленського, сталися ще до епідемії коронавірусу.

Читати далі