Україна сьогодні виграла!

З чим всіх і вітаємо! Під страшенний гул вибухаючих олігархічно-проросійських консерв. 😉 У стилістиці, лексиці і зворотах, характерних для російської пропаганди, ллється ненависть з приводу останніх рішень Ради, які дозволяють зробити крок від дефолту, а значить – від Руїни. Це руйнує плани Москви і олігархів, яким Україна байдужа, для яких вона – лише територія для грабунку. Вчорашній вечір у Раді показує, що українці навчились їх перемагати. Але попереду ще довга дорога.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 31.03.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

31 березня 2020 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовця отримали поранення, ще один – мінно-вибухову травму. 30 березня збройні формування РФ 18 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє отримали поранення та один – бойове ураження. Вчора та сьогодні випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Новий міністр МОЗ

У нас з вами тепер охренітельний тво міністра охорони здоров’я! Я не жартую. Ви знаєте, як зробити мільйон? Говорю зразу, ми з вами не на те навчалися. Біографія пана Степанова – сюжет для фільму, причому такого, що «Афера по-американськи» нервово куритиме. Що навирішує тво міністра Степанов, ще побачимо. Але я радив би уважно слідкувати всім нам за статтями витрат МОЗ.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 31.03.2020

«Формирование “Консультативного совета” с ОРДЛО приостановили», – Кулеба. Как написал Сивохо, этому помешало “активное меньшинство”. Правильно написал. Судьбу страны будет решать не агрессивно-послушное большинство телезрителей, а мы с вами – активное меньшинство, способное думать. Они боятся это “меньшинство” как огня, не понимая, что продолжают жить в СОБСТВЕННОЙ стране именно благодаря ему.

Читати далі

Прощання з колгоспним рабством

Учора стежив за ухваленням рішення про відкриття ринку землі. Не покидало двоїсте почуття. Адже після раптового внесення кардинальних змін з закону зникли основні ризики й загрози, які саме в нинішній ситуації викликали до нього недовіру. Сталася хороша подія, а на душі якось недобре, нечисто. Не вміє ця зелена компанія нічого робити чистими руками. Усе роблять з порушенням законів і процедури. Якщо щось добре й довершують, то зазвичай із далеко не благородних мотивів. Те, як учора проходила вся процедура надовго залишить оскомину.

Читати далі

У Дніпрі близько 700 літрів вилученого алкоголю направлять на виготовлення антисептиків (фото)

У Дніпрі ліквідували чергову незаконну наливайку, яка працювала на ж/м Сокіл. Під час інспекції було вилучено близько 700 літрів незаконного алкоголю. Вже є домовленість з фармацевтичними компаніями щодо виготовлення дезінфікаторів з вилученої сировини, яке місто передаватиме на давальницькій основі і отримуватиме готовий продукт безкоштовно. На власника наливайки складено адміністративний протокол, який передадуть до відповідних інстанцій.

Читати далі

«Ми зберегли українську державну землю та мінімізували наслідки некомпетентності влади» – Порошенко (відео)

«Сьогодні зроблений великий крок в тому, щоб відвести від України дефолт. В 2014-2015 роках наша команда захистила країну від дефолту тоді та підставила плече для того, щоб не допустити дефолту зараз. Дефолт – це банкрутство держави, він б’є в першу чергу по малозабезпеченим через механізми інфляції, це тоді, коли галопуючі ціни забезпечують стрімке зубожіння людей. Це зупинка зростання безробіття, це те, щоб залишити інвесторів в Україні, це не допустити знецінення гривні по відношенню до основних світових валют, це захист української держави», – пояснив Порошенко.

Читати далі

Не цього разу, Юліє Володимирівно

Нічого дивного, що Юлія Тимошенко знову в опозиції до української держави – для неї це звична справа в критичні моменти нашої історії. Тому й цього разу на наших очах Вона™ виступила на боці фінансових рейдерів та руйнівників держави. Причому з класичними кремлівськими закидами про “зовнішнє управління” та “втрату незалежності”. Значить, вкрасти з ПриватБанку 150 мільярдів – це не “зовнішнє управління”? А кредитуватися у Путіна – не “втрата незалежності”?

Читати далі

Прес-брифінг Віталія Кличка щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів (відео)

«Ми створили в Києві моніторинговий центр за контролем дотримання самоізоляції хворими в легкій формі, що лікуються вдома та контактерами з хворими. А також – правил обсервації людьми, які повернулися з країн, де зафіксовані випадки COVID-19. Моніторинговий центр не тільки збирає інформацію. А й контролюватиме дотримання режиму самоізоляції. Та допомагатиме тим, хто ізолювався, вчасно отримати необхідну медичну допомогу. Моніторинг розпочався», – наголосив мер Києва.

Читати далі

На війні як на війні

В епіцентрах епідемій ситуація в шпиталях – це справжнісінька війна. Кількість пацієнтів така, наче десь поряд йдуть повномасштабні бойові дії. Хиба що немає моря крові та відірваних кінцівок. А в іншому точнісінько так само. Рятують в першу чергу того, в кого більше шансів на одужання. Тож зробіть добру справу – залишайтеся вдома. Врятуйте себе та врятуйте оточуючих. І врятуйте медиків. Бо якщо бабахне, готуйтесь до того, що інтубувати вас доведеться гінекологам, а оперувати – рентгенологам.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 10:00 31.03.2020

Cтаном на 10:00 31 березня в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних, 8 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків. Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні. Оновлено алгоритми надання стаціонарного лікування пацієнтів з COVID-19.

Читати далі

У РНБО створили онлайн-карту поширення коронавірусу в Україні та світі

На карті щодня оновлюються статистичні дані щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих; кількості тих, хто одужав; кількості померлих; кількості підозр стосовно ймовірного інфікування в Україні. Також наводиться інформація про лабораторно підтверджені випадки захворювання; кількість хворих; кількість тих, хто одужав, та кількість померлих у світі.

Читати далі

Фракція «ЄС» на позачергових засіданнях Верховної Ради 30.03.2020 р. (виступ Петра Порошенка, фото, відео)

«Європейська Солідарність» підтримала так званий «антиколомойський закон» і закликала інші фракції парламенту проголосувати за цей документ, щоб вберегти Україну від дефолту. «В опозиції завжди є велика кількість питань до законопроектів влади. Але я хотів би, щоб всі чітко розуміли, що поставлено на карту. На карту поставлено дефолт України. Як ми до цього прийшли – це питання третє. Але дефолт – це інфляція, це знецінення національних грошей, інший курс національної валюти, різкий ріст безробіття, дестабілізація банківської системи. І заплатить за все це український народ. Найменш захищені верстви населення. Лише для того, щоб одному олігарху зберегти банк або повернути банк», – заявив лідер партії, п’ятий Президент України Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 22:00 30.03.2020

Cтаном на 22:00 30 березня в Україні 548 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 13 летальних випадків від COVID-19. Загалом 8 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Читати далі